Java Developer bij Caesar Overheid

 • Caesar Overheid
 • Utrecht, Utrecht, Nederland

Java Developer bij Caesar Overheid

Functieomschrijving

Wij zijn in de 26 jaar dat we bestaan vaker uitgedaagd in ons ondernemerschap, waardoor we ook nu met veel vertrouwen naar de toekomst kijken. Dit is waarom wij blijven werven voor deze vacature. We passen vanzelfsprekend ons sollicitatieproces aan en streven ernaar zoveel mogelijk digitaal op te kunnen lossen door middel van videocalls. Wil je meer weten over ons aangepaste sollicitatieproces? Neem dan contact op met Marit Oude Engberink via m.engberink@caesar.nl of bel haar op 06-15 19 17 40.


Voor Caesar Overheid zijn wij op zoek naar een enthousiaste ervaren Java Developer. Als Java Developer wordt je ingezet bij klanten van Caesar Overheid, zoveel mogelijk in jouw eigen woonregio. Je werkt met de nieuwste technologieën op het gebied van ontwerpen en ontwikkelen met Java. Je staat garant voor de kwaliteit van je product en een tijdige oplevering.

Werken bij Caesar Overheid
Caesar Overheid is een onderdeel van de Caesar Groep, waarbij wij ons richten op het tijdelijk leveren van prima ICT’ers aan diverse klanten (met name de grotere overheid) die werken met vaste mantelleveranciers. Je wordt daarbij zoveel mogelijk ingezet op opdrachten op de locatie van de klant. Ons motto daarbij is de juiste persoon op de juiste plaats. Caesar Overheid biedt haar klanten dan ook goed opgeleide specialisten, met de juiste technologische / methodologische kennis, betrokkenheid en ervaring. Die ook echt toegevoegde waarde kunnen bieden aan de klant!

Vereisten

Wat wij zoeken

Bezit je niet alle technische skills? Geen probleem: Met jouw bestaande ervaring in Java en een flinke portie leergierigheid leren wij je de rest in trainingen en on the job!

 • Je hebt minimaal een HBO-diploma en bij voorkeur ben je in het bezit van een SCJP certificaat.
 • Minimaal 5 jaar ervaring bij de grotere overheid, zoals uitvoeringsinstanties als DJI, IND en ministeries als Defensie of Justitie.
 • Je hebt minimaal 5 jaar ervaring met Java ontwikkeling en technisch ontwerpen.
 • Je hebt ervaring met open source tools/technieken (zoals Spring, Hibernate, Maven en/of JQuery).
 • Je hebt ervaring met applicatie/webservers en DB systemen (zoals JBoss en/of Weblogic).
 • Je hebt ervaring met geautomatiseerd testen (zoals JUnit en/of Selenium).
 • Je bent een teamspeler, communicatief vaardig, resultaatgericht en creatief.
 • Je bezit een sterk analytisch denkvermogen en hebt passie voor techniek.


Wat wij bieden

Jouw ontwikkeling staat bij ons centraal. Dit uit zich in minimaal 4 opleidingsdagen, 1000 euro opleidingsbudget per jaar en natuurlijk ruimte om mee te doen aan zowel externe als interne leer- en coachingstrajecten. Daarnaast bieden we jou:


 • Een marktconform salaris aangepast op jouw ervaring;
 • 26 vakantiedagen, 10% vakantiegeld en de mogelijkheid tot een sabbatical (3 maanden!) na 7 jaar dienstverband;
 • Een goede werkgeversbijdrage aan jouw pensioen en zorgverzekering;
 • Een mobiliteitsbudget dat besteed kan worden aan een leaseauto, eigen auto of OV-business kaart;
 • Een laptop naar keuze.


Werk je liever in een midlance constructie? Dat kan! In dat geval bieden we je een salaris o.b.v. 36 uur/week met 8% vakantiegeld en een bovengemiddelde prestatiebeloning die kan oplopen tot 10 à 12 keer jouw maandsalaris (afhankelijk van jouw keuze qua beloningsvariant). Jij hebt zelf in de hand hoe jij dit wenst te besteden zoals bijvoorbeeld: vervoer (al dan niet een leaseauto), opleidingen, pensioenvoorziening, extra salaris en/of een spaarsaldo. Meer weten over onze midlance modellen? Bekijk ze hier.


Ons kantoor is te vinden op het bedrijventerrein Papendorp te Utrecht. Makkelijk te bereiken met de auto, omdat we dicht aan de snelweg liggen en ook voldoende (gratis) parkeerruimte bieden. Ook met het openbaar vervoer zijn we goed te bereiken. We hebben namelijk een bushalte voor de deur!


Acquisitie op deze vacature wordt niet op prijs gesteld.