Integratie Specialist bij Caesar Experts

 • Caesar Experts
 • Utrecht, Nederland

Integratie Specialist bij Caesar Experts

Functieomschrijving

Als Integratie Specialist bij Caesar Experts  werk je op het snijvlak van techniek, consultancy en beheer. Dat maakt dit werk zo dynamisch. Vanuit je technische passie sla je een brug naar de business. Jij zorgt er voor dat de digitale bedrijfsprocessen van onze klanten met elkaar verbonden blijven en de business van de klant door blijft lopen. 


De combinatie van techniek, consultancy en beheer in deze functie is precies wat dit werk bij Caesar Experts zo gevarieerd en uitdagend maakt. Tijdens je werk krijg je een zeer compleet kijkje in de keuken van aansprekende bedrijven. Je spreekt met de diverse afdelingen van onze opdrachtgevers en vergaart veel informatie. Op basis daarvan weet jij een complete oplossing te bieden èn te implementeren voor de integratie van zowel cloud als on-premise toepassingen. Aansluitend ligt het beheer ook bij ons, zodat wij de klant altijd een complete oplossing kunnen bieden.


Beschik jij over technische basiskennis in Java of .NET en zoek je een rol waar je development afwisselt met consultancy en operations? Lijkt het je interessant diverse webapplicaties in digitale bedrijfsprocessen aan elkaar te verbinden? Lees dan verder!


Persoonlijke ontwikkeling
Bij Caesar Experts werk je op structurele basis aan je carrière. Ontwikkeling vinden wij essentieel. Zowel op persoonlijk als op technisch vlak, en zowel theoretisch als in de praktijk. Daarom bedenken wij samen jouw persoonlijk ontwikkelplan, waarbij jij aangeeft wat je ambities zijn voor de komende jaren. Wij faciliteren jouw ontwikkeling in tijd en geld, èn zorgen dat je opdrachten aansluiten bij jouw plannen. Zo zorgen we er samen voor dat jouw technische kennis ondersteund wordt door een solide basis werkervaring.


Meebouwen aan mooie projecten

Iedere opdrachtgever van Caesar Experts is anders. Wij werken dan ook niet met één enkele integratie technologie. Wanneer een opdrachtgever onze hulp vraagt, passen wij de onze kennis aan. Allereerst gaan we intern binnen de Caesar groep op zoek naar kennis. Door middel van thema sessies en het volgen van trainingen houden we onszelf en elkaar op de hoogte van de ontwikkelingen binnen bijvoorbeeld de nieuwste Cloud technologieën.

Die samenwerking zorgt ervoor dat wij onze opdrachtgevers de kennis kunnen bieden die gevraagd wordt. 


Wij werken voor opdrachtgevers in het MKB+ en semi overheid segment met complexe IT omgevingen. Je kunt denken aan branches als (E)-Retail, transport & logistiek, Bouw, Afvalzorg en Inlichtingenafdelingen van bijvoorbeeld gemeentes.


Wij garanderen jou 

 • een plek waar jouw ontwikkeling centraal staat;
 • ongelimiteerd opleidingsbudget in tijd en geld en een laptop naar keuze;
 • een salaris tussen de 3000 en 4800 euro bruto per maand, afgestemd op je ervaringsjaren en kennisniveau;
 • 26 vakantiedagen en 10% vakantiegeld en de mogelijkheid tot een sabbatical na 7 jaar dienstverband;
 • uitdagende opdrachten waar je een flinke impact kunt maken op de digitale bedrijfsprocessen van de klant;
 • in overleg met de klant zijn thuiswerken en flexibele werktijden bespreekbaar;
 • een mobiliteitsvergoeding om te besteden aan een leaseauto, eigen auto of OV-business card;
 • ons kantoor in Utrecht heeft voldoende parkeergelegenheid en een bushalte voor de deur;

Werk je liever in een midlance constructie? Dat kan! In dat geval bieden we je een salaris o.b.v. 36 uur/week met 8% vakantiegeld en een bovengemiddelde prestatiebeloning die kan oplopen tot 12 à 15 keer jouw maandsalaris (afhankelijk van jouw keuze qua beloningsvariant). Jij hebt zelf in de hand hoe jij dit wenst te besteden zoals bijvoorbeeld: vervoer (al dan niet een leaseauto), opleidingen, pensioenvoorziening, extra salaris en/of een spaarsaldo.


Lijkt het je interessant om verder te onderzoeken wat wij voor elkaar kunnen betekenen? Wil je meer weten over deze specifieke vacature?  Neem dan contact op met Marit Oude Engberink via m.engberink@caesar.nl


Direct solliciteren? Dat kan natuurlijk ook! Klik dan uiterlijk 20 februari 2019 op de sollicitatiebutton op deze pagina, vul je gegevens in, en wij nemen zo snel als mogelijk contact met je op!

Vereisten

Wij zoeken

Je niveau op het gebied van digitale integratie vinden we niet zo belangrijk. Wat wel belangrijk is, is een basis binnen de IT technologie en sterke communicatieve vaardigheden. Leergierigheid een pro-actieve instelling en affiniteit met digitale integratie en digitale bedrijfsprocessen. 

Creativiteit en analytisch denkvermogen bepalen je werkwijze, net als je oog voor detail. Je zoekt een afwisselende functie waarin je je technische skills kunt afwisselen met adviseren.

De ontbrekende zaken om succesvol te zijn, leren wij je.


 • een afgeronde MBO niveau 4 of HBO opleiding richting IT;
 • ervaring met integratietechnieken en protocollen zoals bijvoorbeeld FTP, JMS, REST, SOAP, Broker, API, ESB;
 • basiskennis in het ontwikkelen in Java of .NET;
 • heb je daarnaast kennis van DevOps en ben je bekend met het werken volgens de Agile methode, dan rollen we de loper uit;
 • please be advised we are looking for colleagues who are Dutch residents and understand and speak the Dutch language on a business level.