Java Developer bij Shared Flex

 • Caesar Shared Flex
 • Utrecht, Nederland

Java Developer bij Shared Flex

Omschrijving

Heb jij passie voor software development? Ben jij een softwareontwikkelaar met een brede basiskennis en ben je daarnaast ook communicatief? Wil je je verder ontwikkelen als Java Developer? Grijp dan je kans en kom werken bij Caesar Shared Flex!


Passie voor techniek

Als Java ontwikkelaar werk je bij Caesar Shared Flex samen met collega’s aan (software)applicaties van onze klanten. We gebruiken hierbij de nieuwste technologieën en durven hiermee voorop te lopen. Jij helpt de klant graag verder en weet je andere collega’s te motiveren en te inspireren. Je houdt je kennis up to date en bent in ieder geval op de hoogte van de laatste tools en technieken.


Bij Caesar Shared Flex kun je rekenen op projecten bij aansprekende overheidsklanten in uitdagende, complexe omgevingen. Je zet de vraag van de klant om in een kwalitatieve ‘cutting edge’ technologie stack en hebt zo direct impact op de business van de klant. 


Voor mensen, door mensen
Dankzij Caesar Shared Flex kunnen onze klanten slimmer, beter en veiliger werken. Jouw nieuwe team, zorgt voor de realisatie van een online platform of website. Van idee tot design. En van realisatie tot beheer. Zo bieden jij en jouw team full service aan onze (overheid)klanten en help jij de klant nog meer waarde uit hun online platform te halen. 

Dat is wat we doen, maar nog niet wie we zijn.
Bij Caesar Shared Flex werken muziekliefhebbers, sporters, hondenmensen en kattenmensen, wielrenners, motorrijders en nog veel meer. Die diversiteit maakt werken bij Caesar Shared Flex zo bijzonder en leuk. En hoewel we allemaal verschillend zijn, hebben we een paar belangrijke dingen gemeen. Zo hebben we allemaal een enorme passie voor wat we doen. Je mag ons dus met een gerust hart echte vakidioten noemen. We hebben ook allemaal een gezonde dosis lef. En wat er ook gebeurt, we nemen altijd onze verantwoordelijkheid. Zo zorgen we er samen voor dat doelstellingen en resultaten worden behaald.


Jouw kennis is kracht

We geloven dat je past binnen ons diverse team, waarin verantwoorde risico’s worden genomen en de mens altijd centraal staat. Maar onze technologieheld word je natuurlijk niet zomaar. Naast klantgerichtheid, ondernemerschap en een vergaande liefde voor de nieuwste digitale ontwikkelingen, bestaan jouw superkrachten uit: Groei en have fun. 

We vinden het belangrijk jou de faciliteiten, inspiratie en ruimte te geven om te kunnen groeien. Zowel persoonlijk als professioneel. Want dat verdienen onze helden.


Wij bieden onder andere:

 • Marktconform salaris (op basis van een werkweek van 36 uur)
 • Vakantiegeld (8%), een vaste onkostenvergoeding en vaste telefoonvergoeding
 • Een boven marktconforme prestatiebeloning! Wat kan oplopen tot 12 a 15 keer jouw maandsalaris (afhankelijk van jouw keuze van beloningsvariant). Daarmee heb je zelf in de hand hoe jij dit wenst te besteden. Hierbij kan je denken aan bijvoorbeeld: vervoer (al dan niet een leaseauto), opleidingen, pensioenvoorziening, extra salaris en spaarsaldo.
 • Ons kantoor in Utrecht heeft parkeerplaatsen en een bushalte voor de deur.
 • We bieden jou een podium voor eigen initiatief en goede ideeën.

Wij bieden jou dus veel keuzevrijheid aan binnen ons pakket aan arbeidsvoorwaarden.


Vereisten

Jij hebt:

 • Ervaring met Java EE en frameworks zoals Spring, Hibernate.
 • Ervaring met testing frameworks zoals JUnit, Mockito, Selenium en FitNesse.
 • Ervaring met begrippen zoals SQL, REST, Microservices, CI/CD en Cloud.
 • Ervaring met tools zoals Maven, Git, Gradle, IntelliJ, Docker, Kubernetes en Atlassian Stack.
 • Kennis van methoden zoals Agile, Scrum, DevOps en Functional Programming is een pre
 • Afgeronde HBO of Academische opleiding is een pre.