Oracle DBA bij Caesar Experts

 • Caesar Experts
 • Utrecht, Nederland

Oracle DBA bij Caesar Experts

Functieomschrijving

Ruim 25 jaar specialiseren wij ons al in Oracle. Als ervaren speler én Oracle Gold partner volgen wij de ontwikkelen rondom Oracle natuurlijk op de voet. Dit vragen wij ook van jou! Jij kent Oracle als geen ander en durft jezelf een echte Oracle Expert te noemen.


Als Oracle DBA bij Caesar Experts bewijs jij jouw meerwaarde door precies te weten wat de klant nodig heeft. Jij draagt direct bij aan de dienst- en productverbeteringen van onze klanten door jouw kennis en ervaring op het gebied van Oracle om te zetten in een passend advies. We hebben bijvoorbeeld klanten die nu on premise werken, maar graag naar Oracle Cloud willen. Jij kan hen helpen door advies te geven over de diverse IaaS-, PaaS- en SaaS-diensten van Oracle. Ook kan jij de cloud migratie verzorgen, beheren of ontwikkelen op bestaande databases.


Met jouw duidelijke visie op de waarde van IT en de rol van Oracle hierin, weet jij de juiste requirements vast te stellen gezamenlijk met de klant. Deze werk je uit in korte sprints op scrum wijze, die gerealiseerd worden met behulp van de Oracle database technologie. Kortom jij mag de gehele dag bezig zijn met datgene waar jij het beste in bent, namelijk onze klanten de meerwaarde van Oracle laten ervaren. 


Caesar Experts

Caesar Experts is met trots onderdeel van de Caesar Groep, die al ruim 25 jaar bekend staat om haar IT-dienstverlening. Wij ondersteunen in alle fases van het IT-proces door middel van consultancy, projecten, detachering en beheer. Dit doen wij op diverse technieken, zoals Oracle, Progress, Java en integratieprojecten. Wij staan bekend om onze expertise binnen deze technieken en vinden het belangrijk om ook jou de faciliteiten, inspiratie en ruimte te geven om je verder te kunnen ontwikkelen, zowel persoonlijk als professioneel.

Lees ook de ervaringen van senior Javaan Cees & van integratiespecialist Maarten, recentelijk gestart bij Caesar Experts.


Vereisten

Wat we zoeken in jou

Een Oracle DBA bij Caesar Experts is ondernemend en vertoont waar vakmanschap. Je bent oplossingsgericht en weet de wens van de klant te vertalen naar techniek. Je vindt het leuk om je bezig te houden met de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van Oracle en brengt hiervan ook graag je collega’s op de hoogte. Daarnaast verwachten we nog de volgende vaardigheden:

 • Bij voorkeur een afgeronde HBO-opleiding;
 • Ruim 5 jaar ervaring op het gebied van Oracle DBA;
 • Grondige kennis en ervaring met Oracle 11g, 12c en/of 18c;
 • Kennis en ervaring met Windows server;
 • Bij voorkeur certificering op Oracle 12c of 18c;
 • Ervaring met Oracle upgradetrajecten;
 • Kennis en ervaring met gevirtualiseerde platforms.

Is deze functie op jouw lijf geschreven maar mis je expertise op een bepaald gebied? Ga met ons in gesprek en dan bespreken we de opleidingsmogelijkheden met je.


Wat krijg je van ons

Bij ons staat jouw ontwikkeling en groeipotentie centraal. Dit uit zich in minimaal 4 opleidingsdagen, 1000 euro opleidingsbudget per jaar en natuurlijk ruimte om mee te doen aan zowel externe als interne leertrajecten en vaktechnische trainingen.

Daarnaast bestaat ons arbeidsvoorwaardenpakket onder andere uit:

 • Een salaris tussen de 3.700 – 4.700 euro bruto per maand, afhankelijk van je ervaringsniveau;
 • 10% vakantiegeld en 26 vakantiedagen;
 • Een goede werkgeversbijdrage aan jouw pensioen en zorgverzekering;
 • Een mobiliteitsbudget, dat je kunt inzetten voor een leaseauto, eigen auto of NS-businesscard;
 • Een laptop naar keuze;
 • Leuke uitjes, waaronder een jaarlijkse wintersport met onze eigen personeelsvereniging Julius.

Werk je liever in een midlance constructie? Dat kan! In dat geval bieden we je een salaris o.b.v. 36 uur/week met 8% vakantiegeld en een bovengemiddelde prestatiebeloning die kan oplopen tot 10 à 12 keer jouw maandsalaris (afhankelijk van jouw keuze qua beloningsvariant). Jij hebt zelf in de hand hoe jij dit wenst te besteden zoals bijvoorbeeld: vervoer (al dan niet een leaseauto), opleidingen, pensioenvoorziening, extra salaris en/of een spaarsaldo. Meer weten over onze midlance modellen? Bekijk ze hier.


Wil je meer weten over deze specifieke vacature? Neem dan contact op met Marit Oude Engberink via m.engberink@caesar.nl of 06 15 19 17 40. 


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.
Aan het ongevraagd toesturen van CV’s, profielen of anderszins kunnen dan ook geen enkele rechten worden ontleend.