About Us

(Medior) Accountmanager bij Caesar Overheid

Functieomschrijving

Ben jij een dynamische accountmanager met ervaring in het publieke domein die toe is aan een volgende stap in zijn of haar carrière? Zie je jezelf als een échte winnaar en ben je bekend met het aanbieden van tijdelijk inzetbare IT’ers? Word dan onze nieuwe accountmanager en help mee aan de groei van Caesar Overheid!


Wat ga je precies doen?
Als accountmanager bij Caesar Overheid komen jouw commerciële en communicatieve vaardigheden goed van pas! Samen met jouw collega accountmanagers Jeroen en Esther ben je primair verantwoordelijk voor het uitbreiden van ons salesactiviteiten alsmede voor het bedienen van onze eindklanten. Om dit te kunnen bewerkstelligen heb je intensief contact met een team van gedreven recruiters met wie je dagelijks interessante kandidaten bespreekt. Daarnaast ondersteun je dit team in het voeren van pre-intakegesprekken om deze (externe) kandidaten vervolgens voor te kunnen stellen bij de eindklant. Door jouw proactieve wijze van relatievorming heb je zicht op de meest relevante ontwikkelingen bij onze klant en beschik je tevens over de juiste instelling om de wedstrijd te willen winnen!


Voor mensen, door mensen

Binnen de Caesar Groep ben je écht onderdeel van een stabiele organisatie en zien onze collega’s je als expert in jouw vakgebied. Daarnaast kom je direct samen te werken met een aantal prettige collega’s die werkzaam zijn voor Caesar Overheid; waarbij zij zich richten op het leveren van flexibele ICT-capaciteit aan de eindklant. Dit doen zij voornamelijk voor de (semi)overheid en de grotere ministeries zoals Defensie, Justitie & Veiligheid met tal van deelnemers als DJI, COA, IND & DT&V, Nederlands Forensisch Instituut, Openbaar Ministerie, Raad voor de Kinderbescherming en Slachtofferhulp.


Lees hier over de ervaringen van nieuwe collega's Pien en Melvin (IT recruiters Caesar Overheid)

Functievereisten

Jij & Caesar 

Als accountmanager heb je één doel; die nieuwe opdracht binnenhalen! Om dit te kunnen bewerkstelligen zoeken wij een proactief en dynamisch persoon. Een persoon die graag de discussie met klanten en collega’s aangaat om op deze manier tot een beter resultaat te kunnen komen. Ook vinden wij het belangrijk dat je over een sociale, toegankelijke en aanstekelijke drive beschikt. Daarnaast beschik je over:
 • HBO werk- en denkniveau;
 • Minimaal 3 jaar relevante werkervaring als accountmanager met een aantoonbaar trackrecord;
 • Geruime ervaring met het aanbieden van tijdelijk inzetbare ICT professionals;
 • Een interessant netwerk waarmee we onze zichtbaarheid kunnen vergoten;
 • Een resultaat/- klantgerichte drive én een commercieel inzicht;
 • Het vermogen om professioneel en intensief samen te werken;
 • Een goede dosis humor, een energieke instelling en een hoge mate van zelfstandigheid.


Dit krijg je ervoor terug

Uiteraard bieden we je een prima toekomst, een uitdagende baan binnen een leuk en gezellig team en een omgeving waarin je optimaal kunt (samen)werken. Echter blijft het daar niet bij, we bieden je namelijk ook nog een aantal andere zaken zoals:

 • Een salaris afhankelijk van jouw werkervaring, maar ergens tussen de €3.000 en €4.500;
 • Ruime mobiliteitsvergoeding;
 • Interessante bonusregeling bovenop jouw salaris;
 • 10% vakantiegeld en 26 vakantiedagen;
 • Een laptop en mobiele telefoon naar keuze;
 • Een persoonlijk opleidingsbudget (€1000) om jezelf continu te verbeteren in onder andere onze Caesar Academy;
 • De mogelijkheid om je uren flexibel in te zetten en de mogelijkheid om deels thuis te werken;
 • Een inspirerende werkomgeving op bedrijventerrein Papendorp te Utrecht;
 • Leuke uitjes, waaronder een jaarlijkse wintersport met onze eigen personeelsvereniging Julius.


Heb je nog verdere vragen en/of opmerkingen?

Ook dat kan natuurlijk! In dat geval kun je contact opnemen met Didier Jabroer via 06 - 55 78 05 81 of per d.jabroer@caesar.nl. Heb je geen vragen meer en ben je overtuigd? Solliciteer dan via de bijgaande sollicitatiebutton!


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.
Aan het ongevraagd toesturen van CV’s, profielen of anderszins kunnen dan ook geen enkele rechten worden ontleend.