Wil je je inschrijven voor de vacature alert?

Skip to content

Afstudeerstage | Applicatie laadpaal beschikbaarheid

Nederland, Utrecht, Utrecht€ 400 - € 500 per maandCloud Republic

Functieomschrijving

Cloud Republic is onderdeel van de Caesar Groep, een groep bedrijven die uitblinken in alle aspecten op het gebied van ICT-dienstverlening. Cloud Republic staat hierin bekend als de specialist op het gebied van Cloud Native Development. Waar zij aan de hand van de Microsoft Stack state-of-the-art solutions ontwikkelt voor verschillende grote klanten als AkzoNobel, Rijksmuseum, de NS en Cito.


Wat ga je doen? 

Onder ons kantoorpand staan een aantal elektrische laadpalen. Aangezien we als bedrijf elektrisch rijden steeds meer stimuleren, komen er de komende tijd meer van deze palen en auto's bij. Het komt nu steeds vaker voor dat alle palen bezet zijn, waardoor we onnodig een rondje over het parkeerterrein rijden om daarna naar een ander parkeerterrein te gaan om op te laden. Ook gebeurt het nu regelmatig dat degene die aan het laden is halverwege de dag weg gaat, waarna de paal niet meer wordt gebruikt.


Daarom zouden graag willen dat jij een webpagina of app bouwt waarin we in één oogopslag kunnen zien of er een paal beschikbaar is onder het pand, en zo niet, of er een paal op het andere parkeerterrein vrij is. Daarnaast ontvangen we graag een notificatie wanneer er een paal vrij komt, zodat daar alsnog geladen kan worden. Mogelijk is een wachtrij ook van toegevoegde waarde.


Het moet natuurlijk gemakkelijk zijn om palen toe te voegen en te verwijderen uit de app en om palen die storing hebben te negeren.

Alle laadpalen maken gebruikt van een gemeenschappelijk protocol dat publiek uit te lezen is. Hierdoor is het mogelijk om van alle laadpalen de status uit te lezen.

De technieken die wij nu voor ons zien zijn C#, een frontend framework zoals Angular, React of Vue, Azure, deployment naar Azure (ARM, bicep, terraform etc.)


Vereisten

Deze afstudeerstage is echt iets voor jou, want jij:

  • Zit in jouw laatste jaar van HBO ICT of een vergelijkbare studie;
  • Hebt affiniteit met development en uiteraard met de Microsoft stack;
  • Bent stressbestendig en beschikt daarnaast over een goede dosis humor;
  • Hebt de ambitie om échte meerwaarde te laten zien;
  • Zoekt een fijne afstudeerplek waar je kan gaan genieten van een professionele begeleiding.


Wat bieden wij jou? 

Een uitdagende stageplek voor 4 à 5 dagen per week waarin je geniet van een professionele stagebegeleiding door een ervaren developer. Naast de informele werksfeer, toffe uitjes en de vrijheid die je bij ons krijgt, bieden wij ook een stagevergoeding van 500 euro per maand op basis van een 40-urige werkweek. Vanwege het nieuwe werken zal de stage uit een combinatie van thuiswerken en kantoordagen bestaan. Heb je nog verdere vragen of wil je eerst even telefonisch kennismaken? Stuur onze recruiter Melvin dan gerust een WhatsApp berichtje op telefoonnummer 06 - 50 12 11 35 of contact hem per m.weerwag@caesar.nl.

Nederland, Utrecht, Utrecht
€ 400 - € 500 per maand
Cloud Republic

of

SOLLICITATIEPROCES

sollicitatieproces kort

SHAREDFLEX CONSTRUCTIE

Een middenweg tussen een volledig dienstverband en ZZP'en

Overweeg je te gaan freelancen? Bekijk dan onze SharedFlex constructie! Jij bepaalt zelf in grote mate van zelfstandigheid de best bij jou passende opdrachten. Maar ook qua arbeidsvoorwaarden heb jij veel keuzevrijheid, want wij werken met de zogenaamde SharedFlex modellen. Heb je interesse in de SharedFlex constructie? Geef dit dan aan bij je sollicitatie.

Andere vacatures bekijken?

Bekijk alle vacatures of neem een kijkje bij onze bedrijven.

KANTOOR CAESAR GROEP

📍 Janssoniuslaan 80, Utrecht ✉️ recruitment@caesar.nl 📞 088-2404200

Ons kantoor is te vinden op het bedrijventerrein Papendorp. Makkelijk te bereiken met de auto, omdat we dicht aan de snelweg liggen en ook voldoende (gratis) parkeerruimte bieden. 

Ook met het openbaar vervoer zijn we eenvoudig te bereiken. Reis met de trein naar Utrecht Centraal en pak een van de vele bussen (195, 295, 85 etc.) die je naar P+R Papendorp óf Papendorp Zuid brengen. 

Bestemming bereikt? Dan staat er een lekker kopje verse koffie of thee voor je klaar.

Pand Caesar