Wil je je inschrijven voor de vacature alert?

Skip to content

Accountmanager bij FourICT

Nederland, Utrecht, Utrecht€ 4.500 - € 5.500 per maandFourICT

Functieomschrijving

Accountmanager low code die samen met collega’s gas wil geven

FourICT is, als onderdeel van de Caesar Groep, op zoek naar jou om samen te bouwen aan onze marktpositie. Wij helpen klanten processen digitaal toegankelijk en beheersbaar te maken met behulp van onze kennis van low code oplossingen. Met name de combinatie van onze kennis op het gebied van procesmanagement, regelgeving en Low Code tooling geeft ons een duidelijke en sterke basis voor de groei van onze marktpositie. Vind jij het leuk om, met jou kennis en kunde van commercie, samen met onze professionals gas te geven om onze ambitieuze groei waar te maken? Dan zoeken we jou! 


Een kritische houding, continu op zoek naar waarde
Als accountmanager van FourICT ben jij verantwoordelijk voor het bouwen aan samenwerking met klanten. Dat geldt zowel voor nieuwe als bestaande klanten. Door de vraag te doorgronden, vind je samen met onze professionals de beste toepassing voor de klant. Tijdens de realisatie blijf je altijd betrokken en signaleer je wat de volgende stap is. Je bent verantwoordelijk voor de groei van de omzet bij jouw klantgroep. Dit uit zich in onderstaande taken:

 • Je bent een resultaatgedreven doorzetter die graag samen met een team tot resultaten komt;
 • Je bent een vertrouwde gesprekspartner, door actief doorvragen achterhaal je de vraag achter de vraag;
 • Je brengt als gesprekspartner kennis in van zaken waar onze klanten veel mee bezig zijn: processen soepeler laten lopen, digitalisering etc.;
 • Je weet of zoekt uit hoe wij (nieuwe) klanten op basis van het technisch portfolio van FourICT (Outsystems, BeInformed en AuraQuantic) kunnen inspireren;
 • Met een team ben jij in staat de beste oplossing te offreren waarbij jij de criteria voor succes bepaalt;
 • Tijdens de realisatie van de oplossing blijf je onderdeel van het team en help je bij het managen van verwachtingen;
 • Je zorgt ervoor dat alle FourICT klanten zich herkennen in onze kernwaarden, gedrevenheid, zekerheid en waardecreatie;
 • Je vertaalt signalen, pijn en behoeften uit de markt naar trends waarmee we de next step in onze ontwikkeling waar kunnen maken.

Wij zijn FourICT…

FourICT is een gedreven IT- partner voor organisaties die processen digitaal toegankelijk en beheersbaar willen maken. De digitalisering is in volle gang voor vrijwel elke organisatie. Wij dragen daarin bij door processen soepeler te laten lopen, veranderingen als gevolg van regelgeving snel te implementeren en de beleving bij gebruikers te optimaliseren. Daarvoor passen wij krachtige technologie toe en zijn we niet bang om resultaatverantwoordelijkheid te nemen. Daarnaast willen we onze klanten graag inspireren met gave en nieuwe ideeën. FourICT is onderdeel van de bedrijvenfamilie Caesar Groep.

"Bij FourICT is het uitgangspunt echt doen wat de klant nodig heeft, dat zit in ons DNA. Daarnaast dat Caesar 100 jaar wil worden, betekent dat we niet alleen morgen willen scoren maar op zoek zijn naar bestendigheid."


Onze nieuwste aanwinst Nick van Bruchem over werken bij FourICT: 

“Mijn eerste maand stond in het teken van kennismaken en bepalen welke richting we opgaan. Ik krijg veel vrijheid en vertrouwen, maar ik word tegelijkertijd goed begeleid tijdens mijn eerste periode hier. We hebben vaste kantoordagen en zo kan ik het team goed leren kennen. De afwisseling met het thuiswerken, om daar met name te studeren, vind ik fijn. Plezier vind ik het belangrijkste in een baan, zin hebben om aan de slag te gaan, en dat heb ik hier zeker! Ik vind low code erg leuk om te doen, het is echt een goede match.”


Vereisten

Jij & FourICT

Als accountmanager weet je vanaf het eerste moment te verbinden en bouw je vertrouwen op. Natuurlijk ben je een uitgesproken ambassadeur voor FourICT en waar we voor staan. Je hebt goede communicatieve- en luistervaardigheden, brengt positieve energie en vindt het leuk om je bezig te houden met de ontwikkeling en groei van ons potentieel. Een van je kerncompetenties is resultaatgerichtheid, omdat je echt impact wil hebben bij je klant. Verder heb je:

 • Een HBO- of WO-diploma binnen een relevante opleiding, zoals bedrijfskunde of ICT;
 • Minimaal 2 jaar werkervaring als accountmanager in de IT-sector;
 • Ervaring met het verkopen van IT-dienstverlening;
 • Ambitie om door te groeien en jezelf te blijven ontwikkelen;
 • Affiniteit met Low Code oplossingen;
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal.


Dit krijg je ervoor terug

We verwachten veel van je maar je krijgt er dan ook het nodige voor terug. Met name jouw ontwikkeling staat bij ons centraal. Op basis van jouw persoonlijke ontwikkelplan volg je eventueel met je collega's diverse trainingen en bezoek je met enige regelmaat verschillende events. Daarnaast kun je meedoen aan externe én interne leer- en coaching trajecten van de Caesar Groep en bieden we je uiteraard nog een aantal andere arbeidsvoorwaarden zoals:

 • Een passend en marktconform salaris afhankelijk van jouw werkervaring;
 • Een mobiliteitsbudget dat je besteedt aan een leaseauto, eigen auto of OV-businesskaart;
 • Een eindejaarsbonus op basis van onze prestaties als team;
 • 10% vakantiegeld, 26 vakantiedagen en een netto onkostenvergoeding voor telefonie en internet voor het thuiswerken;
 • Een goede werkgeversbijdrage aan jouw pensioen- en zorgverzekering;
 • Een laptop en mobiele telefoon naar keuze;
 • Een persoonlijk opleidingsbudget (inclusief dagen) om jezelf continu te verbeteren;
 • Volop fruit, koffie, thee, frisdranken en genoeg snacks;
 • Leuke uitjes, waaronder een jaarlijkse wintersport met onze eigen personeelsvereniging Julius.

Maar buiten de arbeidsvoorwaarden zijn het met name de mogelijkheden die FourICT biedt voor jouw ontwikkeling. Samen met onze professionals sta je aan de vooravond van een nieuwe organisatie met alle mogelijkheden. Daarnaast kun jij het beste halen uit de commerciële aanpak van FourICT en de Caesar Groep gebaseerd op de Theory-of-Constraints van Eliyahu Goldratt. Een unieke commerciële aanpak die iedere accountmanager voorziet van nieuwe inzichten die helpen bij het bereiken van doelen maar ook bij het waarmaken van persoonlijk ambities.


Ben jij overtuigd en zou je willen reageren op deze mooie functie?
Denk je dat jij geschikt bent voor de functie van Accountmanager en zie je het zitten om onze nieuwe collega te worden? Solliciteer dan snel via bijgaande sollicitatiebutton of laat simpelweg je gegevens bij ons achter. Heb je nog verdere vragen of wil je eerst even telefonisch kennismaken? Stuur onze recruiter Melvin dan gerust een WhatsApp berichtje op telefoonnummer 06 - 50 12 11 35 of contact hem per m.weerwag@caesar.nl.


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Aan het ongevraagd toesturen van CV’s, profielen of anderszins kunnen dan ook geen enkele rechten worden ontleend.

Nederland, Utrecht, Utrecht
€ 4.500 - € 5.500 per maand
FourICT

of

SOLLICITATIEPROCES

sollicitatieproces kort

SHAREDFLEX CONSTRUCTIE

Een middenweg tussen een volledig dienstverband en ZZP'en

Overweeg je te gaan freelancen? Bekijk dan onze SharedFlex constructie! Jij bepaalt zelf in grote mate van zelfstandigheid de best bij jou passende opdrachten. Maar ook qua arbeidsvoorwaarden heb jij veel keuzevrijheid, want wij werken met de zogenaamde SharedFlex modellen. Heb je interesse in de SharedFlex constructie? Geef dit dan aan bij je sollicitatie.

Andere vacatures bekijken?

Bekijk alle vacatures of neem een kijkje bij onze bedrijven.

KANTOOR CAESAR GROEP

📍 Janssoniuslaan 80, Utrecht ✉️ recruitment@caesar.nl 📞 088-2404200

Ons kantoor is te vinden op het bedrijventerrein Papendorp. Makkelijk te bereiken met de auto, omdat we dicht aan de snelweg liggen en ook voldoende (gratis) parkeerruimte bieden. 

Ook met het openbaar vervoer zijn we eenvoudig te bereiken. Reis met de trein naar Utrecht Centraal en pak een van de vele bussen (195, 295, 85 etc.) die je naar P+R Papendorp óf Papendorp Zuid brengen. 

Bestemming bereikt? Dan staat er een lekker kopje verse koffie of thee voor je klaar.

Pand Caesar