Wil je je inschrijven voor de vacature alert?

Skip to content

Junior Data Engineer bij Creates

€ 3.000 - € 4.750 per maandCreates

Functieomschrijving

Dit is waarom je Junior Data Engineer bij Creates wilt worden:

 • Werk en ontwikkel je met de nieuwste technologie zoals Databricks, Synapse Analytics & Microsoft Fabric;
 • Een directe buddy die jou begeleidt in onboarding, ontwikkeling en dagelijkse werkzaamheden;
 • Werk hybride, kies je eigen laptop en bepaal je favoriete mobiliteitsvorm zoals bijvoorbeeld een elektrische leaseauto.

Werk met en voor helden

Bij Creates werken de leukste data professionals van Nederland. Een divers team met verschillende expertises variërend van backend (data engineers) tot front-end (analytics engineers) en van architectuur tot design. Data stroomt door ons bloed, maar de mens staat centraal.

Onze ambitie is om dé data partner voor onze klanten te zijn binnen het Microsoft ecosysteem. Om deze ambitie waar te blijven maken breiden we ons datateam verder uit met nieuwe helden. Helden die warm lopen voor organisaties van klein tot groot en in uiteenlopende branches.

Verder ziet jouw werkweek er zo uit:

 • Meedenken en bouwen aan impactvolle cloud dataplatformen;
 • Het ontsluiten van data vanuit vele bronnen, ETL of ELT, het maakt jouw niet uit;
 • Analyseren van en puzzelen met data om tot de juiste resultaten te komen;
 • Data modelleren om er zo efficiënt mogelijk over te kunnen analyseren en visualiseren;

Annelijn Weerman – Data Engineer: “Ik leerde afgelopen jaar om te werken met Azure Databricks en PySpark. Ik vind het belangrijk om mij te blijven ontwikkelen in nieuwe technieken, zodat we dit ook kunnen aanbieden aan onze klanten.”


Benieuwd wat een Junior Data Engineer bij Creates zoal doet? Lees dan ook het blog ‘Een dag uit het leven van Ralph!’ 


Vereisten

Jouw kennis is kracht

Jij staat nog aan het begin van je carrière, maar jouw ambities dragen bij aan onze successen! Je hebt een passie voor data en bent leergierig. Om te leren werk je veel samen met collega’s om moderne oplossingen voor onze klanten te realiseren.

Als onze nieuwe data engineer heb je in ieder geval de volgende basis nodig:

 • Je bent super slim: je beschikt over een afgeronde HBO opleiding in de richting van Business IT & Management of iets vergelijksbaars;
 • Je bent aanstekelijk enthousiast over data: zelfs je dromen zijn data gedreven;
 • Jij praat liever met mensen dan tegen je beeldscherm: wij praten met onze klanten en zitten niet verscholen achter onze theorieboeken en laptops;
 • Jij gaat carrière maken op het gebied van data: je hebt een toewijding om uiteindelijk toe te groeien naar senior datagek te worden (net als wij).
 • Je bent tussen de 32-40 uur in dienstverband beschikbaar in deze functie. Eigen indeling van jouw werkdagen (thuis, kantoor of bij de klant) behoort tot de mogelijkheden.


Groei en have fun

We vinden het belangrijk jou de faciliteiten, inspiratie en ruimte te geven om te groeien. Zo ontvang je tenminste 4 opleidingsdagen, €1.000 opleidingsbudget per jaar en ruimte om mee te doen aan zowel externe als interne leertrajecten en vaktechnische trainingen van onder andere de Caesar Academy. Daarnaast krijg je een buddy toegewezen, vaak een senior collega, bij wie je terecht kan met al je vagen (bijna al je vragen.. er zijn grenzen!) en een eigen opleidingsplan, waarin we samen bepalen hoe jij het best kan groeien in je data kennis.

Verder kun je rekenen op de volgende arbeidsvoorwaarden:

 • Een salaris tussen de € 3.000 en € 4.750 (afhankelijk van ervaring en inhoudelijke kennis);
 • 10% vakantiegeld, 26 vakantiedagen en een netto onkostenvergoeding voor telefonie en internet voor het thuiswerken;
 • Een goede werkgeversbijdrage aan jouw pensioen en zorgverzekering;
 • Een mobiliteitsbudget, dat je kunt inzetten voor een leaseauto, NS-businesscard of laat uitbetalen als extra salaris;
 • Een laptop die je zelf mag kiezen;
 • Leuke uitjes, waaronder een jaarlijkse wintersport met onze eigen personeelsvereniging Julius.

Ons kantoor is te vinden op het bedrijventerrein Papendorp te Utrecht. Makkelijk te bereiken met de auto en voldoende (gratis) parkeerruimte. Tevens is er een bushalte voor de deur, ook handig voor de vrijdagmiddagborrels!

Word een held

Wij ontmoeten je graag! Solliciteer daarom via de ‘solliciteer nu’ button en start jouw nieuwe avontuur. Toch nog wat meer informatie? Stuur onze recruiter Melvin dan gerust een WhatsApp berichtje op telefoonnummer 06 - 50 12 11 35 of contact hem per m.weerwag@caesar.nl.


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Aan het ongevraagd toesturen van CV’s, profielen of anderszins kunnen dan ook geen enkele rechten worden ontleend.

of

SOLLICITATIEPROCES

sollicitatieproces kort

Andere vacatures bekijken?

Bekijk alle vacatures of neem een kijkje bij onze bedrijven.