About Us

Junior Data Engineer bij Creates

 • Creates
 • Utrecht, Nederland

Junior Data Engineer bij Creates

Functieomschrijving

Ben jij onze nieuwe data engineer? 

Jij begrijpt dat data van onschatbare waarde is wanneer dit slim wordt benut. Je hebt een passie voor data, sterker nog; bij verjaardagen moet men je vaak de mond er over snoeren. Je bent leergierig en gedreven om alles te weten te komen over hoe je data zo goed mogelijk inzet voor onze klanten. Dit doe je niet alleen, dit doe je met ons, een heel team van datagekken.

Wij zijn Data Analytics, het Data team binnen Creates en specialist op het gebied van het Microsoft Data Platform. We helpen klanten met realiseren van data polossingen met bijvoorbeeld Power BI, data lakes, cloud data platformen én consultancy. 

Werk voor helden

Bij Creates werken de leukste data professionals van Nederland. Een divers team met verschillende expertises variërend van backend tot frontend en van architectuur tot design. Onze ambitie is om dé data partner voor onze klanten te zijn binnen het Microsoft eco-systeem. Om deze ambitie bij steeds meer organisaties waar te maken breiden we ons team verder uit met nieuwe helden. Helden die warm lopen voor organisaties van klein tot groot en in uiteenlopende branches. Ben jij de held die we zoeken? Dan komt jouw focus te liggen op: 


 • Meedenken en bouwen aan geweldige cloud data platformen;
 • Het ontsluiten van data vanuit vele bronnen, ETL of ELT, het maakt jouw niet uit;
 • Data modelleren om er zo efficiënt mogelijk over te kunnen analyseren en visualiseren;
 • Het visualiseren van rapportages, zoals het ontwerpen en bouwen van dashboards.


Voor mensen door mensen

Bij Creates stroomt techniek door ons bloed, maar staat de mens centraal. Een team vol eigenwijze strijders, hardwerkende vakidioten en stuk voor stuk ambitieuze levensgenieters streven samen naar het beste. We vinden het leuk om samen aan een project te werken en verbinden graag met onze klanten. Werk je een keer alleen aan een project, dan is er altijd iemand bereid je te helpen en successen te behalen!

Een hoge mate van flexibiliteit en veel ruimte voor gezelligheid in de vorm van borrels, games, gezamenlijk eten en uitjes zorgen voor een prettige werkomgeving. Kennisdeling doen we onder andere tijdens een avond met pizza’s en een drankje. Nieuwsgierig hoe je voorgangers hun eerste maand hebben ervaren? Onze nieuwste Creators vertellen je er hier meer over.
Functievereisten

Jouw kennis is kracht 

Jij staat nog aan het begin van je carrière, maar jouw ambities dragen bij aan onze successen! Je hebt stiekem een passie voor data en bent leergierig. Om te leren werk je veel samen met collega’s om mooie klantoplossingen te realiseren.


Als onze nieuwe data engineer heb je in ieder geval de volgende basis nodig:

 • Je bent super slim: je beschikt over een afgeronde HBO opleiding in de richting Business IT & Management;
 • Je bent aanstekelijk enthousiast over data: zelfs je dromen zijn data gedreven;
 • Jij praat liever met mensen dan tegen je beeldscherm: wij praten met onze klanten en zitten niet verscholen achter onze theorieboeken en laptops;
 • Jij gaat carrière maken op het gebied van data: je hebt een toewijding om senior datagek te worden, net als wij.

Je bent tussen de 32-40 uur in dienstverband beschikbaar in deze functie. Eigen indeling van jouw werkdagen behoort tot de mogelijkheden.


Groei en have fun

We vinden het belangrijk jou de faciliteiten, inspiratie en ruimte te geven om te groeien. Zo ontvang je tenminste 4 opleidingsdagen, €1.000 opleidingsbudget per jaar en ruimte om mee te doen aan zowel externe als interne leertrajecten en vaktechnische trainingen van onder andere de Caesar Academy. Daarnaast krijg je een buddy toegewezen, vaak een senior collega, bij wie je terecht kan met al je vagen (Oké bijna al je vragen.. Er zijn grenzen!) en een eigen opleidingsplan, waarin we samen bepalen hoe jij het best kan groeien in je data kennis. 

Standaard meegeleverd:

 • Geld, namelijk een bruto maandsalaris tussen de € 2.500 en € 3.200 (afhankelijk van ervaring en inhoudelijke kennis);
 • 10% vakantiegeld;
 • 26 vakantiedagen. Zolang je belooft dat je weer terugkomt;
 • Een goede mobiliteitsvergoeding voor een leaseauto of ter aanvulling op je salaris;
 • Gratis parkeren én een bushalte voor de deur. Helipad in aanvraag;
 • Een laptop;
 • Een te gek team van data helden en heldinnen waar jij veel van gaat leren. 

Ons kantoor is te vinden op het bedrijventerrein Papendorp te Utrecht. Makkelijk te bereiken met de auto en voldoende (gratis) parkeerruimte. Tevens is er een bushalte voor de deur, ook handig voor de vrijdagmiddagborrels!


Word een held

Wij ontmoeten je graag! Solliciteer daarom via de ‘solliciteer nu’ button en start jouw nieuwe avontuur. Toch nog wat meer informatie? Voor vragen kun je terecht bij Marit Oude Engberink, corporate recruiter, via m.engberink@caesar.nl of stuur een appje naar 06-15 19 17 40.


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.
Aan het ongevraagd toesturen van CV’s, profielen of anderszins kunnen dan ook geen enkele rechten worden ontleend.