About Us

Full stack .NET developer bij Caesar SharedFlex

Functieomschrijving

Combineer jij innovatieve ideeën met een passie voor software- en web development? Werk jij graag met de nieuwste tools en technieken om de beste oplossing voor je klant te bouwen? En heb je ervaring bij de grotere overheid? Kom dan praten bij Caesar Overheid!


Impact met expertise

Als full-stack .NET Developer werk je bij Caesar Overheid met de nieuwste technologieën aan .NET- en webapplicaties van onze klanten. Je bouwt mee aan state-of-the-art oplossingen binnen de back- en front-end en op web development-gebied. Doordat je op de hoogte bent van de allerlaatste tools, technieken en frameworks weet je welke ontwikkeling belangrijk is voor je klant en collega's. Tijdens onze kennis avonden krijg je de kans om je kennis over te brengen en anderen te inspireren. Liever een blog schrijven? Jouw bijdrage is altijd welkom. Bij Caesar Overheid kun je rekenen op opdrachten in complexe omgevingen. Je zet de vraag van de klant om in een kwalitatieve ‘cutting edge’ technologie stack en hebt zo direct impact op de business van de klant.


Caesar Overheid

Kennisdeling vinden we heel belangrijk. Daarom organiseren we met onze zusterbedrijven regelmatig meetings over de laatste ontwikkelingen in bijvoorbeeld IoT, ASP.NET core en machine learning. Verder kennen we een platte organisatiestructuur, we houden van een persoonlijke benadering en koesteren de korte lijnen. Onze communicatie is dan ook informeel, open en transparant.


Lees ook: technisch adviseur Danny over werken bij Caesar Overheid & Martijn over werken bij de Overheid via het SharedFlex model


Functievereisten

Wat wij zoeken

Je werkt niet alleen voor jezelf maar ook voor het team, weet jezelf goed uit te drukken en onze klanten te adviseren in de best passende oplossing. Je weet het juiste resultaat te bereiken met je analytische vermogen en creativiteit. Naast ervaring met Agile/Scrum werkwijze, beschik jij over de volgende kennis:


 • Een afgeronde HBO opleiding richting de IT.
 • Minimaal 5 jaar ervaring bij de grotere overheid, zoals uitvoeringsinstanties als DJI, IND en ministeries als Defensie of Justitie.
 • Minimaal 5 jaar ervaring met C# .NET, Microsoft SQL Server. en ASP.NET (zowel MVC als Web API).
 • Ervaring met JavaScript en bij voorkeur bijbehorende frameworks als: jQuery, Angular, React en Vue. Kennis van Typescript is een pré.
 • Kennis van Azure (storage accounts, app services), NodeJS, en Visual Studio Team Services. Kennis van Xamarin is een pre.
 • Enige ervaring met Agile/Scrum.
 • Een flinke dosis creativiteit, je bent analytisch en hebt oog voor detail.
 • Een constante drive om te leren en jezelf te ontwikkelen samen met het team.

Bezit je niet alle technische skills? Geen probleem: Met jouw solide .NET basis en een flinke portie leergierigheid leren wij je de rest in trainingen en on the job!


Wat wij bieden

Jouw ontwikkeling staat bij ons centraal. Dit uit zich in minimaal 4 opleidingsdagen, 1000 euro opleidingsbudget per jaar en natuurlijk ruimte om mee te doen aan zowel externe als interne leer- en coachingstrajecten in o.a. onze Caesar Academy. Daarnaast bieden we jou:


 • Een marktconform salaris aangepast op jouw ervaring;
 • 26 vakantiedagen, 10% vakantiegeld en de mogelijkheid tot een sabbatical (3 maanden!) na 7 jaar dienstverband;
 • Een goede werkgeversbijdrage aan jouw pensioen en zorgverzekering;
 • Een mobiliteitsbudget dat besteed kan worden aan een leaseauto, eigen auto of OV-business kaart;
 • Een laptop naar keuze;
 • Leuke uitjes, waaronder een jaarlijkse wintersport met onze eigen personeelsvereniging Julius.Werk je liever in een Sharedflex constructie? Dat kan! In dat geval bieden we je een salaris o.b.v. 36 uur/week met 8% vakantiegeld en een bovengemiddelde prestatiebeloning die kan oplopen tot 70% van jouw omzet bij de klant (inclusief werkgeverslasten). Jij hebt zelf in de hand hoe jij dit wenst te besteden zoals bijvoorbeeld: vast salaris, vervoer (al dan niet een leaseauto), opleidingen, pensioenvoorziening, extra salaris en/of een spaarsaldo. Meer weten over onze Sharedflex modellen? Bekijk ze hier.


Ons kantoor is te vinden op het bedrijventerrein Papendorp te Utrecht. Makkelijk te bereiken met de auto, omdat we dicht aan de snelweg liggen en ook voldoende (gratis) parkeerruimte bieden. Ook met het openbaar vervoer zijn we goed te bereiken. We hebben namelijk een bushalte voor de deur!


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.
Aan het ongevraagd toesturen van CV’s, profielen of anderszins kunnen dan ook geen enkele rechten worden ontleend.