About Us

Junior .NET developer bij Garansys

Functieomschrijving

Wij zijn Garansys en denken dat het net even anders kan. We zijn eigenwijs en staan voor de nieuwe norm in IT-dienstverlening. Wij geloven dat we onze klant nog beter kunnen ondersteunen door hecht met elkaar samen te werken en onze oplossingen te leveren op het juiste moment, met garantie! Deel jij onze ambitie? Word dan onze nieuwe collega!


Werk met ons aan uitdagende en gave projecten!
Als junior .NET software developer bij Garansys ben je iemand die zichzelf ziet als een gedreven zelfstarter. Samen met een aantal vaste collega's zoals Richard, Jan en Robert werk je dagelijks vanuit ons kantoor in Utrecht (of vanuit huis) aan diverse, uitdagende en de meest uiteenlopende projecten. Je bent dan ook een kei in het uitvragen van de klantvraag en durft het initiatief te nemen om jouw ideeën uit te werken tot bruikbare oplossingen waarmee je een directe impact hebt op de business van de klant.


Wij zijn Garansys…
Bij Garansys staan we voor de ontwikkeling van baanbrekende software, alleen dan met garantie! Vanuit vaste ontwikkelteams leveren wij kort-cyclisch en in vaste sprints de functionaliteiten die de klant van ons vraagt. Daarnaast willen we onze klanten graag inspireren met gave en nieuwe ideeën waar jij als software developer dus direct impact op kan hebben! Ook vinden we het belangrijk om ons SPARK gedachtegoed uit te kunnen blijven stralen. Zo vinden wij met name het aspect samen erg belangrijk. We werken nauw met elkaar samen, in een vast team, aan uiteenlopende opdrachten. We vallen op elkaar terug en blijven continu van elkaar leren. We hebben passie voor ons vak en ontwikkelen functionaliteiten die erg écht toe doen. We beschikken over de ambitie om ons zelf continu uit te blijven dagen. Aan de hand van deze ambitie ontwikkelen we de mooiste applicaties en tools waarmee we onze directe meerwaarde kunnen laten zien. We geloven in een joint-effort. We staan samen garant, met de klant, voor een goed resultaat dat voldoet aan de verwachtingen van de klant. Daarnaast zijn we voornamelijk kritisch. Voldoet het resultaat niet geheel aan de verwachtingen van de klant of aan onze hoge standaarden? Dan gaan we samen weer terug naar de tekentafel.


Lees ook: dé redenen waarom Jan bij Garansys is gaan werken of bekijk Linda's verhaal in onderstaande video:


Hoe is het om als junior te starten bij Garansys?  

"Er wordt gebruik gemaakt van moderne technieken en het wordt gestimuleerd dat die technieken en de bijbehorende certificeringen ook bijgehouden worden. Ik vind het fijn dat er gekeken wordt naar de beste manier om iets op te zetten in plaats van de snelste. Ik was op zoek naar een uitdagende baan met voldoende doorgroeimogelijkheden. Ik merk aan alles dat ik hier weer kan bijleren; mijn collega’s werken op hoog niveau."

Functievereisten

JIJ & Garansys
Als junior software developer heb al enige ervaring opgedaan met betrekking tot .NET development. Daarnaast zie je jezelf als een échte teamplayer en vind je het belangrijk om samen met elkaar kwalitatief goede software te ontwikkelen. Ook blijf je natuurlijk graag op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in ons vakgebied en heb je de wil om te blijven groeien als professional en mens. Verder zien we graag (enige) ervaring met:

 • Front-end: JavaScript, Typescript en bij voorkeur Blazor;
 • Back-end: ervaring met technieken zoals C#, SQL Server, ASP.NET MVC, Unit Testing en .NET Core;
 • Cloud: Azure Functions, App Services, Azure Active Directory en Azure Resource Manager;
 • DevOps: YAML, Powershell Scripting en GIT.


Dit krijg je ervoor terug
We verwachten veel van je maar je krijgt er dan ook het nodige voor terug. Met name jouw ontwikkeling staat bij ons centraal. Op basis van jouw ontwikkelplan haal je (Microsoft) certificeringen, volg je trainingen met collega's en bezoek je verschillende tech events. Daarnaast kun je meedoen aan externe én interne leer- en coaching trajecten van de Caesar Groep en geniet je van de volgende arbeidsvoorwaarden:

 • Een salaris afhankelijk van jouw werkervaring maar ergens tussen de €2.500 en €3.200;
 • Een mobiliteitsbudget dat je besteedt aan een leaseauto, eigen auto of OV-businesskaart;
 • Een eindejaarsbonus op basis van onze prestaties als team;
 • 10% vakantiegeld, 26 vakantiedagen en een netto onkostenvergoeding;
 • Een goede werkgeversbijdrage aan jouw pensioen- en zorgverzekering;
 • Een laptop en mobiele telefoon naar keuze;
 • Een persoonlijk opleidingsbudget (inclusief dagen) om jezelf continu te verbeteren;
 • Volop fruit, koffie, thee, frisdranken en genoeg snacks;
 • Leuke uitjes, waaronder een jaarlijkse wintersport met onze eigen personeelsvereniging Julius.


Ben jij overtuigd en zou je willen reageren op deze mooie functie?

Denk je dat jij geschikt bent voor de functie van junior .NET developer bij Garansys? Solliciteer dan snel via bijgaande sollicitatiebutton of laat simpelweg je gegevens bij ons achter. Heb je nog verdere vragen of wil je eerst even telefonisch kennismaken? Stuur onze recruiter Didier dan gerust een WhatsApp berichtje op telefoonnummer 06- 55 78 05 81 of contact hem per d.jabroer@caesar.nl.


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.
Aan het ongevraagd toesturen van CV’s, profielen of anderszins kunnen dan ook geen enkele rechten worden ontleend