Skip to content

Medewerker Backoffice bij Caesar Groep

Nederland, Utrecht, UtrechtCaesar Groep

Functieomschrijving

Als medewerker backoffice hou jij het overzicht in de dynamische organisatie die Caesar Groep heet. Jij weet van de hoed en de rand als het gaat om urenregistratie, projectadministratie en facturatie. Je kan je eenvoudig verplaatsen in het perspectief van een accountmanager of klant en weet je hoofd koel te houden als er op het laatste moment een order ingelegd moet worden. Is dit voor jou dagelijkse kost? Solliciteer dan via de ‘Solliciteer’ button.


Caesar Groep

Caesar Groep is een bedrijvenfamilie én een familiebedrijf. Op basis van ons IT vakmanschap willen we 100 jaar worden. Binnen onze organisatie krijg je het vertrouwen om te ondernemen en mee te bouwen aan deze ambitie. Wij geloven dat de mens het verschil maakt in de digitale wereld. We zijn daarom oprecht geïnteresseerd in jou als mens en jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling. Dit is onze werkgeversbelofte aan jou. De bedrijvenfamilie van Caesar kent maar liefst 8 business units, waarvoor jij samen met jouw collega backoffice verantwoordelijk bent voor alle administratieve taken rondom urenregistratie, facturatie, reversed billing en debiteurenbeheer. Het backoffice team is onderdeel van Caesar Via Nova, de supportafdeling van de Caesar Groep.


Vereisten

Als medewerker backoffice bij de Caesar Groep ..

Draag jij verantwoordelijkheid over projectadministratie, het facturatie proces naar onze klanten en leveranciers, ben je verantwoordelijk voor de topline omzet én bied je ondersteuning voor het correct inleggen van de contracten en projecten. Jij vult jouw week o.a. met:

 • Het tijdig verwerken van gegevens rondom contracten, waarbij je een van onze accountmanagers en natuurlijk de klant als aanspreekpunt hebt;
 • Een juiste projectadministratie waarbij je je bevindingen rapporteert aan de nodige stakeholders;
 • Een goede wekelijkse urenregistratie door de medewerkers en externe collega’s, zodat de uren tijdige financieel verwerkt kan worden;
 • Duidelijke rapportages rondom projecten, uren en facturatie voor het managementteam en directie;
 • Het verzorgen van complete informatie ten behoeve van de orderuitvoering en de facturatie;
 • Het tijdig periodiek factureren conform afspraken die met de klant zijn gemaakt;
 • Het bewaken van het gehele betalingsproces naar de klant en hiermee ook het eventueel signaleren van kansen bij klanten en leveranciers.


Jij beschikt over

Een helicopterview, ofwel jij snapt alle processen en weet dat als er aan de ene kant een uur wijzigt er aan de andere kant een factuur uit rolt, waar mogelijk issues kunnen ontstaan. Jij kijkt vooruit en denkt in processen, niet in taken. Jij houdt je goed staande tussen alle stakeholders en houdt hierin altijd het belang van Caesar Groep in het oog. Dit maakt je vasthoudend; jij weet echt op je strepen te staan. Ook ben je helder in je communicatie en weet je je te verplaatsen in het perspectief van diegene die tegenover je staat. Dit kan een klant of accountmanager zijn, maar je krijgt ook te maken met medewerkers, business unit managers en directie. Verder zien we graag:

 • HBO werk- en denkniveau;
 • Minimaal vijf jaar ervaring is een soortgelijke functie;
 • Een volledige beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift;
 • Een flexibele werkhouding waarbij er een grote mate van zelfstandigheid wordt verwacht;
 • Oog voor detail; de backoffice vraagt immers om accuraat en gedetailleerd werk;
 • Enige ervaring met Mysolution.


Wat we bieden

We verwachten veel van je maar je krijgt er dan ook het nodige voor terug. Met name jouw ontwikkeling staat bij ons centraal. Op basis van jouw persoonlijke ontwikkelplan volg je eventueel met je collega's diverse trainingen en bezoek je met enige regelmaat verschillende events. Daarnaast kun je meedoen aan externe én interne leer- en coaching trajecten van de Caesar Groep en geniet je van de volgende arbeidsvoorwaarden:

 • Een salaris afhankelijk van jouw werkervaring maar ergens tussen de € 3.600 en € 4.500 (op fulltime basis);
 • 10% vakantiegeld, 26 vakantiedagen en een netto onkostenvergoeding voor telefonie en internet voor het thuiswerken;
 • Een goede werkgeversbijdrage aan jouw pensioen- en zorgverzekering;
 • Een persoonlijk opleidingsbudget (inclusief dagen) om jezelf continu te verbeteren;
 • Volop fruit, koffie, thee, frisdranken en genoeg snacks;
 • Leuke uitjes, waaronder een jaarlijkse wintersport met onze eigen personeelsvereniging Julius.


Ben jij overtuigd en zou je willen reageren op deze mooie functie?
Denk je dat jij geschikt bent voor de functie van Backoffice Medewerker en zie je het zitten om onze nieuwe collega te worden? Solliciteer dan snel via bijgaande sollicitatiebutton of laat simpelweg je gegevens bij ons achter. Heb je nog verdere vragen of wil je eerst even telefonisch kennismaken? Neem dan contact op met Didier via d.jabroer@caesar.nl of stuur hem gerust een appje op 06-55780581.


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Aan het ongevraagd toesturen van CV’s, profielen of anderszins kunnen dan ook geen enkele rechten worden ontleend.

Nederland, Utrecht, Utrecht
Caesar Groep

of

SOLLICITATIEPROCES

sollicitatieproces kort

SHAREDFLEX CONSTRUCTIE

Een middenweg tussen een volledig dienstverband en ZZP'en

Overweeg je te gaan freelancen? Bekijk dan onze SharedFlex constructie! Jij bepaalt zelf in grote mate van zelfstandigheid de best bij jou passende opdrachten. Maar ook qua arbeidsvoorwaarden heb jij veel keuzevrijheid, want wij werken met de zogenaamde SharedFlex modellen. Heb je interesse in de SharedFlex constructie? Geef dit dan aan bij je sollicitatie.

Didier Jabroer Talent Acquisition Manager

Didier

Andere vacatures bekijken?

Bekijk alle vacatures of neem een kijkje bij onze bedrijven.

KANTOOR CAESAR GROEP

📍 Janssoniuslaan 80, Utrecht ✉️ recruitment@caesar.nl 📞 088-2404200

Ons kantoor is te vinden op het bedrijventerrein Papendorp. Makkelijk te bereiken met de auto, omdat we dicht aan de snelweg liggen en ook voldoende (gratis) parkeerruimte bieden. 

Ook met het openbaar vervoer zijn we eenvoudig te bereiken. Reis met de trein naar Utrecht Centraal en pak een van de vele bussen (195, 295, 85 etc.) die je naar P+R Papendorp óf Papendorp Zuid brengen. 

Bestemming bereikt? Dan staat er een lekker kopje verse koffie of thee voor je klaar.

Pand Caesar