About Us

Oracle APEX Developer bij Caesar Experts

Functieomschrijving

Ruim 25 jaar specialiseren wij ons al in Oracle. Als ervaren speler én Oracle Gold partner volgen wij de ontwikkelen rondom Oracle natuurlijk op de voet. Dit vragen wij ook van jou! Jij kent Oracle als geen ander en durft jezelf een echte Oracle Expert te noemen.


Als Oracle APEX developer bij Caesar Experts bewijs jij jouw meerwaarde door precies te weten wat de klant nodig heeft. Jij draagt direct bij aan de dienst- en productverbeteringen van onze klanten door jouw kennis en ervaring in Oracle om te zetten in een passend advies. Een aantal van onze klanten werkt nu bijvoorbeeld on premise, maar maken de transitie naar Oracle Cloud. Jij ontwikkelt en beheert applicaties van onze klanten; on site bij de klant en waar mogelijk vanuit ons kantoor. Daarnaast kan jij hen helpen of leer je hen te migreren naar Oracle Cloud.


Met jouw duidelijke visie op de waarde van IT en de rol van Oracle hierin, weet jij de juiste requirements vast te stellen gezamenlijk met de klant. Deze werk je uit in korte sprints op scrum wijze, die je realiseert door de Oracle APEX en database technologie. Kortom jij bent de gehele dag bezig met datgene waar jij het beste in bent, namelijk onze klanten de meerwaarde van Oracle laten ervaren.


Caesar Experts

Caesar Experts is met trots onderdeel van de Caesar Groep, die al ruim 25 jaar bekend staat om haar IT-dienstverlening. Wij ondersteunen in alle fases van het IT-proces door middel van consultancy, projecten, detachering en beheer. Dit doen wij op diverse technieken, zoals Oracle, Java, Progress en integratieprojecten. Wij staan bekend om onze expertise binnen deze technieken en vinden het belangrijk om ook jou de faciliteiten, inspiratie en ruimte te geven om je verder te ontwikkelen, zowel persoonlijk als professioneel.

Lees ook de ervaringen van senior Javaan Cees & van integratiespecialist Maarten, recentelijk gestart bij Caesar Experts.

Functievereisten

Wat we zoeken in een Oracle APEX developer..


Een Oracle APEX developer bij Caesar Experts is ondernemend en vertoont waar vakmanschap. Je bent oplossingsgericht en weet de wens van de klant te vertalen naar techniek. Je vindt het leuk om je bezig te houden met de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van Oracle en brengt hiervan ook graag je collega’s op de hoogte. Daarnaast verwachten we nog de volgende vaardigheden:

 • Bij voorkeur een afgeronde HBO-opleiding;
 • Minimaal 5 jaar relevante werkervaring;
 • Kennis van HTML, CSS, Javascript en JQuery;
 • Ervaring met Oracle 11g PL/SQL en Apex 18 of hoger;
 • Ervaring met het werken met Agile/Scrum;
 • Ervaring in Dev/Ops omgevingen;
 • Bij voorkeur kennis van Oracle Cloud.

Is deze functie op jouw lijf geschreven maar mis je expertise op een bepaald gebied? Ga met ons in gesprek en dan bespreken we de opleidingsmogelijkheden met je.


Wat krijg je van ons

Bij ons staat jouw ontwikkeling en groeipotentie centraal. Dit uit zich in uitgebreide opleiding mogelijkheden door enerzijds mee te doen aan zowel externe als interne leertrajecten en vaktechnische trainingen en anderzijds onze studieschnabbels (naar eigen inzicht in te vullen budget van 4 opleidingsdagen en 1000 euro per jaar) die je onder andere kan besteden binnen onze Caesar Academy.

Daarnaast bestaat ons arbeidsvoorwaardenpakket onder andere uit:

 • Een salaris tussen de 3.000 en 4.800 euro bruto per maand, afhankelijk van je ervaringsniveau;
 • 10% vakantiegeld en 26 vakantiedagen;
 • Een goede werkgeversbijdrage aan jouw pensioen en zorgverzekering;
 • Een mobiliteitsbudget, dat je kunt inzetten voor een leaseauto, NS-businesscard of kunt laten uitbetalen als extra salaris;
 • Een laptop die je zelf mag kiezen;
 • Leuke uitjes, waaronder een jaarlijkse wintersport met onze eigen personeelsvereniging Julius.


Werk je liever in een Sharedflex constructie? Dat kan! In dat geval bieden we je een salaris o.b.v. 36 uur/week met 8% vakantiegeld en een bovengemiddelde prestatiebeloning die kan oplopen tot 70% van jouw omzet bij de klant (inclusief werkgeverslasten). Jij hebt zelf in de hand hoe jij dit wenst te besteden zoals bijvoorbeeld: vast salaris, vervoer (al dan niet een leaseauto), opleidingen, pensioenvoorziening, extra salaris en/of een spaarsaldo. Meer weten over onze Sharedflex modellen? Bekijk ze hier.


Wil je meer weten over deze specifieke vacature? Stuur onze recruiter Didier dan gerust een WhatsApp berichtje op telefoonnummer 06- 55 78 05 81 of contact hem per d.jabroer@caesar.nl.


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.
Aan het ongevraagd toesturen van CV’s, profielen of anderszins kunnen dan ook geen enkele rechten worden ontleend.