Wil je je inschrijven voor de vacature alert?

Skip to content

Marketing Stage bij Creates

Nederland, Utrecht, Utrecht€ 400 - € 500 per maandCreates

Functieomschrijving

Ben jij als derdejaars marketing/communicatiestudent(e) (nog) zoekende naar een uitdagend, leuk en tof stagebedrijf waar je vooral veel kan leren? Solliciteer dan op bijgaande stage vacature en start per januari 2023 met jouw stage bij Creates, een businesslabel van de Caesar Groep!


Creates wie?

Creates is de jongste telg maar vooral het creatieve brein binnen de Caesar Groep. Creates combineert haar kennis van data analytics en digital marketing met een menselijke aanpak. Als full service digital partner brengt Creates technologie, mensen en businessprocessen met elkaar in verbinding. Daarbij kijken ze verder dan de vraag en zijn ze eigenwijs als dat nodig is. Zo werken ze, samen met de opdrachtgevers aan het hogere doel: dé ultieme data driven customer expercience.


Wat jij kunt gaan doen voor ons

Als marketing/communicatiestudent(e) ben jij de kracht achter de interne en externe boodschappen van Creates. Om onze diensten te laten aansluiten bij de doelgroep ga je marketing- of communicatieprojecten oppakken die het klantverschil maken en je ontwikkeling een boost zullen geven. Hierbij werk je nauw samen met jouw stagebegeleider Daan en gaan jullie er samen voor zorgen dat jullie de juiste persona's weten te bereiken binnen onze nieuwe én potentiële klanten. Natuurlijk en mag je ook meedenken met de lopende zaken en staan we open voor jouw ideeën. Ook hebben we genoeg mogelijkheden voor een eventueel afstudeeronderzoek.


Met welke taken ben je dan vooral druk? 

Om bovenstaande services succesvol uit te kunnen rollen ga je aan de slag met een tal van diverse taken zoals:

  • Plannen en uitvoeren van marketing op de persona’s;
  • Ondersteunen bij online marketingcampagnes in Google en LinkedIn;
  • Bedenken en inplannen van social media content;
  • Regisseren van de juiste content op het juiste moment.Vereisten

Wat vragen we van jou? 

  • Je zit is het derde jaar van een HBO/WO studie in de richting van marketing/communicatie;
  • Je hebt vanzelfsprekend affiniteit met (online) marketing én social media;
  • Je beschikt over een vlotte pen en bent in staat om foutloos Nederlands te kunnen schrijven;
  • Je bent een proactieve zelfstarter die graag de handen uit de mouwen steekt;
  • Je beschikt over een nieuwsgierig drive welke gepaard gaat met een leergierige instelling;
  • Je draagt graag nieuwe ideeën bij en bent vooral de combinatie van denker en een uitvoerder.

Waarom zou je bij ons stage lopen?

Eigenlijk heel simpel; hecht jij waarde aan een professionele begeleiding, wil je graag het maximale uit jezelf halen én heb je er een hekel aan dat jouw plan straks ergens in de prullenbak belandt? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Wij bieden jou namelijk een uitdagende stageplek voor 4 á 5 dagen per week waarin je nauw samen zult komen te werken met een ervaren business developer. Naast de informele (werk)sfeer en de vrijheid die je krijgt om jouw werkzaamheden grotendeels zelf in te kunnen vullen bieden we ook een vaste stagevergoeding van 500 euro per maand op basis van een fulltime werkweek.


Ben je enthousiast geworden of zou je meer info willen?

Dat kan natuurlijk! Neem dan contact op met Daan Bunte via 06 26 54 94 56 of per d.bunte@caesar.nl om alle verdere details van deze stage te bespreken.

Nederland, Utrecht, Utrecht
€ 400 - € 500 per maand
Creates

of

SOLLICITATIEPROCES

sollicitatieproces kort

SHAREDFLEX CONSTRUCTIE

Een middenweg tussen een volledig dienstverband en ZZP'en

Overweeg je te gaan freelancen? Bekijk dan onze SharedFlex constructie! Jij bepaalt zelf in grote mate van zelfstandigheid de best bij jou passende opdrachten. Maar ook qua arbeidsvoorwaarden heb jij veel keuzevrijheid, want wij werken met de zogenaamde SharedFlex modellen. Heb je interesse in de SharedFlex constructie? Geef dit dan aan bij je sollicitatie.

Andere vacatures bekijken?

Bekijk alle vacatures of neem een kijkje bij onze bedrijven.

KANTOOR CAESAR GROEP

📍 Janssoniuslaan 80, Utrecht ✉️ recruitment@caesar.nl 📞 088-2404200

Ons kantoor is te vinden op het bedrijventerrein Papendorp. Makkelijk te bereiken met de auto, omdat we dicht aan de snelweg liggen en ook voldoende (gratis) parkeerruimte bieden. 

Ook met het openbaar vervoer zijn we eenvoudig te bereiken. Reis met de trein naar Utrecht Centraal en pak een van de vele bussen (195, 295, 85 etc.) die je naar P+R Papendorp óf Papendorp Zuid brengen. 

Bestemming bereikt? Dan staat er een lekker kopje verse koffie of thee voor je klaar.

Pand Caesar