Wil je je inschrijven voor de vacature alert?

Skip to content

Medior Low Code Developer bij FourICT

Nederland, Utrecht, Utrecht€ 3.250 - € 4.000 per maandFourICT

Functieomschrijving

Wij zijn FourICT, een gedreven IT- partner voor organisaties die processen digitaal toegankelijk en beheersbaar willen maken. De digitalisering is in volle gang voor vrijwel elke organisatie. Wij dragen daarin bij door processen soepeler te laten lopen, veranderingen als gevolg van regelgeving snel te implementeren en de beleving bij gebruikers te optimaliseren. Daarvoor passen wij krachtige technologie toe en zijn we niet bang om resultaatverantwoordelijkheid te nemen. Daarnaast willen we onze klanten graag inspireren met gave en nieuwe ideeën. FourICT is onderdeel van de bedrijvenfamilie Caesar Groep.

Low Code en Be Informed Development?
Als ervaren developer ga je aan de slag binnen een voor jou bekend vakgebied; low code development. Aan de hand van de door jou opgehaalde requirements én de vele mogelijkheden die het Be Informed platform biedt, is het de bedoeling om met zo min mogelijk code een effectieve oplossing te kunnen bieden. Zo ben je in deze functie niet alleen bezig met het ontwikkelen van effectieve oplossingen, maar sta je ook regelmatig in contact met onze klant om samen met hen uit de pluizen waar de wensen en behoeftes liggen.

Wie is FourICT
Sinds 2022 zijn wij onderdeel zijn geworden van de Caesar Groep. Met ons multidisciplinaire team staan wij dagelijks paraat voor onze klanten om hen te ondersteunen op het gebied van low code oplossingen. En dit natuurlijk onder andere aan de hand van het Be Informed Platform waarmee we nieuwe oplossingen bouwen en deze vervolgens verder ontwikkelen vanuit een DevOps way of thinking.


Onze nieuwste aanwinst Nick van Bruchem over werken bij FourICT: 
“Mijn eerste maand stond in het teken van kennismaken en bepalen welke richting we opgaan. Ik krijg veel vrijheid en vertrouwen, maar ik word tegelijkertijd goed begeleid tijdens mijn eerste periode hier. We hebben vaste kantoordagen en zo kan ik het team goed leren kennen. De afwisseling met het thuiswerken, om daar met name te studeren, vind ik fijn. Plezier vind ik het belangrijkste in een baan, zin hebben om aan de slag te gaan, en dat heb ik hier zeker! Ik vind low code erg leuk om te doen, het is echt een goede match.”


Vereisten

Dit neem je mee…
Als ervaren developer verwachten wij dat je graag de diepte in duikt. Je vindt het vanuit nature leuk om jouw creatieve geest in te zetten en bent graag bezig met het ontwikkelen van nieuwe toepassingen. Verder vinden wij het belangrijk dat je beschikt over:

 • HBO werk- en denkniveau;
 • Minimaal 3 jaar ervaring in een soortgelijke functie;
 • Communicatieve skills; zowel in woord als geschrift;
 • Een analytische blik en een leergierige instelling;
 • Een goede dosis humor en een hoge mate van zelfstandigheid.


Dit krijg je ervoor terug
Uiteraard bieden we je een uitdagende baan binnen een leuk en gezellig team waarbij een goed inwerktraject vanzelfsprekend is. Zo zul je nauw samen komen te werken met een aantal ervaren collega’s die je uiteraard alle kneepjes van het vak zullen gaan leren. Daarnaast kun je deelnemen aan externe- en interne opleidingen, coaching trajecten en bieden we je uiteraard nog een aantal andere arbeidsvoorwaarden zoals:

 • Een salaris afhankelijk van jouw werkervaring maar ergens tussen de €3.250 en €4.000;
 • Een mobiliteitsbudget dat je besteedt aan een leaseauto, eigen auto of het openbaar vervoer;
 • Een eindejaarbonus op basis van de prestaties als team;
 • 10% vakantiegeld, 26 vakantiedagen en een netto onkostenvergoeding voor telefonie en internet voor het thuiswerken;
 • Een goede werkgeversbijdrage aan jouw pensioen- en zorgverzekering;
 • Een laptop en overige benodigdheden;
 • Een persoonlijk opleidingsbudget (inclusief dagen) om jezelf continu te verbeteren;
 • Inspirerende werklocatie in Utrecht;
 • Volop fruit, koffie, thee, frisdranken en genoeg snacks;
 • Leuke uitjes, waaronder een jaarlijkse wintersport met onze eigen personeelsvereniging Julius.


Is jouw interesse gewekt?
Denk je dat jij geschikt bent voor de functie van Medior Low Code / Be Informed developer en zie je het zitten om onze nieuwe collega te worden? Solliciteer dan snel via bijgaande sollicitatiebutton of laat simpelweg je gegevens bij ons achter. Heb je nog verdere vragen of wil je eerst even telefonisch kennismaken? Stuur onze recruiter Melvin dan gerust een WhatsApp berichtje op telefoonnummer
06 - 50 12 11 35 of contact hem per m.weerwag@caesar.nl.

Utrecht
€ 3.250 - € 4.000 per maand
FourICT

of

SOLLICITATIEPROCES

sollicitatieproces kort

Andere vacatures bekijken?

Bekijk alle vacatures of neem een kijkje bij onze bedrijven.