About Us

IT Talent Sourcer bij Caesar Groep

Functieomschrijving

Ben jij als gedreven zelfstarter zoekende naar een leuke en uitdagende (nieuwe) functie in een hecht team? Beschik je daarnaast over enige ervaring met het inzetten van nieuwe sourcingtools en zie jij het als een uitdaging om onvindbaar talent te vinden? Geef jouw carrière dan een kickstart en word onze nieuwe talent sourcer!


Hoe zien jouw dagen eruit?

Als talent sourcer bij de Caesar Groep ben je dé specialist als het aankomt op het aantrekken van (nieuw) talent. Samen met jouw collega's Isabelle en Didier ben je nauw betrokken bij de proactieve werving van morgen en gezamenlijk verantwoordelijk voor het uitbouwen van onze talentpools. Zo ben je in deze dynamische functie de ene dag bezig met het vinden van nieuwe NET én Data specialisten, waar je hen de andere dag identificeert en benadert voor een gezellig (digitaal) bakje koffie. Het is dan ook aan jou om ervoor te zorgen dat je in contact komt het talent van morgen. Hoe je dit doet? Daar ben je natuurlijk redelijk vrij in!

Jij bent…

Een gedreven zelfstarter die toe is aan een nieuwe uitdaging. Je ziet jezelf als een bevlogen professional die aan de start van zijn of haar carrière staat. Je bent communicatief sterk, houd van een échte uitdaging en beschikt vanzelfsprekend over teamplayerskills. Daarnaast heb je bij voorkeur enige ervaring opgedaan met talent sourcing en dat je bekend bent met o.a. LinkedIn Recruiter. 


Wil je weten meer weten over recruitment bij Caesar Groep? Lees het verhaal van Marit hier.

Functievereisten

Dit neem je mee…
Als talent sourcer binnen de Caesar Groep ga je resultaatgericht te werk en denk je mee over onze candidate experience. Samen met ons recruitmentteam denk je na over de invulling én groei van onze talentpools en haal je het beste uit onze wervingstools. Daarnaast beschik je over:

 • HBO werk- en denkniveau;
 • Enige werkervaring als (IT) sourcer;
 • Een proactieve instelling en de wil om te willen leren;
 • Een goede dosis humor, een energieke instelling en een hoge mate van zelfstandigheid.


Dit krijg je ervoor terug

Uiteraard bieden we je een uitdagende baan binnen een leuk en gezellig team en een omgeving waarin je optimaal kunt (samen)werken. Daarnaast kom je te werken voor een dynamische werkgever waar persoonlijke ontwikkeling hoog in het vaandel staat. Verder bieden we:

 • Een salaris afhankelijk van jouw werkervaring maar ergens tussen de €2.000 en €2.500;
 • Reiskostenvergoeding voor woon én werkverkeer;
 • 10% vakantiegeld en 26 vakantiedagen;
 • Een laptop en mobiele telefoon;
 • Een persoonlijk opleidingsbudget (€1000) om jezelf continu te ontwikkelen;
 • De mogelijkheid om je uren flexibel in te zetten en om thuis te werken;
 • Een inspirerende werkomgeving op bedrijventerrein Papendorp te Utrecht;
 • Volop fruit, koffie, thee, frisdranken en genoeg snacks;
 • Leuke uitjes, waaronder een jaarlijkse wintersport met onze eigen personeelsvereniging Julius.


Is jouw interesse gewekt?
Denk je dat jij geschikt bent voor de functie van talent sourcer én zie je het zitten om onze nieuwe collega te worden? Solliciteer dan snel via bijgaande sollicitatiebutton of laat simpelweg je gegevens bij ons achter. Heb je nog verdere vragen of wil je eerst even telefonisch kennismaken? Neem dan contact op met Didier via d.jabroer@caesar.nl of stuur hem gerust een appje op 06- 55 78 05 81.