Wil je je inschrijven voor de vacature alert?

Skip to content

Managementassistent bij Caesar ViaNova

Utrecht, Utrecht, Nederland€ 3.500 - € 5.600 per maandViaNova

Functieomschrijving

Dit is waarom jij managementassistent wil worden bij Caesar ViaNova:

✔️ Deze functie is nieuw bij Caesar Groep, dus je hebt de mogelijkheid om de functie naar je eigen hand te zetten en in te richten

✔️ Je werkt veel samen met de directie en het managementteam (MT), dus de lijnen zijn kort en je kan veel gedaan krijgen in korte tijd

✔️ Jij draagt zorg voor het verhogen van de kwaliteit van onze bedrijvenfamilie van ruim 180 medewerkers verdeeld over 8 business units


Kwaliteit als belangrijkste doelstelling
Binnen Caesar Groep nemen we de kwaliteit van onze IT dienstverlening en organisatie meer dan serieus. We zoeken daarom een rechterhand voor ons MT en directie in de vorm van een managementassistent. In deze functie ben je verantwoordelijk voor een accurate en nauwkeurige invulling en opvolging van (nieuw) beleid, afspraken en acties. Deze vloeien voort uit het MT, directieoverleg en de Raad van Commissarissen en zorgen voor een grotere betrokkenheid en begrip. Dit doe je door onder andere de volgende taken uit te voeren:

 • Monitor vastgelegde afspraken en acties door verantwoordelijken scherp te houden op prioriteiten;
 • Vat alles samen in Caesars beleidssysteem en de kwaliteit hiervan wordt bewaakt door jou;
 • Naast het vastleggen en bewaken van het bestaande beleid, neem je ook het initiatief voor vernieuwing;
 • Tot slot ben je een waardevolle gesprekspartner voor de directie en het MT.

Door deze verantwoordelijkheden ben je vanzelfsprekend een verbindende factor in onze organisatie. Je werkt immers met alle business units. Je hebt een belangrijke rol in het bewaken van ons Caesar DNA en de communicatie tussen alle stakeholders. Daarnaast ben jij degene die de kwaliteit, intern én naar belangrijke stakeholders toe, goed kan implementeren en opvolgen. 


Vereisten

Integer, respectvol & verbindend

Als managementassistent ben je vanzelfsprekend integer, omdat je verantwoordelijk bent voor het aanhoren en verwerken van grote hoeveelheden vertrouwelijke informatie. Je bent respectvol naar stakeholders wat tot uiting komt in je organisatiesensitiviteit, waarbij je rekening houdt met verschillende belangen en gebruik kan maken van de invloed binnen een organisatie. Hierdoor weet je verbinding te maken om een wederzijds acceptabel resultaat te bereiken en kenbaar te maken welke zaken aandacht behoeven. Vanzelfsprekend ben je het gewend om helder te communiceren en samen te werken, waardoor je constructief reageert op de ideeën van anderen en aan weet te sluiten bij de kennis en kunde van medewerkers. Je staat garant voor vakmanschap en weet de puntjes op de i te zetten. Verder beschik je over:

 • Minimaal 3 jaar werkervaring in een soortgelijke functie (in een middelgrote organisatie);
 • Je werkt tussen de 24 en 32 uur per week;
 • Bij voorkeur een juridische achtergrond;
 • De kennis om de voortgang van processen, taken en activiteiten te bewaken en te controleren;
 • De ervaring om te werken volgens hoge kwaliteitseisen en je weet collega’s te coachen in het verhogen van de kwaliteit van hun werk.


Wat jij van ons krijgt:

We verwachten veel van je maar je krijgt er dan ook het nodige voor terug. Met name jouw ontwikkeling staat bij ons centraal. Op basis van jouw persoonlijke ontwikkelplan volg je eventueel met je collega's diverse trainingen en bezoek je met enige regelmaat verschillende events. Daarnaast kun je meedoen aan externe én interne leer- en coaching trajecten van de Caesar Academy en geniet je van de volgende arbeidsvoorwaarden:

 • Een salaris afhankelijk van jouw werkervaring maar ergens tussen de € 3.500,- en € 5.600,- (op fulltime basis);
 • Reiskostenvergoeding;
 • 10% vakantiegeld, 26 vakantiedagen en een netto onkostenvergoeding;
 • Een goede werkgeversbijdrage aan jouw pensioen- en zorgverzekering;
 • Een persoonlijk opleidingsbudget (inclusief dagen) om jezelf te blijven ontwikkelen;
 • Thuiswerken is mogelijk, waarbij we uitgaan van 60% op kantoor en 40% thuis;
 • Leuke activiteiten, waaronder een jaarlijkse wintersport met onze eigen personeelsvereniging Julius.


Caesar Groep en Caesar ViaNova

Caesar Groep is een bedrijvenfamilie, actief in de dynamische IT markt. We zijn erop gericht om onze klanten leidend te maken in hun markt door gebruik te maken van passende IT oplossingen. Dit maakt ons dé partner in digitale transformatie. Ieder bedrijf binnen Caesar Groep heeft hierin een eigen specialisme, waarbij wel elkaar versterken waar nodig. Ons DNA bestaat uit een zestal pijlers; klantgerichtheid, professioneel samenwerken, resultaatgerichtheid, zelfsturing, competentiemanagement & persoonlijke ontwikkeling. Pijlers die terug komen in alles wat we doen.


Caesar Via Nova is de supportafdeling van Caesar Groep. Met onder andere de expertises finance, backoffice, recruitment, HR, marketing, IT en facilities in huis ondersteunen we de andere bedrijven bommem Caesar Groep in onder andere hun administratie en werving.


Ben jij overtuigd en wil je reageren op deze mooie functie?
Denk je dat jij geschikt bent voor de functie van managementassistent en zie je het zitten om onze nieuwe collega te worden? Solliciteer dan snel via bijgaande sollicitatiebutton of laat simpelweg je gegevens bij ons achter. Heb je nog verdere vragen of wil je eerst even telefonisch kennismaken? Stuur onze recruiter Melvin dan gerust een WhatsApp berichtje op telefoonnummer 06 - 50 12 11 35 of contact hem per m.weerwag@caesar.nl.

Utrecht
€ 3.500 - € 5.600 per maand
ViaNova

of

SOLLICITATIEPROCES

sollicitatieproces kort

Andere vacatures bekijken?

Bekijk alle vacatures of neem een kijkje bij onze bedrijven.