Wil je je inschrijven voor de vacature alert?

Skip to content

Diverse stageopdrachten - Stage lopen bij Garansys

Utrecht, Utrecht, Nederland€ 500 per maandGaransys

Functieomschrijving

Garansys staat voor de juiste IT-oplossing op het juiste moment geleverd. Daarbij geldt: afspraak is afspraak. Wij werken voor top-spelers in hun markt die het nodig hebben om wendbaar te zijn: zij verwachten de juiste oplossing wanneer dit nodig is. Met garantie. Multidisciplinaire teams realiseren slimme software-oplossingen, beheren applicaties en verbeteren. De doelen van onze klanten zijn ook onze doelen. Juist daarom werken wij iedere dag met hart en ziel om de afgesproken resultaten te behalen. Garansys is onderdeel van de Caesar Groep, een IT-dienstverlener te Utrecht.We hebben vier mogelijke opdrachten voor ogen:

1. Ontwerp en ontwikkeling van technische en business monitoring

Voor het preventief beheer van .NET applicaties en Dynamics365 applicaties heeft Garansys behoefte aan een monitoring systeem. Dit systeem is configurabel met meerdere sensoren (bijv. database performance counters, webserver performance counters maar ook business performance counters). Per sensor is een drempel waarde instelbaar en een actie als deze overschreden wordt (bijvoorbeeld een sms, een teamsbericht etc).


2. Ontwerp en ontwikkeling Portal omgeving met Dashboard voor SMO rapportage

Om SLA afspraken met klanten aantoonbaar na te komen rapporteert een servicemanager 1x per maand aan de opdrachtgever. Deze rapportage willen we real-time via een portal gaan verzorgen. Tevens willen we in deze portal ook de mogelijkheid gaan bieden meldingen te maken eventueel ondersteund door een AI. De te kiezen technologie is vrij, denk bijvoorbeeld aan Azure .NET of Microsoft D365 en PowerPlatform. 


3. Onderzoek testautomatisering

Voor het testen van software streeft Garansys automatisch testen na. Via een specifieke taal (Gurkin “Given When Then”) worden testcases beschreven. Graag willen we een onderzoek laten doen hoe we via OpenAI deze testcases kunnen omzetten naar automatische testcases.


4. Ontwerp en ontwikkeling van een rule engine voor Dynamics365

Voor een product dat we willen ontwikkelen hebben we behoefte aan een rule engine. Met deze engine kunnen eindgebruikers business regels configureren in PowerAutomate. Deze regels kunnen vervolgens beheerd worden in de engine. Ook voorziet de engine in het uitrollen van de PowerAutomate flows (CI/CD). 

Vereisten

Stage lopen bij Garansys is echt iets voor jou, want jij:

  • Doet de opleiding HBO ICT of een vergelijkbare studie;
  • Hebt affiniteit met development en uiteraard met de Microsoft stack;
  • Bent stressbestendig en beschikt daarnaast over een goede dosis humor;
  • Hebt de ambitie om échte meerwaarde te laten zien;
  • Zoekt een fijne stageplek waar je kan gaan genieten van een professionele begeleiding.

Ben je benieuwd hoe de huidige stagiairs het ervaren om bij Garansys stage te lopen? Lees dan meteen dit blog. 


Wat bieden wij jou?

Een uitdagende stageplek voor 4 à 5 dagen per week waarin je geniet van een professionele stagebegeleiding door een ervaren developer. Naast de informele werksfeer, toffe uitjes en de vrijheid die je bij ons krijgt, bieden wij ook een stagevergoeding van 500 euro per maand op basis van een 40-urige werkweek. Vanwege het nieuwe werken zal de stage uit een combinatie van thuiswerken en kantoordagen bestaan. 


Heb je nog verdere vragen of wil je eerst even telefonisch kennismaken? Stuur onze recruiter Melvin dan gerust een WhatsApp berichtje op telefoonnummer 06 - 50 12 11 35 of contact hem per m.weerwag@caesar.nl.

Utrecht
€ 500 per maand
Garansys

of

SOLLICITATIEPROCES

sollicitatieproces kort

Andere vacatures bekijken?

Bekijk alle vacatures of neem een kijkje bij onze bedrijven.