Skip to content

HR administrateur bij Caesar Groep

Nederland, Utrecht, UtrechtCaesar Groep

Functieomschrijving

Caesar Groep is op zoek naar een sterke HR administrateur die ons ondersteunt om onze HR processen naar een hoger niveau te tillen met behulp van beschikbare data en de juiste rapportages. Heb jij de basis rondom administratieve (HR-)processen onder de knie? Ben je op zoek naar een volgende stap, waarin je aan de wieg staat van datadriven HR binnen Caesar Groep? Solliciteer dan snel op deze vacature!


Datadriven HR bij Caesar Groep
In basis draag jij zorg dat de 180 medewerkers van Caesar Groep tijdig hun salaris op de bankrekening hebben staan. Je stelt waar nodig een eindafrekening op, berekent een transitievergoeding, zorgt dat de bonussen ieder jaar worden uitgekeerd en waarschuwt een office manager wanneer er een loonheffingsformulier van een nieuwe medewerker mist. Dit doe je in maximaal twee dagen per week.


Die andere twee á drie dagen? Daarin ben je bezig om het zogeheten manpower stuur van Caesar Groep te ontwikkelen. Dit betekent dat jij gezamenlijk met onze HR business partner aan het roer staat van datadriven HR binnen onze organisatie.

Jij weet de juiste data inzichtelijk te maken vanuit ons HRM systeem, maakt hier de nodige manpower rapportages op en deelt deze onder andere met teamleads, het managementteam én directie. Jij maakt dat zij data gedreven beslissingen kunnen maken rondom hun manpower. Denk bijvoorbeeld aan het afgeven van de juiste vacature posities aan recruitment, het voeren van een sterk doorstroombeleid, en het voorspellen van het aantal FTE dat uitstroomt.


Heb je tijd over in je week? Dan pak je proactief de mogelijkheid om administratieve processen rondom HR te optimaliseren, ondersteun je waar nodig je team op administratieve taken en breng je proactief advies uit naar de HR business partner rondom veranderende wet- en regelgeving.


Caesar Groep
Caesar Groep is een bedrijvenfamilie én een familiebedrijf. Op basis van ons IT vakmanschap willen we 100 jaar worden. Binnen onze organisatie krijg je het vertrouwen om te ondernemen en mee te bouwen aan deze ambitie. Wij geloven dat de mens het verschil maakt in de digitale wereld. We zijn daarom oprecht geïnteresseerd in jou als mens en jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling. Dit is onze werkgeversbelofte aan jou.


De bedrijvenfamilie van Caesar kent maar liefst 8 business units, waarin jij zorgt voor accurate manpower rapportages, eindverantwoordelijk bent voor salarissen en tevens ondersteunt op andere administratieve HR taken. Dit doe je als onderdeel van onze supportafdeling Caesar ViaNova binnen het Finance team. In dit kleine team zitten alle specialisten die nodig zijn om een goede allround ondersteuning te bieden aan de business op financieel gebied, zoals een business controller, finance controller én teamleider backoffice. Verder werk je nauw samen met de HR business partner, die met behulp van jouw rapportages, analyses en advies proactief advies kan geven aan de business.Vereisten

Wat we zoeken
Vanwege de structuur van Caesar Groep is goed stakeholder management natuurlijk van belang. Je krijgt te maken met meerdere managers en bent vraagbaak voor alle functies en niveaus binnen onze organisatie op het gebied van cijfers en systemen binnen HR. Zaken rondom arbeidsvoorwaarden en instroom- doorstroom- en uitstroomcijfers weet jij op alle niveaus begrijpelijk uit te leggen en te beantwoorden.
Verder heb je:

 • Minimaal 2 jaar werkervaring in een soortgelijke functie, waarin je het gewend bent om zorgvuldig en zelf controlerend te werken;
 • HBO- of WO-diploma binnen een relevante opleiding;
 • Uitstekende kennis van de wet- en regelgeving rondom arbeidsvoorwaarden;
 • Kennis van pensioenen en verzekeringen;
 • Bij voorkeur al enige ervaring met het omzetten van data in overzichtelijke rapportages;
 • Ervaring in Excel;
 • Ervaring met MySolution is een pré.

We zijn op zoek naar iemand in maximaal 40-urig dienstverband. Het liefst zien we je één keer per week op kantoor, wanneer ook de rest van het Finance team op kantoor is. Verdere werkdagen zijn vrij in te richten.


Wat we bieden
We verwachten veel van je maar je krijgt er dan ook het nodige voor terug. Met name jouw ontwikkeling staat bij ons centraal. Op basis van jouw persoonlijke ontwikkelplan volg je eventueel met je collega's diverse trainingen en bezoek je met enige regelmaat verschillende events. Daarnaast kun je meedoen aan externe én interne leer- en coaching trajecten van de Caesar Groep en geniet je van de volgende arbeidsvoorwaarden:

 • Een salaris afhankelijk van jouw werkervaring maar ergens tussen de € 2.800 en € 3.500 (op fulltime basis);
 • 10% vakantiegeld, 26 vakantiedagen en een netto onkostenvergoeding voor telefonie en internet voor het thuiswerken;
 • Een goede werkgeversbijdrage aan jouw pensioen- en zorgverzekering;
 • Een persoonlijk opleidingsbudget (inclusief dagen) om jezelf continu te verbeteren;
 • Volop fruit, koffie, thee, frisdranken en genoeg snacks;
 • Leuke uitjes, waaronder een jaarlijkse wintersport met onze eigen personeelsvereniging Julius.

Ben jij overtuigd en zou je willen reageren op deze mooie functie?
Denk je dat jij geschikt bent voor de functie van salarisadministrateur en zie je het zitten om onze nieuwe collega te worden? Solliciteer dan snel via bijgaande sollicitatiebutton of laat simpelweg je gegevens bij ons achter. Heb je nog verdere vragen of wil je eerst even telefonisch kennismaken? Neem dan contact op met Didier via d.jabroer@caesar.nl of stuur hem gerust een appje op 06-55780581.


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Aan het ongevraagd toesturen van CV’s, profielen of anderszins kunnen dan ook geen enkele rechten worden ontleend.

Nederland, Utrecht, Utrecht
Caesar Groep

of

SOLLICITATIEPROCES

sollicitatieproces kort

SHAREDFLEX CONSTRUCTIE

Een middenweg tussen een volledig dienstverband en ZZP'en

Overweeg je te gaan freelancen? Bekijk dan onze SharedFlex constructie! Jij bepaalt zelf in grote mate van zelfstandigheid de best bij jou passende opdrachten. Maar ook qua arbeidsvoorwaarden heb jij veel keuzevrijheid, want wij werken met de zogenaamde SharedFlex modellen. Heb je interesse in de SharedFlex constructie? Geef dit dan aan bij je sollicitatie.

Didier Jabroer Talent Acquisition Manager

Didier

Andere vacatures bekijken?

Bekijk alle vacatures of neem een kijkje bij onze bedrijven.

KANTOOR CAESAR GROEP

📍 Janssoniuslaan 80, Utrecht ✉️ recruitment@caesar.nl 📞 088-2404200

Ons kantoor is te vinden op het bedrijventerrein Papendorp. Makkelijk te bereiken met de auto, omdat we dicht aan de snelweg liggen en ook voldoende (gratis) parkeerruimte bieden. 

Ook met het openbaar vervoer zijn we eenvoudig te bereiken. Reis met de trein naar Utrecht Centraal en pak een van de vele bussen (195, 295, 85 etc.) die je naar P+R Papendorp óf Papendorp Zuid brengen. 

Bestemming bereikt? Dan staat er een lekker kopje verse koffie of thee voor je klaar.

Pand Caesar