About Us

Business Consultant bij Caesar SharedFlex

Functieomschrijving

Weet jij wat er bij komt kijken om verantwoordelijk te zijn voor het analyseren en ontwerpen van nieuwe management informatiesystemen? Zie je het daarnaast als jouw verantwoordelijkheid om samen met andere senior users de af te dekken informatiebehoefte vast te stellen om deze vervolgens vast te leggen in een ontwerp? Lees dan snel verder!


Jouw werkzaamheden
Als business consultant bij Caesar Overheid komen jouw people management skills erg goed van pas! In deze functie is het namelijk jouw verantwoordelijkheid om de product owner te ondersteunen in het samenstellen en prioriteren van de product backlog en voor de realisatie van de gespecificeerde informatiebehoefte. Daarnaast wordt je een onderdeel van het scrum team en ben je daarbinnen verantwoordelijk voor het inhoudelijk leiden van dit team met betrekking tot refinement, planning en voor de realisatie van de geprioriteerde userstories. Overige taken waarmee je in deze functie te maken kan krijgen zijn voornamelijk:

 • Het analyseren van de huidige informatie en informatie managementsystemen;
 • Het door ontwikkelen van de huidig gebruikte informatiesystemen;
 • Ondersteuning bieden aan de product owner m.b.t. de acceptie van opgeleverde producten.


Voor mensen, door mensen

Binnen de Caesar Groep ben je écht onderdeel van een stabiele organisatie en zien onze collega’s je als expert in jouw vakgebied. Zo krijg je alle ruimte geboden om jezelf uitgebreid te kunnen ontwikkelen of te certificeren. Verder word je in deze functie onderdeel van een team bestaande uit een aantal prettige collega’s die allen werkzaam zijn voor Caesar Overheid waarbij zij zich richt op het leveren van flexibele ICT-capaciteit aan de eindklant. Dit doen zij voornamelijk bij de (semi)overheid en de grotere Ministeries zoals Defensie, DJI, COA, IND & DT&V en de nieuw gewonnen mantel Justitie & Veiligheid. Lees ook: technisch adviseur Danny over werken bij Caesar Overheid 

Functievereisten

JIJ & Caesar
Als (ervaren) consultant weet je precies waar je mee bezig bent. Je bent analytisch sterk en ontwikkelt van nature makkelijk nieuwe kennis. Daarnaast ben je goed in het uitpluizen van nieuwe informatie en kun je deze informatie gemakkelijk omzetten in nieuwe userstories. Daarnaast verwachten wij kennis en ervaring op:

 • HBO/WO werk- en denkniveau;
 • Minimaal 5 jaar aantoonbare werkervaring in een soortgelijke functie binnen de overheid;
 • BISL, ASL, ITIL, Prince2, Agile Scrum/Safe, DevOps of Continuous Integration;
 • Lean/Continuous Process Improvement en/of data driven verbeteren;
 • AVG en/of security protocollen Overheid;
 • Een analytische blik, een nauwkeurige werkwijze en een hoog verantwoordelijkheidsgevoel;
 • Een goede dosis humor, een energieke instelling en een hoge mate van zelfstandigheid.


Dit krijg je ervoor terug

Uiteraard bieden we je een prachtige toekomst, een uitdagende baan binnen een leuk en gezellig team en een omgeving waarin je optimaal kunt (samen)werken. Echter blijft het daar niet bij, we bieden je namelijk ook nog een aantal andere zaken zoals:

 • Een salaris afhankelijk van jouw werkervaring maar ergens tussen de €3.500 en €4.500;
 • Een (goed) mobiliteitsbudget dat je kan besteden aan een leaseauto of eigen vervoer;
 • 10% vakantiegeld en 26 vakantiedagen;
 • Een goede werkgeversbijdrage aan jouw pensioen en zorgverzekering;
 • Een laptop en mobiele telefoon naar keuze;
 • Een persoonlijk opleidingsbudget (€1000) om jezelf continu te verbeteren met onder andere de workshops van onze Caesar Academy;
 • Een inspirerende werkomgeving op bedrijventerrein Papendorp te Utrecht;
 • Volop fruit, koffie, thee, frisdranken en genoeg snacks;
 • Leuke uitjes, waaronder een jaarlijkse wintersport met onze eigen personeelsvereniging Julius.

Werk je liever in een Sharedflex constructie? Dat kan! In dat geval bieden we je een salaris o.b.v. 36 uur/week met 8% vakantiegeld en een bovengemiddelde prestatiebeloning die kan oplopen tot 70% van jouw omzet bij de klant (inclusief werkgeverslasten). Jij hebt zelf in de hand hoe jij dit wenst te besteden zoals bijvoorbeeld: vast salaris, vervoer (al dan niet een leaseauto), opleidingen, pensioenvoorziening, extra salaris en/of een spaarsaldo. Meer weten over onze Sharedflex modellen? Bekijk ze hier.


Heb je nog verdere vragen en/of opmerkingen?

Ook dat kan natuurlijk! In dat geval kun je contact opnemen met Didier Jabroer via 06 - 55 78 05 81 of per d.jabroer@caesar.nl. Heb je geen vragen meer en ben je overtuigd? Solliciteer dan via de bijgaande sollicitatiebutton!


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.
Aan het ongevraagd toesturen van CV’s, profielen of anderszins kunnen dan ook geen enkele rechten worden ontleend.