Skip to content

IT Recruiter bij Caesar Overheid

Nederland, Utrecht, UtrechtCaesar Overheid

Functieomschrijving

Ben jij als allround IT recruiter, bekend met alle trends en ontwikkelingen als het gaat om sourcing, candidate experience, het schrijven van vacatureteksten en de wereld van inhuur? Ondersteun jij in het voeren van sollicitatiegesprekken en denk je graag mee in hoe wij als organisatie onze groei kunnen gaan realiseren? Lees dan snel verder!

Jouw werkzaamheden
Als recruiter bij Caesar Overheid komen jouw sociale en communicatieve vaardigheden goed van pas! Samen met jouw collega recruiters Sabine, Lilian, AyseJaela en Melvin ben je primair verantwoordelijk voor het actief benaderen van kandidaten, voor het voeren van sollicitatie- en intakegesprekken en zorg je ervoor dat de sollicitant een perfecte introductie krijgt met onze business. Je bent continu zoekende naar de juiste match en hebt in de afgelopen jaren een breed netwerk van leveranciers en ZZP’ers opgebouwd. Daarnaast weet je aan de hand van jouw opgedane werkervaring als geen ander waar deze kandidaten zich bevinden en via welke kanalen jij hen het beste kan benaderen.


Voor mensen, door mensen
Binnen de Caesar Groep ben je écht onderdeel van een stabiele organisatie en zien onze collega’s je als expert in jouw vakgebied. Zo krijg je alle ruimte geboden om de recruitmentwerkzaamheden eigen te maken zodat ook jij straks optimaal kunt gaan excelleren. Daarnaast kom je direct samen te werken met een aantal prettige collega’s die werkzaam zijn voor Caesar Overheid waarbij zij zich richten op het leveren van flexibele ICT-capaciteit aan de eindklant. Dit doen zij voornamelijk bij de (semi)overheid en de grotere ministeries zoals Defensie, DJI, COA, IND & DT&V en de nieuw gewonnen mantel Justitie & Veiligheid.


Dit zeggen jouw toekomstige collega's over werken als IT Recruiter bij Caesar Overheid:

Melvin Weerwag: "Caesar Overheid staat bekend als een betrouwbare partij en de manier waarop wij samenwerken met leveranciers, partners en kandidaten past goed bij mij. Ik heb al eerder in deze markt gewerkt en het is leuk om de banden weer aan te halen met oude relaties. Ik kan echt zeggen dat ik elke dag met plezier naar mijn werk ga."


Jaela Fouroughi:  "Ik voel me heel erg thuis bij Caesar Overheid. Ik krijg veel vrijheid om het recruiten op mijn eigen manier te doen. Er zit zoveel kennis bij mijn collega's, ik heb nu al enorm veel van ze geleerd. Daarnaast doen we vaak leuke dingen met het team, zo hebben we bijvoorbeeld bij mij thuis Iraans gegeten. Alles mag gezegd worden, daar houd ik van!"


Ayse Sulek:  "Het contact met mensen, met leveranciers en kandidaten, vind ik het allerleukste aan mijn werk. Als dat een plaatsing oplevert, geeft dat natuurlijk veel motivatie! In ons fijne team mag iedereen lekker zichzelf zijn, we kennen elkaar goed. Dat maakt het samenwerken veel makkelijker. En dat ik oprechte waardering voel en er aan je gedacht wordt bij persoonlijke situaties, ook al zijn het kleine gebaren, dat vind ik heel belangrijk. Vereisten

JIJ & Caesar

Als recruiter binnen Caesar Groep weet je precies waar je mee bezig bent. Jij bent niet op je mondje gevallen en gaat de discussies met je hiring/- en accountmanager graag aan over hoe jij bepaalde zaken wilt aanpakken. Je bent vanuit nature een zelfstandig persoon en zoekt afstemming met je team als dit nodig is. Daarnaast beschik je over:

 • HBO werk- en denkniveau;
 • Minimaal 3 jaar werkervaring als (IT) recruiter met een aantoonbaar trackrecord;
 • Een beschikbaarheid van minimaal 36 uur per week;
 • Een hoge mate van flexibiliteit en vooral geen 9 tot 5 mentaliteit;
 • De wil om te blijven plakken; we zoeken dan ook geen interimmers!
 • Een kritische blik én ervaring met het sourcen van verschillende IT-profielen;
 • Een resultaat/- klantgerichte drive en commercieel inzicht;
 • De wil om door te zetten; ook als het allemaal even tegenzit;
 • Een goede dosis humor, een energieke instelling en een hoge mate van zelfstandigheid.

Dit krijg je ervoor terug

Uiteraard bieden we je een prachtige toekomst, een uitdagende baan binnen een leuk en gezellig team en een omgeving waarin je optimaal kunt (samen)werken. Echter blijft het daar niet bij, we bieden je namelijk ook nog een aantal andere zaken zoals:

 • Een salaris afhankelijk van jouw werkervaring, tussen de €2.500 en €4.000;
 • Reiskostenvergoeding voor woon-werkverkeer;
 • Interessante bonusregeling bovenop jouw salaris;
 • 10% vakantiegeld en 26 vakantiedagen;
 • Een laptop en mobiele telefoon;
 • Een persoonlijk opleidingsbudget (€1000) om jezelf continu te kunnen verbeteren;
 • De mogelijkheid om je uren flexibel in te zetten en de mogelijkheid om thuis te werken;
 • Een inspirerende werkomgeving op bedrijventerrein Papendorp te Utrecht;
 • Volop fruit, koffie, thee, frisdranken en genoeg snacks;
 • Leuke uitjes, waaronder een jaarlijkse wintersport met onze eigen personeelsvereniging Julius.

Is jouw interesse gewekt?

Denk je dat jij geschikt bent voor de functie van IT Recruiter voor Caesar Overheid? Solliciteer dan snel via bijgaande sollicitatiebutton of laat simpelweg je gegevens bij ons achter. Heb je nog verdere vragen of wil je eerst even telefonisch kennismaken? Neem dan contact op met Sabine Knopper (Delivery Resource Manager) via telefoonnummer 06- 29 55 35 57 of per s.knopper@caesar.nl.


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Aan het ongevraagd toesturen van CV’s, profielen of anderszins kunnen dan ook geen enkele rechten worden ontleend.

Nederland, Utrecht, Utrecht
Caesar Overheid

of

SOLLICITATIEPROCES

sollicitatieproces kort

SHAREDFLEX CONSTRUCTIE

Een middenweg tussen een volledig dienstverband en ZZP'en

Overweeg je te gaan freelancen? Bekijk dan onze SharedFlex constructie! Jij bepaalt zelf in grote mate van zelfstandigheid de best bij jou passende opdrachten. Maar ook qua arbeidsvoorwaarden heb jij veel keuzevrijheid, want wij werken met de zogenaamde SharedFlex modellen. Heb je interesse in de SharedFlex constructie? Geef dit dan aan bij je sollicitatie.

Didier Jabroer Talent Acquisition Manager

Didier

Andere vacatures bekijken?

Bekijk alle vacatures of neem een kijkje bij onze bedrijven.

KANTOOR CAESAR GROEP

📍 Janssoniuslaan 80, Utrecht ✉️ recruitment@caesar.nl 📞 088-2404200

Ons kantoor is te vinden op het bedrijventerrein Papendorp. Makkelijk te bereiken met de auto, omdat we dicht aan de snelweg liggen en ook voldoende (gratis) parkeerruimte bieden. 

Ook met het openbaar vervoer zijn we eenvoudig te bereiken. Reis met de trein naar Utrecht Centraal en pak een van de vele bussen (195, 295, 85 etc.) die je naar P+R Papendorp óf Papendorp Zuid brengen. 

Bestemming bereikt? Dan staat er een lekker kopje verse koffie of thee voor je klaar.

Pand Caesar