About Us

Progress Developer bij Caesar Experts

 • Caesar Experts
 • Utrecht, Nederland

Progress Developer bij Caesar Experts

Functieomschrijving

Wil jij het verschil maken bij onze Progress klanten en op zoek naar een werkomgeving waar je gestimuleerd wordt het beste uit jezelf te halen? Ben je altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en ben je bereid om outside the box te denken? Weet jij waar Progress heen gaat binnen de technieken OpenEdge, Corticon en Kinvey? Kom dan kennismaken, de koffie staat klaar!


Jouw team

We organiseren regelmatig sessies om onze kennis te delen en up-to-date te houden in een maandelijks inhouse dag op kantoor. Ons team is zelfsturend en maakt onderdeel uit van Caesar Experts (onderdeel van de Caesar Groep). Je werkt met Niels de Koning, people manager en Gertjan Hendriks, competence manager. We vinden het leuk om met de business te sparren over requirements om daarna een mooi functioneel en technisch ontwerp op te stellen. Dit bouwen we vanzelfsprekend met Progress tools. We zoeken nu versterking voor de leukste nieuwbouw- en beheeropdrachten bij onze klanten. Zie jij dit zitten? Lees dan snel verder! 

Lees ook de ervaringen van senior Javaan Cees & van integratiespecialist Maarten, recentelijk gestart bij Caesar Experts.


Vereisten

Als Progress kenner doe je er natuurlijk alles aan om het maximale uit de Progress technologie voor onze klanten te halen. Dit betekent ook dat je nieuwe ideeën in kan brengen en jezelf wilt blijven ontwikkelen in jouw expertise. Verder vragen we je het volgende:

 • bij voorkeur een afgeronde hbo-opleiding richting IT, maar belangrijker is jouw vakmanschap en ondernemerschap;
 • een flinke dosis creativiteit, je bent analytisch en een scherp oog voor detail;
 • een constante drive om te leren en jezelf te ontwikkelen;
 • ervaring met Progress OpenEdge;
 • een pre als je ook kennis hebt van Corticon of Kinvey of NativeScript;
 • kennis van HTML, CSS, Javascript en JQuery.

We verwachten daarnaast dat je tussen de 32-40 uur in dienstverband beschikbaar bent in deze functie. Flexibele werktijden en thuiswerken behoort tot de mogelijkheden, in overleg met de klant en ons.


Wij bieden

Een omgeving waarin jouw ontwikkeling centraal staat. Dit uit zich in minimaal 4 opleidingsdagen, 1000 euro opleidingsbudget per jaar en natuurlijk ruimte om mee te doen aan zowel externe als interne leertrajecten en vaktechnische trainingen.

Daarnaast ontvang je:

 • Een salaris dat tussen de 3000 en 5000 euro bruto per maand ligt en is afgestemd op je ervaringsjaren en kennisniveau;
 • 26 vakantiedagen en 10% vakantiegeld en de mogelijkheid tot een sabbatical na 7 jaar dienstverband;
 • Een mobiliteitsvergoeding om te besteden aan een leaseauto, eigen auto of OV-business card;
 • Een goede werkgeversbijdrage aan jouw pensioen en zorgverzekering;
 • Een laptop naar keuze;
 • Leuke uitjes, waaronder een jaarlijkse wintersport met onze eigen personeelsvereniging Julius.

Werk je liever in een midlance constructie? Dat kan! In dat geval bieden we je een salaris o.b.v. 36 uur/week met 8% vakantiegeld en een bovengemiddelde prestatiebeloning die kan oplopen tot 10 à 12 keer jouw maandsalaris (afhankelijk van jouw keuze qua beloningsvariant). Jij hebt zelf in de hand hoe jij dit wenst te besteden zoals bijvoorbeeld: vervoer (al dan niet een leaseauto), opleidingen, pensioenvoorziening, extra salaris en/of een spaarsaldo. Meer weten over onze midlance modellen? Bekijk ze hier.


Wil jij je verder ontwikkelen in jouw expertise in een organisatie waar je impact kunt maken?

Solliciteer dan met je Linkedin profiel of klik op de knop ‘solliciteer nu’ en onze recruiter Marit Oude Engberink neemt zo snel mogelijk contact met je op. Voor vragen kan je haar bereiken via: m.engberink@caesar.nl of bel 06 15 19 17 40. 


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.
Aan het ongevraagd toesturen van CV’s, profielen of anderszins kunnen dan ook geen enkele rechten worden ontleend.