About Us

Java Developer bij Caesar SharedFlex

Functieomschrijving

Voor Caesar Overheid zoeken wij een ervaren Java Developer. Als Java Developer wordt je ingezet bij klanten van Caesar Overheid, zoveel mogelijk in jouw eigen woonregio. Je werkt met de nieuwste technologieën binnen het ontwerpen en ontwikkelen met Java. Je staat garant voor de kwaliteit van je product en een tijdige oplevering.


Werken bij Caesar Overheid

Caesar Overheid is een onderdeel van de Caesar Groep, waarbij wij ons richten op het tijdelijk leveren van prima ICT’ers aan diverse klanten (met name de grotere overheid) die werken met vaste mantelleveranciers. Je wordt daarbij zoveel mogelijk ingezet op opdrachten op de locatie van de klant. Ons motto daarbij is de juiste persoon op de juiste plaats. Caesar Overheid biedt haar klanten dan ook goed opgeleide specialisten, met de juiste technologische / methodologische kennis, betrokkenheid en ervaring. Die ook echt toegevoegde waarde bieden aan de klant!
Lees ook: technisch adviseur Danny over werken bij Caesar Overheid & Martijn over werken bij de Overheid via het SharedFlex model

Functievereisten

Je werkt niet alleen voor jezelf maar ook voor het team, weet jezelf goed uit te drukken en onze klanten te adviseren in de best passende oplossing. Je weet het juiste resultaat te bereiken met je analytische vermogen en creativiteit. Verder vragen we het volgende:

 • Je hebt minimaal een HBO-diploma en bij voorkeur ben je in het bezit van een SCJP certificaat;
 • Minimaal 5 jaar ervaring bij de grotere overheid, zoals uitvoeringsinstanties als DJI, IND en ministeries als Defensie of Justitie;
 • Je hebt minimaal 5 jaar kennis van Java ontwikkeling en technische ontwerpen;
 • Je hebt gewerkt met source tools/technieken (zoals Spring, Hibernate, Maven en/of JQuery);
 • Je kent applicatie/webservers en DB systemen (zoals JBoss en/of Weblogic);
 • Je hebt ervaring met geautomatiseerd testen (zoals JUnit en/of Selenium).


Wat wij bieden

Jouw ontwikkeling staat bij ons centraal. Dit uit zich in minimaal 4 opleidingsdagen, 1000 euro opleidingsbudget per jaar en natuurlijk ruimte om mee te doen aan zowel externe als interne leer- en coachingstrajecten in o.a. onze Caesar Academy. Daarnaast bieden we jou:


 • Een marktconform salaris aangepast op jouw ervaring;
 • 26 vakantiedagen, 10% vakantiegeld en de mogelijkheid tot een sabbatical (3 maanden!) na 7 jaar dienstverband;
 • Een goede werkgeversbijdrage aan jouw pensioen en zorgverzekering;
 • Een mobiliteitsbudget dat besteed kan worden aan een leaseauto, eigen auto of OV-business kaart;
 • Een laptop naar keuze;
 • Leuke uitjes, waaronder een jaarlijkse wintersport met onze eigen personeelsvereniging Julius.Werk je liever in een Sharedflex constructie? Dat kan! In dat geval bieden we je een salaris o.b.v. 36 uur/week met 8% vakantiegeld en een bovengemiddelde prestatiebeloning die kan oplopen tot 70% van jouw omzet bij de klant (inclusief werkgeverslasten). Jij hebt zelf in de hand hoe jij dit wenst te besteden zoals bijvoorbeeld: vast salaris, vervoer (al dan niet een leaseauto), opleidingen, pensioenvoorziening, extra salaris en/of een spaarsaldo. Meer weten over onze Sharedflex modellen? Bekijk ze hier.


Ons kantoor is te vinden op het bedrijventerrein Papendorp te Utrecht. Makkelijk te bereiken met de auto, omdat we dicht aan de snelweg liggen en ook voldoende (gratis) parkeerruimte bieden. Ook met het openbaar vervoer zijn we goed te bereiken. We hebben namelijk een bushalte voor de deur!


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.
Aan het ongevraagd toesturen van CV’s, profielen of anderszins kunnen dan ook geen enkele rechten worden ontleend.