Senior JEE software developer bij Caesar Experts (vaste dienst óf midlance mogelijk)

 • Caesar Experts
 • Utrecht, Nederland

Senior JEE software developer bij Caesar Experts (vaste dienst óf midlance mogelijk)

Omschrijving

Als JEE Developer bij Caesar Experts ben je onderdeel van ons competence center van Java experts dat, in teamverband, development consultancy levert bij opdrachtgevers in de grote randstad zoals defensie, politie, leaseplan en ASR.


Passie voor techniek

Je werkt in meerdere projecten tegelijkertijd in kleine, zelfsturende teams met een hoge diversiteit, bij verschillende opdrachtgevers. Jouw werkzaamheden wisselen van adviseren, bouwen en ontwikkelen naar het testen van applicaties voor onze klanten in Nederland. Naast je actieve bijdrage in de ontwerpfase, werk je hands-on aan projecten. Je ontwerpt en ontwikkelt applicaties met behulp van Java, Spring, Hibernate, JUnit en andere open source technologieën. Wat we ook ontwerpen en bouwen, we gebruiken de nieuwste technologieën en durven hiermee voorop te lopen.

Daarnaast lever je een actieve bijdrage aan ons competence center, waarin je jouw collega's weet je inspireren en te motiveren en zelf ook je kennis up-to-date houdt.


Jouw kennis is kracht

We geloven dat je past binnen ons diverse team, waarin verantwoorde risico’s worden genomen en de mens altijd centraal staat. Naast klantgerichtheid, ondernemerschap en een vergaande liefde voor de nieuwste digitale ontwikkelingen, bestaat jouw kracht voornamelijk uit de ijzeren wil om (door) te groeien en plezier te hebben in wat je doet. Wij vinden het belangrijk jou daarin de faciliteiten, inspiratie en ruimte te geven om precies dat te kunnen doen en stimuleren je in je verdere ontwikkeling, zowel persoonlijk als professioneel.


Ons aanbod:

We bieden een uitdagende leeromgeving en creatieve en innovatieve projecten. Je sluit je aan bij een groeiend team van creatievelingen, allemaal bezig om hun expertise bij de klant te brengen. We werken samen in teams, leren van elkaar én onze medewerkers.

Daarnaast bestaat ons arbeidsvoorwaardenpakket onder andere uit:

 • Een vast contract met een salaris tussen de 3000 en 5500 euro bruto per maand, afhankelijk van je ervaringsniveau;
 • 10% vakantiegeld en 26 vakantiedagen;
 • een persoonlijk ontwikkelplan, vaktechnische trainingen, talentenprogramma’s en coaching;
 • een goede werkgeversbijdrage aan jouw pensioen en zorgverzekering;
 • een mobiliteitsbudget, dat je kunt inzetten voor een leaseauto, NS businesscard of kunt laten uitbetalen als extra salaris;
 • een laptop die je zelf mag kiezen;
 • gezelligheid zoals skivakanties, social events en vrimibo’s.

Werk je liever in een midlance constructie? Dat kan! In dat geval bieden we je een salaris o.b.v. 36 uur/week met 8% vakantiegeld en een bovengemiddelde prestatiebeloning die kan oplopen tot 12 à 15 keer jouw maandsalaris (afhankelijk van jouw keuze qua beloningsvariant). Jij hebt zelf in de hand hoe jij dit wenst te besteden zoals bijvoorbeeld: vervoer (al dan niet een leaseauto), opleidingen, pensioenvoorziening, extra salaris en/of een spaarsaldo.


Wij – en onze klanten – kunnen niet wachten om je te ontmoeten. Solliciteer daarom vóór 20 december 2019 via de ‘solliciteer nu’ button en start jouw nieuwe avontuur bij Caesar Experts. Toch nog wat meer informatie? Voor vragen kun je terecht bij Marit Oude Engberink via m.engberink@caesar.nl


Please be advised we are looking for candidates who are Dutch residents and speak and understand the Dutch language.


Voor mensen, door mensen

We kennen een grote diversiteit in onze kleine, zelfsturende teams. Die diversiteit maakt werken bij Caesar Experts zo bijzonder en leuk. En hoewel we allemaal verschillend zijn, hebben we een paar belangrijke dingen gemeen. Zo hebben we allemaal een enorme passie voor wat we doen. Je mag ons dus met een gerust hart echte vakidioten noemen. We hebben ook allemaal een gezonde dosis lef. En wat er ook gebeurt, we nemen altijd onze verantwoordelijkheid. Zo zorgen we er samen voor dat doelstellingen en resultaten worden behaald.


Caesar Experts bestaat dit jaar 25 jaar. We zijn een technologiebedrijf met hart voor onze mensen. Dat blijkt bijvoorbeeld uit onze actie: “Waar kunnen we jou voor wakker maken”. Waarbij we iedere maand, op de 25e, één van onze medewerkers ’s nachts verrassen en een lang gekoesterde droom uit te laten komen. Zo zijn enkele van onze collega’s al verrast met skydiven, champagne ontbijt op bed met ’t hele gezin, formule 1 rijden en een helikoptervlucht boven Nederland.

Vereisten

Jij hebt:

 • Ervaring met JEE en frameworks zoals Spring, Hibernate;
 • Ervaring met testing frameworks zoals JUnit;
 • Ervaring met begrippen zoals SQL, REST, Microservices, CI/CD en Cloud;
 • Ervaring met tools zoals Maven, Git, Gradle, IntelliJ, Docker, Kubernetes en Atlassian Stack;
 • Kennis van methoden zoals Agile, Scrum, DevOps;
 • Afgeronde HBO of Academische opleiding is een pre.