Wil je je inschrijven voor de vacature alert?

Skip to content

Afstudeerstage | Container benchmark tool

Nederland, Utrecht, Utrecht€ 400 - € 500 per maandCloud Republic

Functieomschrijving

Cloud Republic is onderdeel van de Caesar Groep, een groep bedrijven die uitblinken in alle aspecten op het gebied van ICT-dienstverlening. Cloud Republic staat hierin bekend als de specialist op het gebied van Cloud Native Development. Waar zij aan de hand van de Microsoft Stack state-of-the-art solutions ontwikkelt voor verschillende grote klanten als AkzoNobel, Rijksmuseum, de NS en Cito.


Wat ga je doen? 

We hebben een paar jaar geleden een benchmark tool gemaakt waarmee we de verschillen tussen de diverse serverless oplossingen van cloud providers als Azure en AWS kunnen meten. Specifiek meten we de verschillen in cold-starts, hot-starts en de scale-up tijd. Dit alles wordt vastgelegd in een database waarna deze gegevens geanalyseerd kunnen worden. Met deze informatie is het makkelijker voor onze developers om een onderbouwde keuze te maken voor een techniek.


Nu zijn er bij de diverse cloud providers ook verschillende manieren om containers te hosten. Ook hiervan is het interessant om te weten wat de snelheid van de verschillende onderdelen is. Denk hierbij aan het deployen en opschalen, maar ook de cold en hot start timings zijn interessant.

De technieken die wij nu voor ons zien zijn C#, Docker, Azure & AWS, ARM, bicep, terraform, een frontend framework zoals Angular, React of Vue.


Vereisten

Deze afstudeerstage is echt iets voor jou, want jij:

  • Zit in jouw laatste jaar van HBO ICT of een vergelijkbare studie;
  • Hebt affiniteit met development en uiteraard met de Microsoft stack;
  • Bent stressbestendig en beschikt daarnaast over een goede dosis humor;
  • Hebt de ambitie om échte meerwaarde te laten zien;
  • Zoekt een fijne afstudeerplek waar je kan gaan genieten van een professionele begeleiding.


Wat bieden wij jou? 

Een uitdagende stageplek voor 4 à 5 dagen per week waarin je geniet van een professionele stagebegeleiding door een ervaren developer. Naast de informele werksfeer, toffe uitjes en de vrijheid die je bij ons krijgt, bieden wij ook een stagevergoeding van 500 euro per maand op basis van een 40-urige werkweek. Vanwege het nieuwe werken zal de stage uit een combinatie van thuiswerken en kantoordagen bestaan. Heb je nog verdere vragen of wil je eerst even telefonisch kennismaken? Stuur onze recruiter Melvin dan gerust een WhatsApp berichtje op telefoonnummer 06 - 50 12 11 35 of contact hem per m.weerwag@caesar.nl.

Nederland, Utrecht, Utrecht
€ 400 - € 500 per maand
Cloud Republic

of

SOLLICITATIEPROCES

sollicitatieproces kort

SHAREDFLEX CONSTRUCTIE

Een middenweg tussen een volledig dienstverband en ZZP'en

Overweeg je te gaan freelancen? Bekijk dan onze SharedFlex constructie! Jij bepaalt zelf in grote mate van zelfstandigheid de best bij jou passende opdrachten. Maar ook qua arbeidsvoorwaarden heb jij veel keuzevrijheid, want wij werken met de zogenaamde SharedFlex modellen. Heb je interesse in de SharedFlex constructie? Geef dit dan aan bij je sollicitatie.

Andere vacatures bekijken?

Bekijk alle vacatures of neem een kijkje bij onze bedrijven.

KANTOOR CAESAR GROEP

📍 Janssoniuslaan 80, Utrecht ✉️ recruitment@caesar.nl 📞 088-2404200

Ons kantoor is te vinden op het bedrijventerrein Papendorp. Makkelijk te bereiken met de auto, omdat we dicht aan de snelweg liggen en ook voldoende (gratis) parkeerruimte bieden. 

Ook met het openbaar vervoer zijn we eenvoudig te bereiken. Reis met de trein naar Utrecht Centraal en pak een van de vele bussen (195, 295, 85 etc.) die je naar P+R Papendorp óf Papendorp Zuid brengen. 

Bestemming bereikt? Dan staat er een lekker kopje verse koffie of thee voor je klaar.

Pand Caesar