Skip to content

Junior Low Code Developer bij Value&Result

Nederland, Utrecht, UtrechtValue&Result

Functieomschrijving

Wij zijn Value&Result, de jongste telg in de familie van de Caesar Groep. Bij onze klanten staan we bekend als de expert op het gebied van Be Informed en low code development. Zo helpen wij onze klanten niet alleen met het automatiseren van de complexere bedrijfsprocessen, maar ook bij de ontwikkeling van bruikbare software. Ontwikkel jij met ons mee? Word dan onze nieuwe collega!


Low Code en Be Informed Development?
Als startende developer ga je aan de slag binnen een snelgroeiend vakgebied waarbij je het low code development platform Be Informed gebruikt om bruikbare software te ontwikkelen. Zo is het aan jou, om samen met onze klant, uit te pluizen waar de wensen en behoeftes liggen om deze vervolgens te vertalen in heldere requirements. Aan de hand van de opgehaalde requirements én de vele mogelijkheden die het Be Informed platform biedt, is het de bedoeling om met zo min mogelijk code een effectieve oplossing te kunnen bieden.


Wie is Value&Result
Als organisatie bestaat Value&Result ruim 10 jaar waar wij sinds 2021 onderdeel zijn geworden van de Caesar Groep. Vanuit onze locaties in Utrecht en Apeldoorn staan we, aan de hand van ons multidisciplinaire team, dagelijks paraat voor onze klanten om hen te ondersteunen op het gebied van low code oplossingen. En dit natuurlijk onder andere aan de hand van het Be Informed Platform waarmee we nieuwe oplossingen bouwen en deze vervolgens verder ontwikkelen vanuit een DevOps way of thinking.

Vereisten

Dit neem je mee…
Als gedreven zelfstarter verwachten wij dat je het vooral leuk vindt om complexe bedrijfsprocessen met de klant op te lossen. Heb je daarnaast al enige ervaring opgedaan met het ontwikkelen van software? Dan is dat natuurlijk mooi meegenomen! Verder vinden wij het belangrijk dat je beschikt over:

 • HBO werk- en denkniveau;
 • Communicatieve skills; zowel in woord als geschrift;
 • Vanzelfsprekend, affiniteit met de IT;
 • Een analytische blik en een leergierige instelling;
 • Een goede dosis humor en een hoge mate van zelfstandigheid.


Dit krijg je ervoor terug
Uiteraard bieden we je een uitdagende baan binnen een leuk en gezellig team waarbij een goed inwerktraject vanzelfsprekend is. Zo zul je nauw samen komen te werken met een aantal ervaren collega’s zoals Cor, Jeroen en Carla die je uiteraard alle kneepjes van het vak zullen gaan leren. Daarnaast kun je deelnemen aan externe- en interne opleidingen, coaching trajecten en bieden we je uiteraard nog een aantal andere belangrijke arbeidsvoorwaarden zoals:

 • Een salaris afhankelijk van jouw werkervaring maar ergens tussen de €2.400 en €3.000;
 • Een mobiliteitsbudget dat je besteedt aan een leaseauto, eigen auto of het openbaar vervoer;
 • Een eindejaarbonus op basis van de prestaties als team;
 • 10% vakantiegeld, 26 vakantiedagen en een netto onkostenvergoeding;
 • Een goede werkgeversbijdrage aan jouw pensioen- en zorgverzekering;
 • Een laptop en overige benodigdheden;
 • Een persoonlijk opleidingsbudget (inclusief dagen) om jezelf continu te verbeteren;
 • Inspirerende werklocaties in Utrecht en Apeldoorn;
 • Volop fruit, koffie, thee, frisdranken en genoeg snacks;
 • Leuke uitjes, waaronder een jaarlijkse wintersport met onze eigen personeelsvereniging Julius.


Is jouw interesse gewekt?
Denk je dat jij geschikt bent voor de functie van Junior Low Code / Be Informed developer en zie je het zitten om onze nieuwe collega te worden? Solliciteer dan snel via bijgaande sollicitatiebutton of laat simpelweg je gegevens bij ons achter. Heb je nog verdere vragen of wil je eerst even telefonisch kennismaken? Neem dan contact op met Didier via d.jabroer@caesar.nl of stuur hem gerust een appje op 06-55780581.

of

SOLLICITATIEPROCES

sollicitatieproces kort

SHAREDFLEX CONSTRUCTIE

Een middenweg tussen een volledig dienstverband en ZZP'en

Overweeg je te gaan freelancen? Bekijk dan onze SharedFlex constructie! Jij bepaalt zelf in grote mate van zelfstandigheid de best bij jou passende opdrachten. Maar ook qua arbeidsvoorwaarden heb jij veel keuzevrijheid, want wij werken met de zogenaamde SharedFlex modellen. Heb je interesse in de SharedFlex constructie? Geef dit dan aan bij je sollicitatie.

Didier Jabroer Talent Acquisition Manager

Didier

Andere vacatures bekijken?

Bekijk alle vacatures of neem een kijkje bij onze bedrijven.

KANTOOR CAESAR GROEP

📍 Janssoniuslaan 80, Utrecht ✉️ recruitment@caesar.nl 📞 088-2404200

Ons kantoor is te vinden op het bedrijventerrein Papendorp. Makkelijk te bereiken met de auto, omdat we dicht aan de snelweg liggen en ook voldoende (gratis) parkeerruimte bieden. 

Ook met het openbaar vervoer zijn we eenvoudig te bereiken. Reis met de trein naar Utrecht Centraal en pak een van de vele bussen (195, 295, 85 etc.) die je naar P+R Papendorp óf Papendorp Zuid brengen. 

Bestemming bereikt? Dan staat er een lekker kopje verse koffie of thee voor je klaar.

Pand Caesar