Business unit manager bij Creates

  • Creates
  • Utrecht, Utrecht, Nederland

Business unit manager bij Creates

Functieomschrijving

Wij zijn in de 26 jaar dat we bestaan vaker uitgedaagd in ons ondernemerschap, waardoor we ook nu met veel vertrouwen naar de toekomst kijken. Dit is waarom wij blijven werven voor deze vacature. We passen vanzelfsprekend ons sollicitatieproces aan en streven ernaar zoveel mogelijk digitaal op te kunnen lossen door middel van videocalls. Wil je meer weten over ons aangepaste sollicitatieproces? Neem dan contact op met Marit Oude Engberink via m.engberink@caesar.nl of bel haar op 06-15 19 17 40.Help ons de markt te veroveren


Onze visie? Data driven customer experience met een human touch.

Onze mensen? Eigenwijs, zelfsturend, vol lef en echte vakidioten.

Onze nieuwe unitmanager? Is commercieel gedreven, neemt het voortouw en is een echte teamplayer.

Jij? Klaar voor een nieuwe uitdaging.


Werk met onze helden

Als unit manager bij Creates ga jij niet managen, maar je bent wel degelijk de eindverantwoordelijke. Onder jouw belangrijkste taken vallen namelijk: het behalen van de doelen die door Creates gesteld zijn, het gezamenlijk ontwikkelen en het succesvol verkopen van onze producten en diensten, het bewaken en sturen van de kwaliteit van de opdrachten die we uitvoeren en het behouden en vergroten van de tevredenheid van onze klanten.

Jij bent het gezicht van Creates en bent daarmee ook verantwoordelijk voor onze reputatie in de markt. Je weet deze uit te dragen en op diverse niveaus (van C-level tot aan mede vakidioten) het vertrouwen te winnen in de kwaliteit en vaardigheid van onze Creators.


Je stelt ons budget op en bent bewaker hiervan. Je realiseert het beoogde omzetbudget en faciliteert onze teams om het optimale uit de markt te halen. Daarnaast zet jij je in om onze teams verder te ontwikkelen met daarin oog voor zowel het individu, het team en het belang voor de unit.


Je levert een actieve bijdrage aan het managementteam van de Caesar Groep, waar Creates onderdeel van is. Jij bent hierin de stem van Creates en communiceert namens ons binnen dit managementteam en met de directie van Caesar. Je denkt mee in de beleidsvorming van de Caesar Groep en weet hieruit precies de zaken te halen die wij kunnen gebruiken om als Creates verder te groeien en onze propositie in de markt te versterken.


Jij steekt je handen uit de mouwen en weet onze teams en daarmee onze Creators te motiveren en inspireren om samen met jou onze visie waar te maken.


Creates: voor mensen, door mensen

Bij Creates werken onze helden in drie zelfsturende teams die binnen de afgesproken kaders zelf de vrijheid hebben én pakken om het optimale resultaat voor onze klanten te leveren. Jij bent er om hen hierin te ondersteunen, te faciliteren en samen met hen de toekomst van Creates te bepalen.


Het Customer Experience team weet gebruikersgemak, customer user journeys, touchpoints en SEO te vertalen naar websites, portalen en marketingcampagnes. Dit doen zij met behulp van Sitecore.


Het Data Analytics team helpt onze klanten data te verzamelen, samen te voegen en te modelleren tot bruikbare stuurinformatie. Zo helpen zij onze klanten om alle mogelijkheden van het gebruik van data te ontdekken. Dit doen zijn met behulp van o.a. Microsoft PowerBI, Microsoft Azure SQL Database en andere technieken binnen Microsoft.


Het Customer Success team levert de human touch in al onze processen door samen met onze klanten de echte problematiek naar boven te halen. Zo bepalen ze samen met de klant de best passende oplossing. Daarnaast dragen zij bij aan een duurzame relatie met onze klanten door een stukje beheer op te pakken in de applicaties die we leveren.


Kortom: wij zijn van begin tot eind betrokken in de projecten die we doen en zien in iedere klant een waardevolle samenwerkingspartner.


Dat is wat we doen, maar nog niet wie we zijn. Bij ons werken muziekliefhebbers, sporters, hondenmensen, kattenmensen, wielrenners, motorrijders, gitaristen, vogelaars, wijnfanaten en nog veel meer. Die diversiteit maakt werken bij Creates zo bijzonder en leuk. En hoewel we allemaal verschillend zijn, hebben we een paar belangrijke dingen gemeen. Zo hebben we allemaal een enorme passie voor wat we doen. Je mag ons dus met een gerust hart echte vakidioten noemen. We hebben ook allemaal een gezonde dosis lef. En wat er ook gebeurt, we nemen altijd onze verantwoordelijkheid. Zo zorgen we er samen voor dat doelstellingen en resultaten worden behaald.

Vereisten

Wat neem je mee?

Wij geloven dat jij onze nieuwe unit manager bent als je een echte teamplayer bent die gedreven is om het maximale uit de markt, onze mensen en de organisatie te halen. Je hebt affiniteit met de producten en diensten die we vanuit Creates aanbieden. Jij tilt met jouw commerciële drive én resultaatgerichtheid Creates, en daarmee onze mensen, naar een hoger niveau.

Verder verwachten wij het volgende van onze nieuwe unit manager:

  • Een HBO/WO diploma;
  • Minimaal 6 jaar ervaring in een soortgelijke functie, bij voorkeur binnen een IT bedrijf;
  • Affiniteit en kennis van Microsoft tooling en Sitecore;
  • Ervaring met agile werken;
  • Kennis van organisatiekunde, strategisch management en het opstellen van beleidszaken;
  • Een volwaardige gesprekspartner voor directie bij zowel klanten als partners;
  • Kennis van ontwikkeling van businessplannen, marktproposities, formatieplannen en budgetten.


Ga jij deze plek opvullen?

Durf jij de uitdaging aan en kom jij Creates versterken om met onze 'data driven customer experience met een human touch' de markt te veroveren? Solliciteer dan via de 'solliciteer nu' button en start jouw nieuwe avontuur bij Creates.

Toch nog wat meer informatie? Voor vragen kun je terecht bij Marit Oude Engberink, corporate recruiter, via m.engberink@caesar.nl of 06-15 19 17 40.