Wil je je inschrijven voor de vacature alert?

Skip to content

Bestuurssecretaris bij Caesar Groep

Utrecht, Utrecht, Nederland€ 3.500 - € 5.600 per maandCaesar Groep

Functieomschrijving

Sta jij garant voor vakmanschap, weet jij de puntjes op de i te zetten, zie je communicatie als een belangrijke competentie en behoren respect en integriteit tot je kernwaarden? Lees dan snel verder! Caesar Groep is op zoek naar ondersteuning van de directie en het managementteam (MT).


Kwaliteit als belangrijkste doelstelling
Binnen Caesar Groep nemen we de kwaliteit van onze ICT dienstverlening en organisatie meer dan serieus. Daarom zijn we op zoek naar een rechterhand voor ons MT en directie in de vorm van een secretaris m/v.


Jij draagt zorg voor het verhogen van de kwaliteit van onze volledige organisatie van ruim 180 medewerkers verdeeld over 8 business units. In deze functie ben je verantwoordelijk voor het accuraat en nauwkeurig vastleggen van (nieuw) beleid, afspraken en acties, die voortvloeien uit het managementteam, directieoverleg en de Raad van Commissarissen. De eenmaal vastgelegde afspraken en acties monitor je door diegene die verantwoordelijk zijn scherp te houden op de juiste prioriteiten en er zorg voor te dragen dat deze duidelijk op het netvlies blijven staan. Ook maak je de koppeling met ons lange termijn plan, ofwel het ondernemersplan, waar jij de redactie en release van uitvoert. Dit alles is natuurlijk samen te vatten en te borgen in ons Caesar beleidssysteem, waarvan jij de kwaliteit bewaakt.


Door deze verantwoordelijkheden ben je vanzelfsprekend een verbindende factor in onze organisatie. Je werkt immers met alle business units. Je hebt een belangrijke rol in het bewaken van ons Caesar DNA en de communicatie tussen alle stakeholders.Vereisten

Caesar Groep
Caesar Groep is een bedrijvenfamilie, actief in de dynamische IT markt. We zijn erop gericht om onze klanten leidend te maken in hun markt door gebruik te maken van passende IT oplossingen. Dit maakt ons dé partner in digitale transformatie. Ieder bedrijf binnen Caesar Groep heeft hierin een eigen specialisme, waarbij wel elkaar versterken waar nodig.

Ons DNA bestaat uit een zestal pijlers; klantgerichtheid, professioneel samenwerken, resultaatgerichtheid, zelfsturing, competentiemanagement & persoonlijke ontwikkeling. Pijlers die terug komen in alles wat we doen.


Integer, respectvol & verbindend
Als bestuurssecretaris ben je vanzelfsprekend integer, omdat je verantwoordelijk bent voor het aanhoren en verwerken van grote hoeveelheden vertrouwelijke informatie. Je bent respectvol naar stakeholders wat tot uiting komt in je organisatiesensitiviteit. Hierdoor weet je verbinding te maken om een wederzijds acceptabel resultaat te bereiken en kenbaar te maken welke zaken aandacht behoeven. Vanzelfsprekend ben je het gewend om helder te communiceren en samen te werken, waardoor je constructief reageert op de ideeën van anderen en aan weet te sluiten bij de kennis en kunde van medewerkers. Verder beschik je over:

 • Minimaal 3 jaar werkervaring in een soortgelijke functie;
 • Bij voorkeur een juridische achtergrond;
 • De kennis om de voortgang van processen, taken en activiteiten te bewaken en te controleren;
 • De ervaring om te werken volgens hoge kwaliteitseisen en je weet collega’s te coachen in het verhogen van de kwaliteit van hun werk;
 • Een bepaalde mate van organisatiesensitiviteit, waarbij je rekening houdt met verschillende belangen en gebruik kan maken van de invloed binnen een organisatie.


Wat we bieden

We verwachten veel van je maar je krijgt er dan ook het nodige voor terug. Met name jouw ontwikkeling staat bij ons centraal. Op basis van jouw persoonlijke ontwikkelplan volg je eventueel met je collega's diverse trainingen en bezoek je met enige regelmaat verschillende events. Daarnaast kun je meedoen aan externe én interne leer- en coaching trajecten van de Caesar Academy en geniet je van de volgende arbeidsvoorwaarden:

 • Een salaris afhankelijk van jouw werkervaring maar ergens tussen de € 3.500,- en € 5.600,- (op fulltime basis);
 • Reiskostenvergoeding;
 • 10% vakantiegeld, 26 vakantiedagen en een netto onkostenvergoeding;
 • Een goede werkgeversbijdrage aan jouw pensioen- en zorgverzekering;
 • Een persoonlijk opleidingsbudget (inclusief dagen) om jezelf te blijven ontwikkelen;
 • Volop fruit, koffie, thee, frisdranken en genoeg snacks;
 • Leuke uitjes, waaronder een jaarlijkse wintersport met onze eigen personeelsvereniging Julius.


Ben jij overtuigd en wil je reageren op deze mooie functie?
Denk je dat jij geschikt bent voor de functie van bestuurssecretaris en zie je het zitten om onze nieuwe collega te worden? Solliciteer dan snel via bijgaande sollicitatiebutton of laat simpelweg je gegevens bij ons achter. Heb je nog verdere vragen of wil je eerst even telefonisch kennismaken? Stuur onze recruiter Melvin dan gerust een WhatsApp berichtje op telefoonnummer 06 - 50 12 11 35 of contact hem per m.weerwag@caesar.nl.


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Aan het ongevraagd toesturen van CV’s, profielen of anderszins kunnen dan ook geen enkele rechten worden ontleend.

Utrecht
€ 3.500 - € 5.600 per maand
Caesar Groep

of

SOLLICITATIEPROCES

sollicitatieproces kort

Andere vacatures bekijken?

Bekijk alle vacatures of neem een kijkje bij onze bedrijven.