Wil je je inschrijven voor de vacature alert?

Skip to content

Junior BeInformed Developer

Nederland, Utrecht, Utrecht€ 2.500 - € 3.200 per maandFourICT

Functieomschrijving

Als BeInformed Developer werk je vooral met de onderdelen BMS en AMS binnen het platform BeInformed. Daarnaast maak je gebruik van SQL en databases. Heb jij de ambitie om een verdiepingsslag te maken op integratiegebied, door onder andere Camel, SOAP en REST toe te passen? Dan ben je bij ons op de juiste plek!


Je werkt samen met ervaren professionals Nadia en Sebastiaan die je uiteraard alle kneepjes van het vak kunnen leren. Samen gaan jullie aan de slag voor klanten zoals Ministerie van Infrastructuur en Waterstaat, Qander en Nea.


BeInformed

BeInformed heeft een goede naam binnen de Dynamic Case Management suites. Het op Java gebaseerde platform, is een web-based applicatie waarbij de eindgebruiker toegang krijgt via een portal. Het werkt goed voor branches die werken met dossiers, zoals overheidsinstanties, verzekeraars en in de financiële sector.


FourICT
FourICT is onderdeel van Caesar Groep. We zien onszelf als een no-nonsense IT-bedrijf dat graag de uitdaging aangaat om samen met onze klanten te werken aan succesvolle projecten. Bij FourICT werken, betekent dat je jezelf kunt zijn, je eigen ding kunt doen en samenwerkt in een professioneel, gedreven en leuk team. Bovenal vinden we het belangrijk dat je plezier in het werk hebt. Alleen dan kun je optimaal presteren en het beste in jezelf naar boven halen. ‘Work hard, play hard’ is ons motto. We geven je de ruimte om zowel thuis als op kantoor te werken. Zo kun je je tijd efficiënt indelen en een goede balans houden tussen werk en privé. Samen gaan we voor jouw en ons succes!


Vereisten

Dit krijg je van ons:

We vinden het belangrijk jou de faciliteiten, inspiratie en ruimte te geven om te groeien. Zo ontvang je tenminste 4 opleidingsdagen, €1.000 opleidingsbudget per jaar en ruimte om mee te doen aan zowel externe als interne leertrajecten en trainingen van onder andere de Caesar Academy. Verder bieden we deze arbeidsvoorwaarden:

 • Salaris tussen €2.500 en €3.200 bruto per maand
 • BeInformed training en eventueel aanvullende cursussen
 • Eindejaarsbonus op basis van onze teamprestaties
 • 10% vakantiegeld, 26 vakantiedagen en een netto onkostenvergoeding voor telefonie en internet voor het thuiswerken
 • Goede werkgeversbijdrage aan jouw pensioen- en zorgverzekering
 • Laptop van de zaak
 • Mobiliteitsbudget dat je besteedt aan een leaseauto, eigen auto of OV-businesskaart
 • Iedere vrijdag een VrijMiBo, veel gezellige Julius uitjes zoals de Prison Escape én teambuildinguitjes, bijvoorbeeld powerkiten op het strand van Noordwijk


Dit vragen we jou:

We vinden het fijn als je kennis hebt van onderstaande technieken, maar het is geen must. We bieden je graag de mogelijkheid om je bij ons te ontwikkelen en te groeien tot een volwaardig BeInformed Developer.

 • HBO werk- en denkniveau
 • BeInformed, DB/SQL en Camel
 • Communicatief sterk, zowel met collega’s als met klanten
 • Een goede dosis humor en je weet zelfstandig te werken
 • Een analytische blik en een leergierige instelling
 • Minimaal beschikbaar voor 32 uur per week


Join the club

Denk je dat deze rol als Junior BeInformed developer je op het lijf is geschreven? Zie je het zitten om onze nieuwe collega te worden? Solliciteer meteen!


Heb je nog verdere vragen of wil je eerst even telefonisch kennismaken? Stuur onze recruiter Melvin dan gerust een WhatsApp berichtje op telefoonnummer 06 - 50 12 11 35 of contact hem per m.weerwag@caesar.nl.


Nederland, Utrecht, Utrecht
€ 2.500 - € 3.200 per maand
FourICT

of

SOLLICITATIEPROCES

sollicitatieproces kort

SHAREDFLEX CONSTRUCTIE

Een middenweg tussen een volledig dienstverband en ZZP'en

Overweeg je te gaan freelancen? Bekijk dan onze SharedFlex constructie! Jij bepaalt zelf in grote mate van zelfstandigheid de best bij jou passende opdrachten. Maar ook qua arbeidsvoorwaarden heb jij veel keuzevrijheid, want wij werken met de zogenaamde SharedFlex modellen. Heb je interesse in de SharedFlex constructie? Geef dit dan aan bij je sollicitatie.

Andere vacatures bekijken?

Bekijk alle vacatures of neem een kijkje bij onze bedrijven.

KANTOOR CAESAR GROEP

📍 Janssoniuslaan 80, Utrecht ✉️ recruitment@caesar.nl 📞 088-2404200

Ons kantoor is te vinden op het bedrijventerrein Papendorp. Makkelijk te bereiken met de auto, omdat we dicht aan de snelweg liggen en ook voldoende (gratis) parkeerruimte bieden. 

Ook met het openbaar vervoer zijn we eenvoudig te bereiken. Reis met de trein naar Utrecht Centraal en pak een van de vele bussen (195, 295, 85 etc.) die je naar P+R Papendorp óf Papendorp Zuid brengen. 

Bestemming bereikt? Dan staat er een lekker kopje verse koffie of thee voor je klaar.

Pand Caesar