Integratie Specialist bij Caesar Experts

 • Caesar Experts
 • Utrecht, Utrecht, Nederland

Integratie Specialist bij Caesar Experts

Functieomschrijving

Wij zijn in de 26 jaar dat we bestaan vaker uitgedaagd in ons ondernemerschap, waardoor we ook nu met veel vertrouwen naar de toekomst kijken. Dit is waarom wij blijven werven voor deze vacature. We passen vanzelfsprekend ons sollicitatieproces aan en streven ernaar zoveel mogelijk digitaal op te kunnen lossen door middel van videocalls. Wil je meer weten over ons aangepaste sollicitatieproces? Neem dan contact op met Marit Oude Engberink via m.engberink@caesar.nl of bel haar op 06-15 19 17 40.


Als Integratie Specialist bij Caesar Experts  werk je op het snijvlak van techniek, consultancy en beheer. Dat maakt dit werk zo dynamisch. Vanuit je technische passie sla je een brug naar de business. Jij zorgt er voor dat de digitale bedrijfsprocessen van onze klanten met elkaar verbonden blijven en de business van de klant door blijft lopen. 


De combinatie van techniek, consultancy en beheer in deze functie is precies wat dit werk bij Caesar Experts zo gevarieerd en uitdagend maakt. Tijdens je werk krijg je een zeer compleet kijkje in de keuken van aansprekende bedrijven. Je spreekt met de diverse afdelingen van onze opdrachtgevers en vergaart veel informatie. Op basis daarvan weet jij een complete oplossing te bieden èn te implementeren voor de integratie van zowel cloud als on-premise toepassingen. Aansluitend ligt het beheer ook bij ons, zodat wij de klant altijd een complete oplossing kunnen bieden.


Beschik jij over technische basiskennis in Java of .NET en zoek je een rol waar je development afwisselt met consultancy en operations? Lijkt het je interessant diverse webapplicaties in digitale bedrijfsprocessen aan elkaar te verbinden? Lees dan verder!


Persoonlijke ontwikkeling

Bij Caesar Experts werk je op structurele basis aan je carrière. Ontwikkeling vinden wij essentieel. Zowel op persoonlijk als op technisch vlak, en zowel theoretisch als in de praktijk. Daarom bedenken wij samen jouw persoonlijk ontwikkelplan, waarbij jij aangeeft wat je ambities zijn voor de komende jaren. Wij faciliteren jouw ontwikkeling in tijd en geld, èn zorgen dat je opdrachten aansluiten bij jouw plannen. Zo zorgen we er samen voor dat jouw technische kennis ondersteund wordt door een solide basis werkervaring.


Meebouwen aan mooie projecten

Iedere opdrachtgever van Caesar Experts is anders. Wij werken dan ook niet met één enkele integratie technologie. Wanneer een opdrachtgever onze hulp vraagt, passen wij de onze kennis aan. Allereerst gaan we intern binnen de Caesar groep op zoek naar kennis. Door middel van thema sessies en het volgen van trainingen houden we onszelf en elkaar op de hoogte van de ontwikkelingen binnen bijvoorbeeld de nieuwste Cloud technologieën.

Die samenwerking zorgt ervoor dat wij onze opdrachtgevers de kennis kunnen bieden die gevraagd wordt. 


Wij werken voor opdrachtgevers in het MKB+ en semi overheid segment met complexe IT omgevingen. Je kunt denken aan branches als (E)-Retail, transport & logistiek, Bouw, Afvalzorg en Inlichtingenafdelingen van bijvoorbeeld gemeentes.


Wij garanderen jou 

Een plek waar jouw ontwikkeling centraal staat. Dit uit zich in minimaal 4 opleidingsdagen, 1000 euro opleidingsbudget per jaar en natuurlijk ruimte om mee te doen aan zowel externe als interne leertrajecten en vaktechnische trainingen.


 • Een salaris tussen de 3000 en 4800 euro bruto per maand, afgestemd op je ervaringsjaren en kennisniveau;
 • 26 vakantiedagen en 10% vakantiegeld en de mogelijkheid tot een sabbatical na 7 jaar dienstverband;
 • Een mobiliteitsvergoeding om te besteden aan een leaseauto, eigen auto of OV-business card;
 • Een goede werkgeversbijdrage aan jouw pensioen en zorgverzekering;
 • Een laptop naar keuze.


Werk je liever in een midlance constructie? Dat kan! In dat geval bieden we je een salaris o.b.v. 36 uur/week met 8% vakantiegeld en een bovengemiddelde prestatiebeloning die kan oplopen tot 10 à 12 keer jouw maandsalaris (afhankelijk van jouw keuze qua beloningsvariant). Jij hebt zelf in de hand hoe jij dit wenst te besteden zoals bijvoorbeeld: vervoer (al dan niet een leaseauto), opleidingen, pensioenvoorziening, extra salaris en/of een spaarsaldo. Meer weten over onze midlance modellen? Bekijk ze hier.


Lijkt het je interessant om verder te onderzoeken wat wij voor elkaar kunnen betekenen? Wil je meer weten over deze specifieke vacature?  Neem dan contact op met Marit Oude Engberink via m.engberink@caesar.nl


Direct solliciteren? Dat kan natuurlijk ook! Klik dan op de sollicitatiebutton op deze pagina, vul je gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Vereisten

Wij zoeken

Je niveau op het gebied van digitale integratie vinden we niet zo belangrijk. Wat wel belangrijk is, is een basis binnen de IT technologie en sterke communicatieve vaardigheden. Leergierigheid een pro-actieve instelling en affiniteit met digitale integratie en digitale bedrijfsprocessen. Creativiteit en analytisch denkvermogen bepalen je werkwijze, net als je oog voor detail. Je zoekt een afwisselende functie waarin je je technische skills kunt afwisselen met adviseren.

We verwachten dat je tussen de 32-40 uur in dienstverband beschikbaar bent in deze functie. Flexibele werktijden en thuiswerken behoort tot de mogelijkheden, in overleg met de klant en ons..

Daarnaast zoeken we: 

 • een afgeronde MBO niveau 4 of HBO opleiding richting IT;
 • ervaring met integratietechnieken en protocollen zoals bijvoorbeeld FTP, JMS, REST, SOAP, Broker, API, ESB;
 • basiskennis in het ontwikkelen in Java of .NET;
 • heb je daarnaast kennis van DevOps en ben je bekend met het werken volgens de Agile methode, dan rollen we de loper uit;
 • please be advised we are looking for colleagues who are Dutch residents and understand and speak the Dutch language on a business level.