Wil je je inschrijven voor de vacature alert?

Skip to content

Medewerker Backoffice bij Caesar ViaNova

€ 3.500 - € 4.700 per maandViaNova

Functieomschrijving

Je wil bij Caesar ViaNova aan de slag als backoffice medewerker omdat jij:

✔️ De hoed en de rand weet als het gaat om contracten, urenregistratie, projectadministratie, verkoopfacturen en openstaande posten

✔️ Je hoofd koel kunt houden als er op het laatste moment een order ingelegd moet worden

✔️ Je makkelijk kunt verplaatsen in het perspectief van een accountmanager of klant

✔️ Lekker gaat op werken vanuit standaard processen


We zijn op zoek naar een medewerker backoffice die het overzicht houdt in de dynamische organisatie Caesar Groep. Bij Caesar Groep draag jij verantwoordelijkheid over de contractadministratie, projectadministratie, reversed billing richting externe medewerkers, het facturatie proces naar onze klanten en het beheren van openstaande posten debiteuren oftewel een aantal kernprocessen binnen de financiële functie.


Verder ziet jouw week er zo uit:

 • Het tijdig en compleet verwerken van gegevens rondom contracten, waarbij je een van onze accountmanagers en natuurlijk de klant als aanspreekpunt hebt;
 • Het onderhouden en bewaken van contractenregister
 • Een juiste projectadministratie waarbij je je bevindingen rapporteert aan de nodige stakeholders;
 • Een goede wekelijkse urenregistratie door de eigen- en ingehuurde medewerkers en zodat de uren tijdig en volledig financieel verwerkt kunnen worden;
 • Het verzorgen van complete informatie voor de orderuitvoering en de facturatie;
 • Het tijdig periodiek factureren conform afspraken die met de klant zijn gemaakt;
 • Het bewaken van het gehele betalingsproces naar de klant en hiermee ook het eventueel signaleren van risico’s of kansen bij klanten;
 • Het opstellen van rapportages rondom projecten, uren, facturatie en openstaande posten voor het managementteam en directie;
 • Het bewaken van de kwaliteit van processen en indien nodig, zoeken naar mogelijkheden tot verbetering.


Je doet dit natuurlijk niet alleen, maar als onderdeel van het Finance team samen met collega’s zoals Ingrid en Gerdy. In dit team zit ook een directe collega medewerker backoffice waarmee samen ook de back-up & continuïteit waarborgt. Verder zijn medewerkers van de financiële administratie, salaris administratie en business controlling jouw directe collega’s. Daarnaast werk je veel samen met accountmanagers en unitmanagers en ben je het administratieve aanspreekpunt voor onze klanten en externe medewerkers.Caesar Groep en Caesar ViaNova

Caesar Groep is een bedrijvenfamilie én een familiebedrijf. Op basis van ons IT vakmanschap willen we 100 jaar worden. Binnen onze organisatie krijg je het vertrouwen om te ondernemen en mee te bouwen aan deze ambitie. Wij geloven dat de mens het verschil maakt in de digitale wereld. We zijn daarom oprecht geïnteresseerd in jou als mens en jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling. Dit is onze werkgeversbelofte aan jou.


Caesar ViaNova is de supportafdeling van Caesar Groep. Met onder andere de expertises finance, backoffice, recruitment, HR, marketing, IT en facilities in huis ondersteunen we de andere bedrijven binnen Caesar Groep in onder andere hun administratie en werving.


Vereisten

Hier herken jij jezelf in:

Jij begrijpt het belang van goede administratie processen en voelt je daar end-to-end verantwoordelijk voor. Je snapt wat jouw aandeel is én wat daarna nog gebeurd. Daarnaast gebruik je jouw ervaring en kennis om verbeteringen voor te stellen. Jij organiseert je werkzaamheden zodanig dat de planning kan worden behaald en vraagt om hulp als dat nodig is.


Je wordt graag aangesproken op je output, bent meer gericht op voorkomen dan het oplossen en uitvoeren van taken. Je voert je taken uit en bouwt controles in om te waarborgen dat je output goed is en bijdraagt aan het doel van één waarheid. Jij houdt je goed staande tussen alle stakeholders en houdt hierin altijd het belang van Caesar Groep in het oog. Dit maakt je vasthoudend; jij weet echt op je strepen te staan. Verder vragen we:


 • MBO/HBO denkniveau;
 • Minimaal 5 jaar ervaring in een soortgelijke functie;
 • Goede kennis van de Nederlandse taal in woord en geschrift;
 • Oog voor detail, de werkzaamheden vragen immers om accuraat en gedetailleerd werk;
 • Teamspeler die ook goed zelfstandig kan werken;
 • Flexibele werkhouding waarmee je prioriteiten kunt stellen en keuzes durf te maken;
 • Ruime ervaring met Excel;
 • Ervaring met Mysolution/Microsoft Dynamics is een pré.

We zijn op zoek naar iemand in een 32- tot 40-urig dienstverband. Het liefst zien we je ongeveer 60% van de week op kantoor, wanneer ook de rest van ons team er ook is.


Wat jij van ons krijgt:

Jouw ontwikkeling staat bij ons centraal. Op basis van jouw persoonlijke ontwikkelplan volg je eventueel met je collega's diverse trainingen en bezoek je met enige regelmaat verschillende events. Daarnaast kun je meedoen aan externe én interne leer- en coaching trajecten van de Caesar Groep en geniet je van de volgende arbeidsvoorwaarden:


 • Een salaris afhankelijk van jouw werkervaring maar ergens tussen de €3.500 en €4.700 (op fulltime basis);
 • 10% vakantiegeld, 26 vakantiedagen, netto onkostenvergoeding en reiskostenvergoeding woon/werk-verkeer
 • Winstdelingsregeling;
 • Laptop van de zaak en faciliteiten om thuis te werken;
 • Een goede werkgeversbijdrage aan jouw pensioen- en zorgverzekering;
 • Een persoonlijk opleidingsbudget (inclusief dagen) om jezelf te blijven ontwikkelen;
 • Leuke activiteiten, zoals de jaarlijkse wintersport met onze eigen personeelsvereniging Julius.


Ben jij overtuigd en zou je willen reageren op deze mooie functie?

Denk je dat jij geschikt bent voor de functie van medewerker backoffice en zie je het zitten om onze nieuwe collega te worden? Solliciteer meteen!


Heb je vragen over deze functie? Neem dan contact op met Ingrid Zeverboom via i.zeverboom@caesar.nl of bel naar 088 – 240 42 00.


Vragen over je sollicitatie of wil je eerst telefonisch kennismaken? Stuur onze recruiter Melvin dan gerust een WhatsApp berichtje op telefoonnummer 06 - 50 12 11 35 of contact hem per m.weerwag@caesar.nl.

of

SOLLICITATIEPROCES

sollicitatieproces kort

Andere vacatures bekijken?

Bekijk alle vacatures of neem een kijkje bij onze bedrijven.