About Us

Agile informatie analist bij Creates

Functieomschrijving

Breng jij structuur in onze dagelijkse hectiek?

Jij krijgt energie van een dynamische werkomgeving, waarin je binnen een diversiteit aan projecten structuur kan aanbrengen en processen op een agile manier kan coördineren. Je zorgt in deze projecten voor heldere communicatie tussen de klant en je team en weet waar nodig de regie te pakken. Je hebt een scherpe blik, oog voor detail en behaalt resultaat dat zowel de klant als het team vooruit helpt. Herken jij je in deze omschrijving? Dan ben jij de informatie analist die we zoeken!


Processen en structuur zitten in je DNA
Als agile informatie analist binnen Creates ben je scherp op iedere wens van onze klant om hun customer experience te optimaliseren. Jij vraagt altijd de nodige hoe-, wat- en waarom-vragen om te achterhalen hoe ons team het gewenste resultaat kan bereiken. Je bent in staat informatiestromen te doorgronden, verbanden te leggen en systemen te verbinden. Jij bent altijd scherp op het proces, managed de verwachtingen en zorgt dat je met je team de sprintdoelen behaalt. Jij bent de schakel tussen business, IT en het development team en faciliteert dit volgens een agile proces.

Je werkt dagelijks samen met onze strategen, architecten, developers en designers aan de ambities en doelstellingen van onze klanten. Hierin zorg jij voor de juiste informatie op het juiste moment. Je vertaalt wensen van de klant en eindgebruikers naar begrijpelijke en gedetailleerde user stories. Je kunt je verplaatsen in eindgebruikers en weet je adviezen voor functionele oplossingen helder over te brengen aan je team.


Organisaties bewegen met customer experience en data
Onze missie is organisaties te bewegen meer te bereiken en succesvol te zijn door het strategisch inzetten van customer experience en data. Dit staat centraal in alles wat we doen. Dit doen we voor organisaties als Brocacef, Crédit Agricole Consumer Finance Nederland, Kindergarden en Hogeschool Utrecht. Met jouw nieuwe team bouwen, integreren en optimaliseren we digitale marketingplatformen die die ervaring verbeteren. Dat is wat we doen, maar nog niet wie we zijn. Ons team bestaat uit eigenwijze creatievelingen, loyale challengers, hardwerkende vakidioten en stuk voor stuk gemotiveerde levensgenieters.


Wij zijn betrokken, niet alleen met onze klanten, maar ook met elkaar. Dit betekent voldoende ruimte voor gezelligheid, humor en flexibiliteit in hoe jij jouw dagen inricht, maar wel met zijn allen de schouders eronder als we écht die ene sprint moeten halen. Ben jij ook een doorzetter en denk jij in oplossingen in plaats van problemen? Dan ontvangen we je met open armen in onze Creates familie.


Functievereisten

Jouw kennis is kracht
Structuur breng je niet zomaar, daarvoor heb je een creatief maar analytisch denkvermogen nodig, een bepaalde mate van nieuwsgierigheid en het lef om de nodige kritische vragen te stellen. Jij houdt het overzicht en bent niet bang om voor je team besluiten te nemen. 

Verder heb je:

 • Minimaal 3 jaar werkervaring als informatie analist of een andere relevante rol binnen de IT sector;
 • Minimaal 2 jaar ervaring als scrummaster;
 • Ervaring met het werken in multidisciplinaire teams en met een diversiteit aan stakeholders;
 • HBO/WO denk- en werkniveau;
 • Ervaring in een digital agency of vanuit het online domein is een pré;
 • Goede beheersing van de Nederlandse taal.

Je bent tussen de 32-40 uur in dienstverband beschikbaar in deze functie. Eigen indeling van jouw werkdagen behoort tot de mogelijkheden.


Groei en have fun

We vinden het belangrijk jou de faciliteiten, inspiratie en ruimte te geven om te groeien naar bijvoorbeeld een rol als business consultant. Zo ontvang je tenminste 4 opleidingsdagen, €1.000 opleidingsbudget per jaar en ruimte om mee te doen aan zowel externe als interne leertrajecten en vaktechnische trainingen van onder andere de Caesar Academy.

Verder kan je rekenen op:

 • Een salaris tussen € 3.400 en € 4.300 bruto per maand;
 • 10% vakantiegeld en 26 vakantiedagen;
 • Een goede werkgeversbijdrage aan jouw pensioen en zorgverzekering;
 • Een mobiliteitsbudget, dat je kunt inzetten voor een leaseauto of laat uitbetalen als extra salaris;
 • Een laptop die je zelf mag kiezen.

Ons kantoor is te vinden op het bedrijventerrein Papendorp te Utrecht. Makkelijk te bereiken met de auto en voldoende (gratis) parkeerruimte. Tevens is er een bushalte voor de deur.


Word een held 

Wij – en onze klanten – willen je graag ontmoeten. Solliciteer daarom via de ‘solliciteer nu’ button en start jouw nieuwe avontuur bij Creates. Toch nog wat meer informatie? Voor vragen kun je terecht bij Marit Oude Engberink, corporate recruiter, via m.engberink@caesar.nl of stuur een appje naar 06-15 19 17 40


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.
Aan het ongevraagd toesturen van CV’s, profielen of anderszins kunnen dan ook geen enkele rechten worden ontleend.