Wil je je inschrijven voor de vacature alert?

Skip to content

Accountmanager bij LowQode

Utrecht, Utrecht, Nederland€ 4.500 - € 5.500 per maandLowQode

Functieomschrijving

Accountmanager low code die samen met collega’s gas wil geven

LowQode is, als onderdeel van de Caesar Groep, op zoek naar jou om samen te bouwen aan onze marktpositie. Wij helpen klanten processen digitaal toegankelijk en beheersbaar te maken met behulp van onze kennis van low code oplossingen. Met name de combinatie van onze kennis op het gebied van procesmanagement, regelgeving en Low Code tooling geeft ons een duidelijke en sterke basis voor de groei van onze marktpositie. Vind jij het leuk om, met jou kennis en kunde van commercie, samen met onze professionals gas te geven om onze ambitieuze groei waar te maken? Dan zoeken we jou! 


Een kritische houding, continu op zoek naar waarde
Als accountmanager van LowQode ben jij verantwoordelijk voor het bouwen aan samenwerking met klanten. Dat geldt zowel voor nieuwe als bestaande klanten. Door de vraag te doorgronden, vind je samen met onze professionals de beste toepassing voor de klant. Tijdens de realisatie blijf je altijd betrokken en signaleer je wat de volgende stap is. Je bent verantwoordelijk voor de groei van de omzet bij jouw klantgroep. Dit uit zich in onderstaande taken:

 • Je bent een resultaatgedreven doorzetter die graag samen met een team tot resultaten komt;
 • Je bent een vertrouwde gesprekspartner, door actief doorvragen achterhaal je de vraag achter de vraag;
 • Je brengt als gesprekspartner kennis in van zaken waar onze klanten veel mee bezig zijn: processen soepeler laten lopen, digitalisering etc.;
 • Je weet of zoekt uit hoe wij (nieuwe) klanten op basis van het technisch portfolio van LowQode (Outsystems, BeInformed en AuraQuantic) kunnen inspireren;
 • Met een team ben jij in staat de beste oplossing te offreren waarbij jij de criteria voor succes bepaalt;
 • Tijdens de realisatie van de oplossing blijf je onderdeel van het team en help je bij het managen van verwachtingen;
 • Je zorgt ervoor dat alle LowQode klanten zich herkennen in onze kernwaarden, gedrevenheid, zekerheid en waardecreatie;
 • Je vertaalt signalen, pijn en behoeften uit de markt naar trends waarmee we de next step in onze ontwikkeling waar kunnen maken.

Wij zijn LowQode…

LowQode is een gedreven IT- partner voor organisaties die processen digitaal toegankelijk en beheersbaar willen maken. De digitalisering is in volle gang voor vrijwel elke organisatie. Wij dragen daarin bij door processen soepeler te laten lopen, veranderingen als gevolg van regelgeving snel te implementeren en de beleving bij gebruikers te optimaliseren. Daarvoor passen wij krachtige technologie toe en zijn we niet bang om resultaatverantwoordelijkheid te nemen. Daarnaast willen we onze klanten graag inspireren met gave en nieuwe ideeën.


"Bij LowQode is het uitgangspunt echt doen wat de klant nodig heeft, dat zit in ons DNA. Daarnaast dat Caesar 100 jaar wil worden, betekent dat we niet alleen morgen willen scoren maar op zoek zijn naar bestendigheid."


Nadia over werken bij LowQode:

"De gezelligheid van het team, de openheid en de spontaniteit is mij het meeste bijgebleven uit de eerste maand. Ik vind LowQode open, sympathiek en mensgericht. Mensgerichtheid vind ik heel belangrijk en ook persoonlijke en professionele ontwikkeling. Ik ga een cursus BeInformed doen en hoop daar veel van te leren.”Vereisten

Jij & LowQode

Als accountmanager weet je vanaf het eerste moment te verbinden en bouw je vertrouwen op. Natuurlijk ben je een uitgesproken ambassadeur voor LowQode en waar we voor staan. Je hebt goede communicatieve- en luistervaardigheden, brengt positieve energie en vindt het leuk om je bezig te houden met de ontwikkeling en groei van ons potentieel. Een van je kerncompetenties is resultaatgerichtheid, omdat je echt impact wil hebben bij je klant. Verder heb je:

 • Een HBO- of WO-diploma binnen een relevante opleiding, zoals bedrijfskunde of ICT;
 • Minimaal 2 jaar werkervaring als accountmanager in de IT-sector;
 • Ervaring met het verkopen van IT-dienstverlening;
 • Ambitie om door te groeien en jezelf te blijven ontwikkelen;
 • Affiniteit met Low Code oplossingen;
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal.


Dit krijg je ervoor terug

We verwachten veel van je maar je krijgt er dan ook het nodige voor terug. Met name jouw ontwikkeling staat bij ons centraal. Op basis van jouw persoonlijke ontwikkelplan volg je eventueel met je collega's diverse trainingen en bezoek je met enige regelmaat verschillende events. Daarnaast kun je meedoen aan externe én interne leer- en coaching trajecten van de Caesar Groep en bieden we je uiteraard nog een aantal andere arbeidsvoorwaarden zoals:

 • Een passend en marktconform salaris afhankelijk van jouw werkervaring;
 • Een mobiliteitsbudget dat je besteedt aan een leaseauto, eigen auto of OV-businesskaart;
 • 10% vakantiegeld, 26 vakantiedagen en een netto onkostenvergoeding voor telefonie en internet voor het thuiswerken;
 • Een goede werkgeversbijdrage aan jouw pensioen- en zorgverzekering;
 • Een laptop en mobiele telefoon naar keuze;
 • Een persoonlijk opleidingsbudget (inclusief dagen) om jezelf continu te verbeteren;
 • Volop fruit, koffie, thee, frisdranken en genoeg snacks;
 • Leuke uitjes, waaronder een jaarlijkse wintersport met onze eigen personeelsvereniging Julius.

Maar buiten de arbeidsvoorwaarden zijn het met name de mogelijkheden die LowQode biedt voor jouw ontwikkeling. Samen met onze professionals sta je aan de vooravond van een nieuwe organisatie met alle mogelijkheden. Daarnaast kun jij het beste halen uit de commerciële aanpak van LowQode en de Caesar Groep gebaseerd op de Theory-of-Constraints van Eliyahu Goldratt. Een unieke commerciële aanpak die iedere accountmanager voorziet van nieuwe inzichten die helpen bij het bereiken van doelen maar ook bij het waarmaken van persoonlijk ambities.


Ben jij overtuigd en zou je willen reageren op deze mooie functie?
Denk je dat jij geschikt bent voor de functie van Accountmanager en zie je het zitten om onze nieuwe collega te worden? Solliciteer dan snel via bijgaande sollicitatiebutton of laat simpelweg je gegevens bij ons achter. Heb je nog verdere vragen of wil je eerst even telefonisch kennismaken? Stuur onze recruiter Melvin dan gerust een WhatsApp berichtje op telefoonnummer
06 - 50 12 11 35 of contact hem per m.weerwag@caesar.nl.


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Aan het ongevraagd toesturen van CV’s, profielen of anderszins kunnen dan ook geen enkele rechten worden ontleend.

Utrecht
€ 4.500 - € 5.500 per maand
LowQode

of

SOLLICITATIEPROCES

sollicitatieproces kort

Andere vacatures bekijken?

Bekijk alle vacatures of neem een kijkje bij onze bedrijven.