Wil je je inschrijven voor de vacature alert?

Skip to content

Business Process (BPM) Consultant bij FourICT

Nederland, Utrecht, Utrecht€ 3.500 - € 4.500 per maandFourICT

Functieomschrijving

Een Business Process (BPM) Consultant houdt zich voornamelijk bezig met analyse, design, implementatie en begeleiding van klanten. Binnen FourICT zoeken we een BPM consultant op het gebied van AuraQuantic. AuraQuantic is een platform dat gemaakt is om ongelimiteerd processen en applicaties te bouwen, waardoor end-to-end operaties geautomatiseerd worden. Heb jij al enige ervaring met Business Process Management en ben je klaar voor een volgende stap? Lees dan snel verder!


Een no-nonsense IT bedrijf

FourICT is onderdeel van Caesar Groep. We zijn al 12 jaar een begrip in de IT wereld en staan bekend om onze no-nonsense cultuur. Als relatief kleine speler boksen wij tegen de gevestigde orde op, en dat doen wij heel succesvol. Onze klanten bestaan uit grote Nederlandse multinationals en sinds 2017 ook actief in de internationale markt. Met een team van 20 IT-specialisten en consultants zijn we groot genoeg om onze klanten te helpen over de volledige breedte van een volwaardig ICT project (analyse, development, implementatie en beheer) en klein genoeg om flexibel te blijven.


Onze Business Process (BPM) Consultants

Als BPM consultant geef je advies aan klanten omtrent hun architectuur en inrichting van AuraQuantic en bent in staat om zelfstandig projecten te leiden met een team van IT-specialisten en BPM consultants. Daarnaast ben je natuurlijk bereid om je BPM kennis te delen met je collega’s en de klant in (digitale) kennissessies en workshops. Dit kan je in vloeiend Nederlands én Engels, want ook onze internationale klanten worden graag door jou geholpen. Kan je ook nog een woordje Duits? Fijn! Want een van onze grootste klanten zit op het moment in Duitsland.

Je hebt ondertussen al een jaar of 3 ervaring in Business Process Management, waardoor je sterke project- en relatiemanagement vaardigheden hebt. Je herkent klantsignalen en weet tijdig de juiste haakjes te vinden om bij een klant nieuwe business binnen te halen. FourICT is een kleine organisatie, dus we verwachten ook een goed gevoel voor ondernemerschap, dat je zelf initiatief neemt en de drive hebt om tot de besten van jouw vakgebied te behoren!

Vereisten

Herken jij je helemaal in het bovenstaande? Lees dan nog snel even onderstaande vereisten door, zodat je zeker weet dat je ook binnen FourICT kan door groeien tot een succesvolle BPM Consultant:

 • Een afgeronde HBO of WO opleiding en sterke affiniteit met IT en Business Process Management;
 • Bij voorkeur ervaring met een BPM tool, zoals Auraquantic, BeInformed, Pega, Mendix of Oracle BPM; 
 • Ruime ervaring met business process management, business rules management en/of case management suites;
 • Kennis van Business Process Re-engineering of Re-design;
 • Kennis van bedrijfsprocessen en de relatie naar de Cloud-toepassingen (SaaS/ PaaS) en maatwerkapplicaties binnen de procesketen;
 • Kennis van ICT project- en beheermethodieken (als Agile, Prince II, ITIL of BISL);
 • Bij voorkeur kennis van Service Oriented Architecturen in relatie tot processen.


Wat we jou bieden

Naast de kans om te werken voor grote multinationals met alle voordelen van een kleine, platte en informele organisatie hebben we natuurlijk ook de nodige extra’s. Dit zijn de arbeidsvoorwaarden:

 • Een salaris afhankelijk van jouw werkervaring maar ergens tussen de €3.500 en €4.500;
 • 25 vakantiedagen en 10% vakantiegeld;
 • De kans om echt de beste te worden in jouw vakgebied door voldoende ruimte voor opleiding en training in onder andere de Caesar Academy;
 • Een leaseauto of mobiliteitsvergoeding;
 • Een laptop van de zaak;
 • Netto onkostenvergoedingen voor o.a. telefonie en internet; 
 • Mogelijkheid om conform ‘Het Nieuwe Werken’ plaats- en tijdonafhankelijk te werken;
 • Leuke uitjes, waaronder een jaarlijkse wintersport met onze eigen personeelsvereniging Julius.

Ben jij klaar om écht te groeien naar een van de beste in jouw vakgebied? Solliciteer dan snel via de ‘Solliciteer’ button, want wij vertellen je graag meer over jouw nieuwe avontuur bij FourICT. Heb je nog vragen over de vacature? Stuur onze recruiter Melvin dan gerust een WhatsApp berichtje op telefoonnummer 06 - 50 12 11 35 of contact hem per m.weerwag@caesar.nl.

Utrecht
€ 3.500 - € 4.500 per maand
FourICT

of

SOLLICITATIEPROCES

sollicitatieproces kort

Andere vacatures bekijken?

Bekijk alle vacatures of neem een kijkje bij onze bedrijven.