Microsoft 365 developer bij Cloud Republic

 • Cloud Republic
 • Utrecht, Nederland

Microsoft 365 developer bij Cloud Republic

Functieomschrijving

Wij zoeken niet zomaar een Microsoft 365 developer. Wij zoeken iemand die past binnen ons kleine hechte team en samen met ons de koers bepaalt van waaruit wij onze expertise verder kunnen ontwikkelen. Wij willen namelijk blijvend de beste kwaliteit kunnen leveren aan onze klanten op het gebied van Microsoft 365.


In de techniek

Als Microsoft 365 developer word je vaak zelfstandig op een project gezet bij een klant, waar jij werkt aan Microsoft 365 implementaties. Je hebt de nodige ervaring in Javascript, want er wordt maatwerk verwacht en dat kan jij leveren aan onze klanten. Je bijt je vast in een project en laat pas los als de oplossing succesvol is voor jou en de klant. Op deze manier blijf je van begin tot eind betrokken om jouw projecten tot een goed einde te brengen. Zo heb je directe impact op de business van de klant.


Cloud Republic

Cloud Republic is een van de jongste onderdelen van de Caesar Groep en daar zijn we trots op. Ons zelfsturende team is het kleinste, maar misschien ook wel het meest hechte team binnen Cloud Republic. We zijn goed op elkaar ingespeeld en staan voor elkaar klaar. We bedienen een grote diversiteit aan klanten. Zo zit onze collega Mark Kleijweg nu bij ‘s Heerenloo waar we werken aan de migratie van fileshare data naar OneDrive, SharePoint Online en Teams.

Hoe we zo hecht blijven? Door goed contact te onderhouden via Skype & Teams, maar ook tweewekelijks met het gehele team op ons kantoor in Utrecht aanwezig te zijn. Zo kunnen we de nodige kennis met elkaar delen, gezamenlijk de visie van het team verder uitstippelen en ervoor zorgen dat we onszelf nog beter in de markt kunnen zetten.

Vereisten

Een Microsoft 365 developer heeft..

Allereerst heb je de nodige ervaring in Frontend-development. Verder heb je minimaal 2 jaar aantoonbare ervaring in development projecten met Microsoft 365 of SharePoint. Jij weet zowel van configuratie als migratie en alles wat zich daartussen bevindt. Je weet hoe je de technische lijnen van de gevraagde applicatie kan uitzetten, bijvoorbeeld de benodigde tools, frameworks en architectuur. Je weet releases succesvol uit te brengen en complexe vraagstukken binnen Microsoft 365 en SharePoint te benoemen en aan te pakken. Verder heb je:

 • Een afgeronde HBO opleiding;
 • Minimaal 2 jaar aantoonbare ervaring met front-end development, bij voorkeur kennis in Angular en/of React;
 • De meest recente Microsoft certificeringen op één of meer van de volgende gebieden: Microsoft 365, SharePoint, Web development, .NET of Azure;
 • De nodige ervaring in Agile en Scrum, want deze werkwijze hanteren we binnen Cloud Republic en bij onze klanten;

Een Microsoft 365 developer bij Cloud Republic krijgt..

Ben je enthousiast geworden van het bovenstaande? Dan trekken onze arbeidsvoorwaarden je helemaal over de streep!

 • Afhankelijk van je kennis- en ervaringsniveau ligt je salaris tussen de 2800 en 5500 euro bruto per maand;
 • 26 vakantiedagen en 10% vakantiegeld;
 • Een mobiliteitsvergoeding om te besteden aan een leaseauto, eigen auto of OV-business card;
 • Opleidingsbudget van minimaal 1000 euro per jaar en mogelijkheid tot interne én externe opleidingstrajecten waarin je op zowel persoonlijk als professioneel niveau kan groeien;
 • Laptop naar keuze;
 • Een zelfsturend team met veel kansen en mogelijkheden om jouw stempel te kunnen drukken/mede de richting te bepalen;

Ons kantoor is te vinden op het bedrijventerrein Papendorp te Utrecht. Makkelijk te bereiken met de auto, omdat we dicht aan de snelweg liggen en ook voldoende (gratis) parkeerruimte bieden. Ook met het openbaar vervoer zijn we makkelijk te bereiken. We hebben namelijk een bushalte voor de deur!

Onze klanten? Die zitten verspreid over Nederland, bijvoorbeeld in Utrecht, Amersfoort of Arnhem.


Enthousiast? Solliciteer dan voor 24 februari 2020 via de sollicitatiebutton of neem direct contact op met Marit Oude Engberink via 06 15 19 17 40 of m.engberink@caesar.nl. Je kan haar overigens ook benaderen voor eventuele vragen of onduidelijkheden over de functie, eisen of arbeidsvoorwaarden.