Skip to content

Salarisadministrateur bij de Caesar Groep

Nederland, Utrecht, UtrechtCaesar Groep

Functieomschrijving

Thuiswerkvergoeding, loonheffingskorting, relatieve salarispositie en werkkostenregeling. Slechts een paar van de termen, die jij dagelijks voorbij ziet komen en waar je je graag verder in wilt verdiepen binnen een dynamische organisatie waar de mens het verschil maakt.


Geld moet rollen
Jij weet als geen ander dat geld moet rollen. Daarom zorg je iedere maand dat de ruim 180 medewerkers van Caesar Groep tijdig hun salaris op de bankrekening hebben staan. Je stelt waar nodig een eindafrekening op, berekent een transitievergoeding, zorgt dat de bonussen ieder jaar worden uitgekeerd en waarschuwt een office manager wanneer er een loonheffingsformulier van een nieuwe medewerker mist.  Kortom, jij bent grotendeels verantwoordelijk voor de operationele zaken rondom arbeidsvoorwaarden. Dit betekent dat je ook op de hoogte bent van de wet- en regelgeving en je jouw bevindingen hierover deelt met de HR business partner, die daardoor tijdig het beleid op arbeidsvoorwaarden kan aanpassen.


De zwaarte van je functie zit op salarisadministratie, maar als onderdeel van het Finance team van Caesar Groep, ondersteun je ook in andere taken. Denk hierin aan het inboeken van financiële mutaties, liquiditeit beheer, BTW aangifte, beheer rekening couranten, CBS aangifte en het maken en beheren van manpower rapportages. Een mooie toevoeging aan je salaristaken, waardoor je voldoende mogelijkheden hebt om je de komende jaren te ontwikkelen binnen de finance afdeling.


Caesar Groep

Caesar Groep is een bedrijvenfamilie én een familiebedrijf. Op basis van ons IT vakmanschap willen we 100 jaar worden. Binnen onze organisatie krijg je het vertrouwen om te ondernemen en mee te bouwen aan deze ambitie. Wij geloven dat de mens het verschil maakt in de digitale wereld. We zijn daarom oprecht geïnteresseerd in jou als mens en jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling. Dit is onze werkgeversbelofte aan jou. 


De bedrijvenfamilie van Caesar kent maar liefst 8 business units, waarin jij zorgt voor een accurate salarisadministratie en tevens ondersteunt op andere financiële taken. Dit doe je als onderdeel van het Finance team. In dit kleine team zitten alle specialisten die nodig zijn om een goede allround ondersteuning te bieden aan de business op financieel gebied, zoals een business controller, finance controller én teamleider backoffice.Vereisten

Wat we zoeken

Vanwege de structuur van Caesar Groep is goed stakeholder management natuurlijk van belang. Je krijgt te maken met meerdere managers en bent vraagbaak voor alle functies en niveaus binnen onze organisatie op het gebied van salaris. Zaken rondom arbeidsvoorwaarden weet jij dan ook op alle niveaus begrijpelijk uit te leggen en te beantwoorden. Verder heb je:

 • Minimaal 2 jaar werkervaring in een soortgelijke functie;
 • HBO- of WO-diploma binnen een relevante opleiding;
 • Uitstekende kennis van de wet- en regelgeving rondom arbeidsvoorwaarden;
 • Kennis van pensioenen en verzekeringen;
 • Ervaring in Excel;
 • Ervaring met MySolution is een pré.

We zijn op zoek naar iemand in maximaal 32-urig dienstverband. Het liefst zien we je één keer per week op kantoor, wanneer ook de rest van het finance team op kantoor is. Verdere werkdagen zijn vrij in te richten.

Wat we bieden
We verwachten veel van je maar je krijgt er dan ook het nodige voor terug. Met name jouw ontwikkeling staat bij ons centraal. Op basis van jouw persoonlijke ontwikkelplan volg je eventueel met je collega's diverse trainingen en bezoek je met enige regelmaat verschillende events. Daarnaast kun je meedoen aan externe én interne leer- en coaching trajecten van de Caesar Groep en geniet je van de volgende arbeidsvoorwaarden:

 • Een salaris afhankelijk van jouw werkervaring maar ergens tussen de €2500 en €3500 (op fulltime basis);
 • 10% vakantiegeld, 26 vakantiedagen en een netto onkostenvergoeding;
 • Een goede werkgeversbijdrage aan jouw pensioen- en zorgverzekering;
 • Een persoonlijk opleidingsbudget (inclusief dagen) om jezelf continu te verbeteren;
 • Volop fruit, koffie, thee, frisdranken en genoeg snacks;
 • Leuke uitjes, waaronder een jaarlijkse wintersport met onze eigen personeelsvereniging Julius.

Ben jij overtuigd en zou je willen reageren op deze mooie functie?
Denk je dat jij geschikt bent voor de functie van salarisadministrateur en zie je het zitten om onze nieuwe collega te worden? Solliciteer dan snel via bijgaande sollicitatiebutton of laat simpelweg je gegevens bij ons achter. Heb je nog verdere vragen of wil je eerst even telefonisch kennismaken? Neem dan contact op met Didier via d.jabroer@caesar.nl of stuur hem gerust een appje op 06-55780581.


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Aan het ongevraagd toesturen van CV’s, profielen of anderszins kunnen dan ook geen enkele rechten worden ontleend.

Nederland, Utrecht, Utrecht
Caesar Groep

of

SOLLICITATIEPROCES

sollicitatieproces kort

SHAREDFLEX CONSTRUCTIE

Een middenweg tussen een volledig dienstverband en ZZP'en

Overweeg je te gaan freelancen? Bekijk dan onze SharedFlex constructie! Jij bepaalt zelf in grote mate van zelfstandigheid de best bij jou passende opdrachten. Maar ook qua arbeidsvoorwaarden heb jij veel keuzevrijheid, want wij werken met de zogenaamde SharedFlex modellen. Heb je interesse in de SharedFlex constructie? Geef dit dan aan bij je sollicitatie.

Didier Jabroer Talent Acquisition Manager

Didier

Andere vacatures bekijken?

Bekijk alle vacatures of neem een kijkje bij onze bedrijven.

KANTOOR CAESAR GROEP

📍 Janssoniuslaan 80, Utrecht ✉️ recruitment@caesar.nl 📞 088-2404200

Ons kantoor is te vinden op het bedrijventerrein Papendorp. Makkelijk te bereiken met de auto, omdat we dicht aan de snelweg liggen en ook voldoende (gratis) parkeerruimte bieden. 

Ook met het openbaar vervoer zijn we eenvoudig te bereiken. Reis met de trein naar Utrecht Centraal en pak een van de vele bussen (195, 295, 85 etc.) die je naar P+R Papendorp óf Papendorp Zuid brengen. 

Bestemming bereikt? Dan staat er een lekker kopje verse koffie of thee voor je klaar.

Pand Caesar