Wil je je inschrijven voor de vacature alert?

Skip to content

Business Developer bij Creates

€ 4.500 - € 5.500 per maandCreates

Functieomschrijving

Werken bij Creates als business developer in het kort:

 • Samen bouwen aan een steeds succesvoller Creates, dat al snel voelt als je eigen toko;
 • Werken in een klein bedrijf met korte lijnen waar jij met al je talenten mag bijdragen;
 • Toppers om je heen waar je veel van kan leren en op kan bouwen.

Creates heeft jou nodig om te groeien en een steeds groter wordende klantenbase te verwerven. Wij willen in het hart komen van onze klanten, zowel qua relatie als in de core van hun bedrijf, daar waar data en online beleving belangrijk is.


Vind jij het leuk om bij (nieuwe) klanten de samenwerking te starten en uit te bouwen door hen te helpen met data platformen en online customer experience? Dan zoeken we jou!


Een goede gesprekspartner, continu op zoek naar waarde

Als business developer bij Creates ben jij onderdeel van een geïntegreerd marketing- en salesteam. Samen met je collega’s Annelie, LauraBarend en Bob ben je verantwoordelijk voor het bouwen aan ons klantenbestand. We werken voor aansprekende klanten zoals o.a. Westland Kaas, Brocacef, INretail, Kindergarden, SRA en anderen. Hierbij is jouw focus op midsize bedrijven, enerzijds het continueren en uitbouwen van onze bestaande klanten in dit segment en anderzijds in nauwe samenwerking met marketing het verbinden van nieuwe bedrijven met Creates met focus op project en beheerdienstverlening.Door goede relaties op te bouwen met teammanagers data en digital help jij onze medewerkers aan een mooie opdracht met perspectief. Tijdens de opdrachten blijf je betrokken en signaleer je met de klant en medewerkers wat de volgende stap is; hoe kunnen we samen het verschil maken? Daarvoor staan Bob (data teamlead en consultant) en Barend (customer experience teamlead en digitaal strateeg) uiteraard voor je klaar om net dat beetje extra te geven waardoor we onze waarde voor de klant verhogen.


Dit uit zich in onderstaande taken:

 • Je bent een vertrouwde gesprekspartner, door actief doorvragen destilleer je de vraag achter de vraag;
 • Je vertaalt signalen, pijn en behoeften uit de markt naar trends waarmee onze marketeers uit de voeten kunnen.
 • Je weet of zoekt uit hoe wij (nieuwe) klanten op basis van het technisch portfolio van Creates kunnen inspireren;
 • Je betrekt onze pre-sales tijdig om zo de juiste slagkracht te creëren aan tafel en intern draagvlak te organiseren voor kansen bij nieuwe klanten;
 • Met een offerte/delivery team ben jij in staat de beste oplossing te definiëren waarbij jij de regie hebt, criteria voor succes bepaalt en meeschrijft aan de offerte op basis van jouw kennis van de klantbehoefte;
 • Tijdens de realisatie van de oplossing help je, waar nodig, bij het managen van verwachtingen;
 • Je stelt een accountplan op om de klant te helpen met de volgende stap. Dit accountplan kun je vervolgens vertalen in een jaarplan met jaarbudget. Je regisseert dat dit plan werkelijkheid wordt;
 • Je inspireert je (sales)collega’s en wisselt best practices uit;
 • Je bouwt mee aan een groeiend Creates, waar mogelijk ook met andere talenten dan accountmanagement.


"Als ervaren sales kreeg ik twee jaar geleden van Caesar Groep de kans om managing director te worden van Creates. De beste keuze die ik had kunnen maken! Het voelt echt als onze toko die we samen steeds succesvoller maken. We zoeken versterking om onze salesorganisatie compleet te maken. Ben jij op een punt in je carrière waarbij je denkt dat je met je talenten meer kan bijdragen dan je nu mag of doet? Kom dan eens praten. - Annelie van den Boomen, managing director Creates


Lees ook: Creator Annelie aan het woord 


Over Creates

Creates is dé digital partner op het gebied van slimme dataplatformen en gebruiksvriendelijke online interactie. Wij geloven dat de mens het verschil maakt, ook in de digitale wereld.

Zo bouwen we een dataplatform voor INretail en creëren we websites voor de Hogeschool Utrecht. Hierbij is de eindgebruiker het uitgangspunt, of het nu de data consument is die data inzichten wil (creëren) of de website bezoeker, content beheerder of marketeer.

Zo maken we als digital partner de beleving van miljoenen mensen elke dag een beetje mooier en makkelijker.


Het unieke is onze cultuur. Creates heeft de leukste professionals in dienst en heeft een informele, sociale cultuur. We zitten in de groei, dus ons motto is: samen bouwen. Dit geeft ruimte voor eigen invulling zolang het bijdraagt aan ons doel. Een paar opvallende zaken uit onze laatste medewerker tevredenheidsmeting die ons kenmerken zijn (scores op een schaal van 5):

 • Ik kan mezelf zijn: 4,7.
 • Ik kan op mijn collega’s rekenen als ik ze nodig heb: 4,7.
 • Management is gemakkelijk benaderbaar en prettig in de omgang: 4,8.
 • Wanneer je hier komt werken, wordt ervoor gezorgd dat je je snel welkom voelt: 4,8.

Ook scoren we goed bij onze klanten. Met een gemiddelde score van 8,4 voor kwaliteit, 8,4 voor tevredenheid en een 8,5 aanbeveling op een schaal van 1-10, gemeten in het afgelopen jaar. Als business developer kun je dus voor onze dienstverlening staan.Vereisten

Jij & Creates


Als business developer weet je vanaf het eerste moment te verbinden en bouw je vertrouwen op. Natuurlijk ben je een uitgesproken ambassadeur voor Creates en waar we voor staan. Je hebt goede communicatieve- en luistervaardigheden, brengt positieve energie mee en vindt het leuk om je bezig te houden met de ontwikkeling en groei van onze toko. Een van je kerncompetenties is resultaatgerichtheid, omdat je echt impact wilt hebben bij je klant. Verder zien we graag:


 • Een HBO of WO denk- en werkniveau;
 • Minimaal 4 jaar werkervaring als accountmanager in de ICT-sector;
 • Ervaring en affiniteit met het verkopen van projecten;
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal;
 • Je wil tussen de 32 en 40 uur per week werken;
 • Ervaring en affiniteit met data en customer experience is een pré.

Dit krijg je ervoor terug

We vinden het belangrijk jou de faciliteiten, inspiratie en ruimte te geven om te groeien. Zo ontvang je tenminste 4 opleidingsdagen, €1.000 opleidingsbudget per jaar en ruimte om mee te doen aan zowel externe als interne leertrajecten en trainingen van onder andere de Caesar Academy. Verder kun je rekenen op de volgende arbeidsvoorwaarden:

 • Een salaris tussen € 4.500 en € 5.500 bruto per maand;
 • 10% vakantiegeld en 26 vakantiedagen en een netto onkosten vergoeding voor telefonie en internet voor het thuiswerken;
 • Een eindejaar bonus op basis van onze prestaties als Creates;
 • Een goede werkgeversbijdrage aan jouw pensioen en zorgverzekering;
 • Een mobiliteitsbudget, dat je kunt inzetten voor een leaseauto, NS-businesscard of laat uitbetalen als extra salaris;
 • Een laptop en mobiele telefoon die je zelf mag kiezen;
 • Gratis deelname aan a.s.r. Vitality en vele sportieve activiteiten hieromheen;
 • Leuke uitjes, zoals de jaarlijkse karaoke BBQ en Creates vrijdagmiddag borrel..


Zie jij een match?

Wij - en onze (nieuwe) klanten - kunnen niet wachten om je te ontmoeten. Solliciteer daarom via de ‘solliciteer nu’ button en kom meebouwen aan Creates. Toch nog wat meer informatie? Stuur onze recruiter Melvin dan gerust een WhatsApp berichtje op telefoonnummer 06 - 50 12 11 35 of contact hem per m.weerwag@caesar.nl.


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Aan het ongevraagd toesturen van CV’s, profielen of anderszins kunnen dan ook geen enkele rechten worden ontleend.

of

SOLLICITATIEPROCES

sollicitatieproces kort

Andere vacatures bekijken?

Bekijk alle vacatures of neem een kijkje bij onze bedrijven.