Medior BI Consultant bij Creates

 • Creates
 • Utrecht, Nederland

Medior BI Consultant bij Creates

Functieomschrijving

Wij zijn in de 26 jaar dat we bestaan vaker uitgedaagd in ons ondernemerschap, waardoor we ook nu met veel vertrouwen naar de toekomst kijken. Dit is waarom wij blijven werven voor deze vacature. We passen vanzelfsprekend ons sollicitatieproces aan en streven ernaar zoveel mogelijk digitaal op te kunnen lossen door middel van videocalls. Wil je meer weten over ons aangepaste sollicitatieproces? Neem dan contact op met Marit Oude Engberink via m.engberink@caesar.nl of bel haar op 06-15 19 17 40.


Maak onze klanten (en ons!) slimmer als Business Intelligence Consultant bij Creates


Jij begrijpt dat data van onschatbare waarde is wanneer het slim wordt benut. Dat niet alleen, jij kunt die data verzamelen, samenvoegen en modelleren tot bruikbare stuurinformatie. En dat is belangrijk, want als Business Intelligence Consultant binnen Creates (onderdeel van de Caesar Groep) help jij onze klanten om alle mogelijkheden van data te ontdekken.


Zo zijn ze met de juiste informatie voorbereid op toekomstige ontwikkelingen. Klinkt dit als de ultieme uitdaging? Solliciteer dan als BI Consultant bij Creates en word samen met o.a. Ian, Francien en Julien de held die onze klanten meer grip geeft!


Werk voor helden

Bij Creates draait alles om data driven customer experience. Wij zien dat er binnen bedrijven veel meer data beschikbaar is dan wordt herkend en gebruikt om klanten goed te bedienen. Wij organiseren en combineren beschikbare data, om die vervolgens inzichtelijk te maken in een interactief dashboard in Power BI. Zo helpen wij bedrijven de (online) beleving van hun klanten persoonlijker maken.

Als BI Consultant bij Creates help jij onze klanten data om te zetten in waardevolle inzichten.

En dat is niet de enige uitdaging die op jou wacht. Want jij pakt ook je verantwoordelijkheden als het gaat om:

 • klantbehoefte in kaart brengen en dit vertalen naar technische oplossingen.
 • fungeren als sparringpartner voor de klant én ons rondom onze data driven customer experience propositie.
 • samen met andere ervaren collega’s onze junior consultants coachen en begeleiden.


Creates: voor mensen, door mensen

Jouw nieuwe team Data Analytics is specialist op het gebied van de Microsoft  Stack, on-premise en in de Cloud. Het team helpt klanten met het identificeren van problemen en lost deze op met een reeks aan Cloud-oplossingen.

Dat is wat we doen, maar nog niet wie we zijn. Bij ons werken muziekliefhebbers, sporters, hondenmensen, kattenmensen, wielrenners, motorrijders, gitaristen, vogelaars, wijnfanaten en nog veel meer.

Die diversiteit maakt werken bij Creates zo bijzonder en leuk. En hoewel we allemaal verschillend zijn, hebben we een paar belangrijke dingen gemeen. Zo hebben we allemaal een enorme passie voor wat we doen. Je mag ons dus met een gerust hart echte vakidioten noemen. We hebben ook allemaal een gezonde dosis lef. En wat er ook gebeurt, we nemen altijd onze verantwoordelijkheid. Zo zorgen we er samen voor dat doelstellingen en resultaten worden behaald.


Vereisten

Jouw kennis is kracht

We geloven dat je past binnen ons diverse team, waarin verantwoorde risico’s worden genomen en de mens altijd centraal staat. Maar onze technologieheld word je natuurlijk niet zomaar. Naast klantgerichtheid, communicatieve vaardigheden en een gezonde fascinatie voor data analytics, verwachten wij minimaal 2 jaar werkervaring met:

 • De Kimball methodologie; 
 • Het zelfstandig opzetten van een data warehouse oplossing bestaande uit onderstaande technieken:
  • Microsoft Integration Services
  • Microsoft Analysis Services
  • Microsoft SQL Database
  • Microsoft Power BI

Heb je kennis van of ervaring met onderstaande technieken? Dan krijg je extra bonuspunten!

 • Microsoft Azure Analysis Services; 
 • Microsoft Azure SQL Database; 
 • Microsoft Azure Data Factory; 
 • Microsoft Azure Storage.

We verwachten dat je tussen de 32-40 uur in dienstverband beschikbaar bent in deze functie. Flexibele werktijden en thuiswerken behoort tot de mogelijkheden, in overleg met de klant en ons.


Groei en have fun

We vinden het belangrijk jou de faciliteiten, inspiratie en ruimte te geven om te kunnen groeien. Zowel persoonlijk als professioneel. Want dat verdienen onze helden. Dit uit zich onder andere in minimaal 4 opleidingsdagen, 1000 euro opleidingsbudget per jaar en natuurlijk ruimte om mee te doen aan zowel externe als interne leertrajecten en vaktechnische trainingen.

Verder kan je als  Business Intelligence Consultant bij Creates ook rekenen op:

 • Een salaris tussen EUR 3500 en EUR 4500 bruto per maand;
 • 10% vakantiegeld en 26 vakantiedagen;
 • Een goede werkgeversbijdrage aan jouw pensioen en zorgverzekering;
 • Een mobiliteitsbudget, dat je kunt inzetten voor een leaseauto, NS-businesscard of kunt laten uitbetalen als extra salaris;
 • Een laptop die je zelf mag kiezen.

Werk je liever in een midlance constructie? Dat kan! In dat geval bieden we je een salaris o.b.v. 36 uur/week met 8% vakantiegeld en een bovengemiddelde prestatiebeloning die kan oplopen tot 10 à 12 keer jouw maandsalaris (afhankelijk van jouw keuze qua beloningsvariant). Jij hebt zelf in de hand hoe jij dit wenst te besteden zoals bijvoorbeeld: vervoer (al dan niet een leaseauto), opleidingen, pensioenvoorziening, extra salaris en/of een spaarsaldo. Meer weten over onze midlance modellen? Bekijk ze hier.


Ons kantoor is te vinden op het bedrijventerrein Papendorp te Utrecht. Makkelijk te bereiken met de auto, omdat we dicht aan de snelweg liggen en ook voldoende (gratis) parkeerruimte bieden. Ook met het openbaar vervoer zijn we goed te bereiken. We hebben namelijk een bushalte voor de deur!


Word een held

Wij - en onze klanten - kunnen niet wachten om je te ontmoeten. Solliciteer daarom via de ‘solliciteer nu’ button en start jouw nieuwe avontuur bij team Data Analytics van Creates. Toch nog wat meer informatie? Voor vragen kun je terecht bij Marit Oude Engberink, corporate recruiter, via m.engberink@caesar.nl of 06-15 19 17 40.