Skip to content

Receptionist(e) bij Caesar Groep

Nederland, Utrecht, UtrechtCaesar Groep

Functieomschrijving

Gasten ontvangen, inkomende telefoontjes opnemen, afspraken plannen en het zijn van het visitekaartje van de Caesar Groep, jij doet het allemaal! Als receptionist(e) ben jij in vele gevallen het eerste aanspreekpunt van de bezoeker. Het is in deze functie dan ook aan jou om te zorgen voor dat 'thuis'-gevoel. Van binnenkomst tot vertrek, jij zorgt voor een mooie ervaring, natuurlijke met een lekkere bak koffie of thee. Lijkt het jou wat om ons nieuwe visitekaartje te worden? Solliciteer dan via de ‘Solliciteer’ button en wie weet tot snel!


Caesar Groep

Caesar Groep is een bedrijvenfamilie én een familiebedrijf. Op basis van ons IT vakmanschap is het ons doel om door te groeien richting de 100 jaar waar we jou dan ook graag bij betrekken. Wij geloven namelijk dat de mens het verschil maakt in de digitale wereld. Wij zijn als organisatie daarom oprecht geïnteresseerd in jou als mens en werken daarnaast samen aan jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling. Dit is onze werkgeversbelofte aan jou.


Vereisten

Als receptionist(e) bij de Caesar Groep ..

Draag jij logischerwijs de verantwoordelijkheid over de receptie. In deze 24-urige functie, ben je de ene dag vooral bezig met de ontvangst van verschillende gasten en groepen, waar je je de andere dag stort op een aantal administratieve taken. Daarnaast vul je jouw week onder andere met:

 • Beantwoorden en doorverbinden van de binnenkomende oproepen;
 • Gereedmaken van diverse vergaderruimtes;
 • Sorteren van binnenkomende én uitgaande post;
 • Bestellen van nieuwe kantoorartikelen;
 • Schrijven van diverse verjaardagskaarten.


Verder vinden wij het belangrijk dat je ..

Vooral beschikt over een enthousiaste houding en een goede dosis humor. Ook is het belangrijk dat je in deze functie snel moet kunnen schakelen en daarnaast tevens zelfstandig te werk kan gaan. Verder zien we graag:

 • Enige relevante werkervaring in een soortgelijke functie;
 • Een beschikbaarheid van 24 uur (3 dagen) per week;
 • Dat je beschikt over een goede beheersing van de Nederlandse taal;
 • Een representatieve- én proactieve (werk)houding.


Wat we bieden

We verwachten veel van je maar je krijgt er dan ook het nodige voor terug. Met name jouw ontwikkeling staat bij ons centraal. Op basis van jouw persoonlijke ontwikkelplan volg je eventueel met je collega's diverse trainingen en bezoek je met enige regelmaat verschillende events. Daarnaast kun je meedoen aan externe én interne leer- en coaching trajecten van de Caesar Groep en geniet je van de volgende arbeidsvoorwaarden:

 • Een salaris afhankelijk van jouw werkervaring maar ergens tussen de €2.200 en €2.600 (op fulltime basis);
 • 10% vakantiegeld, 26 vakantiedagen en een netto onkostenvergoeding voor telefonie en internet voor het thuiswerken;
 • Een goede werkgeversbijdrage aan jouw pensioen- en zorgverzekering;
 • Een persoonlijk opleidingsbudget (inclusief dagen) om jezelf continu te verbeteren;
 • Volop fruit, koffie, thee, frisdranken en genoeg snacks;
 • Leuke uitjes, waaronder een jaarlijkse wintersport met onze eigen personeelsvereniging Julius.


Ben jij overtuigd en zou je willen reageren op deze mooie functie?
Denk je dat jij geschikt bent voor de functie van receptionist(e) en zie je het zitten om onze nieuwe collega te worden? Solliciteer dan snel via bijgaande sollicitatiebutton of laat simpelweg je gegevens bij ons achter. Heb je nog verdere vragen of wil je eerst even telefonisch kennismaken? Neem dan contact op met Didier via d.jabroer@caesar.nl of stuur hem gerust een appje op 06-55780581.


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Aan het ongevraagd toesturen van CV’s, profielen of anderszins kunnen dan ook geen enkele rechten worden ontleend.

Nederland, Utrecht, Utrecht
Caesar Groep

of

SOLLICITATIEPROCES

sollicitatieproces kort

SHAREDFLEX CONSTRUCTIE

Een middenweg tussen een volledig dienstverband en ZZP'en

Overweeg je te gaan freelancen? Bekijk dan onze SharedFlex constructie! Jij bepaalt zelf in grote mate van zelfstandigheid de best bij jou passende opdrachten. Maar ook qua arbeidsvoorwaarden heb jij veel keuzevrijheid, want wij werken met de zogenaamde SharedFlex modellen. Heb je interesse in de SharedFlex constructie? Geef dit dan aan bij je sollicitatie.

Didier Jabroer Talent Acquisition Manager

Didier

Andere vacatures bekijken?

Bekijk alle vacatures of neem een kijkje bij onze bedrijven.

KANTOOR CAESAR GROEP

📍 Janssoniuslaan 80, Utrecht ✉️ recruitment@caesar.nl 📞 088-2404200

Ons kantoor is te vinden op het bedrijventerrein Papendorp. Makkelijk te bereiken met de auto, omdat we dicht aan de snelweg liggen en ook voldoende (gratis) parkeerruimte bieden. 

Ook met het openbaar vervoer zijn we eenvoudig te bereiken. Reis met de trein naar Utrecht Centraal en pak een van de vele bussen (195, 295, 85 etc.) die je naar P+R Papendorp óf Papendorp Zuid brengen. 

Bestemming bereikt? Dan staat er een lekker kopje verse koffie of thee voor je klaar.

Pand Caesar