Wil je je inschrijven voor de vacature alert?

Overslaan naar content

Junior .NET developer bij Garansys

€ 3.400 - € 5.100 per maandGaransys

Functieomschrijving


✔️ Durf het initiatief te nemen om jouw ideeën uit te werken tot bruikbare oplossingen

✔️ Zoek naar de beste manier om klanten te helpen, niet per sé de snelste

✔️ Maak impact op de business van jouw klanten


Aan de slag met uitdagende en gave projecten
Als junior .NET software developer bij Garansys ben je iemand die zichzelf ziet als een gedreven zelfstarter. Je werkt samen met collega’s zoals Maarten en Joep aan diverse, uitdagende en de meest uiteenlopende projecten voor klanten zoals a.s.r. of Vertom.


Naast het coderen hou jij je bezig met het klantencontact, waardoor je ook functioneel meewerkt aan het ontwikkelen van nieuwe applicaties. Je durft het aan te geven wanneer iets niet goed gaat of lekker loopt. Daarnaast waarderen we het als je ons vertelt welke interne processen er verbeterd kunnen worden.


Hoe is het om als junior te starten bij Garansys?

“Vanaf het begin werd ik open ontvangen door mijn collega's, die behulpzaam en gezellig waren. De informele sfeer zorgt ervoor dat ik met iedereen een praatje kan maken, waardoor het fijn is om hier te werken. De vele activiteiten die worden georganiseerd dragen bij aan de socialiteit van het bedrijf.” Joep, Junior .NET DeveloperBen je benieuwd hoe jouw toekomstige werkdag eruit gaat zien? Maarten neemt je mee in een dag uit zijn leven als Application Developer - of bekijk onderstaande video:

Vereisten

Wij worden er blij van:
Als je als junior software developer al enige ervaring hebt opgedaan met .NET development. Je ziet jezelf als een échte teamplayer en je vindt het belangrijk om met collega’s kwalitatief goede software te ontwikkelen. Je blijft natuurlijk graag op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in ons vakgebied en je wil blijven groeien als professional en mens. Ook ben je gedreven om verschillende (Microsoft) certificeringen te behalen, bezoek je verschillende tech events en volg je trainingen met collega’s. Verder zien we graag (enige) ervaring met:

  • Azure App Services
  • Azure DevOps
  • .NET
  • Blazor
  • React


Hier word jij blij van:
Je krijgt veel vrijheid en we zijn erg flexibel; we denken graag met je mee! In overleg werk je op kantoor, thuis of bij de klant. Jij neemt graag het initiatief en bepaalt in grote lijnen hoe je jouw carrière gaat vormgeven. Wil je doorgroeien naar een medior positie? Dat moedigen we natuurlijk aan! Daarnaast kun je meedoen aan externe én interne leer- en coaching trajecten van de Caesar Groep en geniet je van de volgende arbeidsvoorwaarden:


💰 Een salaris tussen de €3.400,- en €5.100,-

🚙 Mobiliteitsbudget om te besteden aan een (lease)auto

🏝️ 10% vakantiegeld en 26 vakantiedagen

📅 Een werkweek van minimaal 36 uur

📍 In overleg werk je op kantoor, thuis of bij de klant

💻 Een laptop naar keuze bij een vaste aanstelling en een onkostenvergoeding (internet/telefonie) voor het thuiswerken

📖 Opleidingsbudget (en -dagen), om nóg beter te worden in wat je doet, bijvoorbeeld door een workshop uit de Caesar Academy te doen

🎡 Gezellige activiteiten zoals Hack Nights, boulderen of een dagje Efteling


Bij Garansys doen we alles nét even anders. We zijn eigenwijs, gedreven en staan voor de nieuwe norm in IT-dienstverlening. Wij geloven dat we waarde creëren voor onze klant door hecht met elkaar samen te werken en onze oplossingen te leveren op het juiste moment, met garantie en zekerheid. Deel jij onze ambitie? Word dan onze nieuwe collega.


Heb je een vraag of wil je kennismaken? Stuur onze recruiter Melvin dan gerust een WhatsApp berichtje op telefoonnummer 06 - 50 12 11 35 of contact hem per m.weerwag@caesar.nl.


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.
Aan het ongevraagd toesturen van CV’s, profielen of anderszins kunnen dan ook geen enkele rechten worden ontleend

of

SOLLICITATIEPROCES

sollicitatieproces kort

Andere vacatures bekijken?

Bekijk alle vacatures of neem een kijkje bij onze bedrijven.