Microsoft Cloud developer bij Caesar Experts

 • Caesar Experts
 • Utrecht, Nederland

Microsoft Cloud developer bij Caesar Experts

Functieomschrijving

Als Microsoft Cloud developer bij Caesar Experts (onderdeel van de Caesar Groep) bouw je mee aan mooie applicaties bij onze opdrachtgevers. We begeleiden je bij het opbouwen en onderhouden van je technische kennis en ondersteunen je waar we kunnen. Heb jij kennis van .NET en Azure en wil je jezelf verder ontwikkelen? Kom dan eens koffie drinken!


Ontwikkeling vinden wij, net als jij waarschijnlijk, essentieel. Zowel op persoonlijk als op technisch vlak en zowel theoretisch als in de praktijk. Daarom bedenken wij samen jou een persoonlijk ontwikkelplan, waarbij jij aangeeft wat je ambities zijn voor de komende jaren. Wij faciliteren jouw ontwikkeling en zorgen dat je opdrachten en projecten aansluiten bij jouw plannen. Zo zorgen we er samen voor dat jouw technische kennis opgebouwd wordt en je tegelijkertijd ondersteund wordt door een solide basis werkervaring!


Meebouwen aan mooie projecten 

Tijdens onze projecten maken we gebruik van de Microsoft Cloud stack. Wij werken aan projecten in uitdagende omgevingen bij aansprekende klanten. Samen met je collega’s bouw je mee aan, en lever je advies omtrent, de webapplicaties van onze klanten over zowel prestaties, schaalbaarheid, beveiliging en testresultaat. Met jouw werk creëer je een directe impact op de business van de klant. Je werkt op locatie van de klant, in een breder teamverband.


Wij garanderen je

 • een plek waar jouw ontwikkeling centraal staat;
 • onbeperkt opleidingsbudget in tijd en geld en een laptop naar keuze;
 • opdrachten waar je een flinke impact kunt maken op de business van de klant;
 • een mobiliteitsvergoeding om te besteden aan een leaseauto, eigen auto of OV-business card;
 • een salaris dat, afhankelijk van je opleiding en ervaring tussen de 3000 en 5000 euro bruto per maand ligt, plus een jaarlijkse bonus;
 • 26 vakantiedagen, 10% vakantiegeld en de mogelijkheid tot een sabbatical na 7 jaar dienstverband;
 • In overleg met de klant zijn thuiswerken en flexibele werktijden bespreekbaar;
 • Ons kantoor in Utrecht heeft voldoende parkeergelegenheid en een bushalte voor de deur.

Werk je liever in een midlance constructie? Dat kan! In dat geval bieden we je een salaris o.b.v. 36 uur/week met 8% vakantiegeld en een bovengemiddelde prestatiebeloning die kan oplopen tot 12 à 15 keer jouw maandsalaris (afhankelijk van jouw keuze qua beloningsvariant). Jij hebt zelf in de hand hoe jij dit wenst te besteden zoals bijvoorbeeld: vervoer (al dan niet een leaseauto), opleidingen, pensioenvoorziening, extra salaris en/of een spaarsaldo.

Vereisten

Over jou

We zoeken een ondernemende, communicatieve collega met een hart voor Microsoft Cloud development. Creativiteit en analytisch denkvermogen zijn belangrijk, net als een oog voor detail. Daarnaast heb je een constante drive om te leren en jezelf te ontwikkelen.

 • een afgeronde MBO niveau 4 of HBO opleiding richting IT;
 • Minimaal 2 jaar ervaring in het ontwikkelen in de Microsoft Cloud aangevuld et kennis van SQL Server, ASP.NET;
 • Kennis van MVC is een pre!
 • Heb je daarnaast kennis van DevOps en ben je bekend met het werken volgens de Agile methode, dan rollen we de loper uit.

Wil jij je verder ontwikkelen in jouw expertise in een organisatie waar je impact kunt maken of heb je vragen over de vacature? Neem dan contact op met Marit Oude Engberink via m.engberink@caesar.nl

Direct solliciteren? Dat kan! Reageer dan uiterlijk 20 december 2019 via de sollicitatiebutton op deze pagina, dan nemen wij binnen 24 uur contact met je op!


Over ons 

De Caesar Groep is een dynamische speler in de IT markt. We staan voor vernieuwing, passie en zijn open en transparant. We zijn waarden gedreven, mensgericht en eigenwijs, en dat zie je aan de technologie die wij hanteren en de wijze waarop we met onze klanten samenwerken. Wij zijn pas tevreden wanneer onze klanten tevreden zijn!

We bestaan sinds 1993 en bestaan uit meerdere business units die zich allen bezighouden met technologie. Caesar Experts is er daar één van. Wist je dat we meerdere malen gekozen tot één van de beste ICT dienstverleners van Nederland?