Skip to content

Corporate IT Recruiter bij de Caesar Groep

Nederland, Utrecht, UtrechtCaesar Groep

Functieomschrijving

Ben jij als IT recruiter bekend met alle trends en ontwikkelingen als het gaat om sourcing, candidate experience, het schrijven van vacatureteksten en recruitmenttools? Ondersteun jij daarnaast graag in de werving en selectie en denk (en doe) je graag mee in het opbouwen en uitbreiden van het referralprogramma, events en de campus strategie van een organisatie? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

Voor Recruiters met ambitie!
Als recruiter bij Caesar Groep ben jij verantwoordelijk voor het werven en selecteren van nieuwe Caesarianen. Software Developers, Data Specialisten, Technisch Consultants, jij doet het allemaal. Het zijn juist dit soort functies waarmee jij aan de slag gaat. Overigens is het natuurlijk ook de bedoeling om mee te helpen in de werving en selectie van Accountmanagers, Informatieanalisten, Business Developers én Delivery Managers. In deze dynamische functie is het dus aan jou de taak om samen met je collega’s MaritWillemijn en onze recruitment marketeer Isabelle de juiste vakidioten te vinden en te verleiden om hun carrière binnen Caesar Groep te vervolgen. Hoe je dit doet? Daar ben je natuurlijk volledig vrij in.


Wij zijn een match als jij…
Beschikt over een proactieve drive en de ambitie hebt om, samen met jouw collega’s, verantwoordelijk te willen worden voor de gehele werving en selectie van de Caesar Groep. Zo ben je onder andere druk in de weer met het vinden, verleiden en binden van passende professionals en ga je graag de gesprekken aan met de hiring manager over hoe jij hen het best kan ondersteunen. Om dit te kunnen doen verwachten we dat je het gehele recruitment proces kent en begrijpt, van het meedenken over recruitment marketing en arbeidsmarktcommunicatie. Én, dat is natuurlijk nog niet alles, want we zijn druk bezig met het professionaliseren van een aantal lange termijn zaken, zoals referral recruitment, campus recruitment, het organiseren van (on- én offline) events en hebben al een aantal mooie stappen gezet richting recruitment marketing automation waar we jouw hulp natuurlijk graag voor gebruiken!Wil je weten meer weten over recruitment bij Caesar Groep? Lees dan de ervaringen van Didier.

Vereisten

Dit neem je met me je mee…
Als IT Recruiter binnen Caesar Groep weet je waar je mee bezig bent. Jij bent niet op je mondje gevallen en durft de discussie aan met je hiring manager over hoe jij bepaalde zaken wilt aanpakken. Je bent zelfstandig en hebt in de afgelopen jaren al wat ervaring op mogen doen met het werven en selecteren van verschillende IT Profielen


Daarnaast zien we graag:

 • HBO werk- en denkniveau;
 • Ongeveer 2 jaar werkervaring als (IT) recruiter;
 • Ervaring met het werven, selecteren en binden van de IT'er;
 • Een resultaat en vooral klantgerichte houding;
 • Een goede dosis humor, een energieke instelling en een hoge mate van zelfstandigheid.
 • Ervaring met een Applicant Tracking System (ATS), liefst Recruitee.


Dit krijg je ervoor terug
Uiteraard bieden we je een uitdagende baan binnen een leuk en gezellig team en een omgeving waarin je optimaal kunt (samen)werken. Echter blijft het daar niet bij, we bieden je namelijk ook nog een aantal andere zaken zoals:

 • Een salaris afhankelijk van jouw werkervaring maar ergens tussen de €2.950 en €3.550;
 • Reiskostenvergoeding voor woon-werkverkeer;
 • 10% vakantiegeld en 26 vakantiedagen;
 • Een laptop en mobiele telefoon;
 • Een persoonlijk opleidingsbudget (€1000) om jezelf continu te verbeteren;
 • De mogelijkheid om je uren flexibel in te zetten en de tijd om lekker vanuit huis te kunnen werken;
 • Een inspirerende werkomgeving op bedrijventerrein Papendorp te Utrecht;
 • Volop fruit, koffie, thee, frisdranken en genoeg snacks;
 • Leuke uitjes, waaronder een jaarlijkse wintersport met onze eigen personeelsvereniging Julius.


Is jouw interesse gewekt?
Denk je dat jij geschikt bent voor de functie van IT Recruiter én zie jet het zitten om onze nieuwe collega te worden? Solliciteer dan snel via bijgaande sollicitatiebutton of laat simpelweg je gegevens bij ons achter. Heb je nog verdere vragen of wil je eerst even telefonisch kennismaken? Neem dan contact op met Didier via d.jabroer@caesar.nl of stuur hem gerust een appje op 06- 55 78 05 81.

Nederland, Utrecht, Utrecht
Caesar Groep

of

SOLLICITATIEPROCES

sollicitatieproces kort

SHAREDFLEX CONSTRUCTIE

Een middenweg tussen een volledig dienstverband en ZZP'en

Overweeg je te gaan freelancen? Bekijk dan onze SharedFlex constructie! Jij bepaalt zelf in grote mate van zelfstandigheid de best bij jou passende opdrachten. Maar ook qua arbeidsvoorwaarden heb jij veel keuzevrijheid, want wij werken met de zogenaamde SharedFlex modellen. Heb je interesse in de SharedFlex constructie? Geef dit dan aan bij je sollicitatie.

Didier Jabroer Talent Acquisition Manager

Didier

Andere vacatures bekijken?

Bekijk alle vacatures of neem een kijkje bij onze bedrijven.

KANTOOR CAESAR GROEP

📍 Janssoniuslaan 80, Utrecht ✉️ recruitment@caesar.nl 📞 088-2404200

Ons kantoor is te vinden op het bedrijventerrein Papendorp. Makkelijk te bereiken met de auto, omdat we dicht aan de snelweg liggen en ook voldoende (gratis) parkeerruimte bieden. 

Ook met het openbaar vervoer zijn we eenvoudig te bereiken. Reis met de trein naar Utrecht Centraal en pak een van de vele bussen (195, 295, 85 etc.) die je naar P+R Papendorp óf Papendorp Zuid brengen. 

Bestemming bereikt? Dan staat er een lekker kopje verse koffie of thee voor je klaar.

Pand Caesar