Wil je je inschrijven voor de vacature alert?

Overslaan naar content

Accountmanager bij Creates

€ 3.000 - € 4.300 per maandCreates

Functieomschrijving

Werken bij Creates als accountmanager in het kort:

 • Werken in een klein bedrijf met korte lijnen waar jij met al je talenten mag bijdragen (ook naast je AM rol)!
 • Toppers om je heen waar je veel van kan leren en op kan bouwen.
 • Samen bouwen aan een steeds succesvoller Creates, dat al snel voelt als je eigen toko;

Creates heeft jou nodig om te groeien en een steeds groter wordende klantenbase te verwerven. Wij willen in het hart komen van onze klanten, zowel qua relatie als in de core van hun bedrijf, daar waar data en online beleving belangrijk is. Vind jij het leuk om bij grote (nieuwe) klanten de samenwerking te starten en onze Creators te helpen aan een nieuwe opdracht? Dan zoeken we jou! 


Een goede gesprekspartner 

Als accountmanager bij Creates ben jij onderdeel van een geïntegreerd sales- en marketingteam. Samen met je collega’s Annelie, LauraBarend en Bob ben je verantwoordelijk voor het bouwen aan ons klantenbestand. Hierbij is jouw focus op het creëren van een stabiele workflow door het inzetten van medewerkers en verder uitbouwen tot teams bij corporates.Door goede relaties op te bouwen met teammanagers data en digital help jij onze medewerkers aan een mooie opdracht met perspectief. Tijdens de opdrachten blijf je betrokken en signaleer je met de klant en medewerkers wat de volgende stap is; hoe kunnen we samen het verschil maken? Daarvoor staan Bob (data teamlead en consultant) en Barend (customer experience teamlead en digitaal strateeg) uiteraard voor je klaar om net dat beetje extra te geven waardoor we onze waarde voor de klant verhogen.


Hier herken jij je in:

 • Je hebt ervaring in het matchen van aanvragen op ICT;
 • Je bent communicatief en je bent van nature nieuwsgierig;
 • Je vindt het heerlijk om met teammanagers een duurzame relatie op te bouwen;
 • Je hebt bij voorkeur een netwerk van inhurende teammanagers die je wat gunnen én/of het lef om dat (opnieuw) op te bouwen;
 • Je bouwt mee aan een groeiend Creates, waar mogelijk ook met je andere talenten.


"Als ervaren sales kreeg ik twee jaar geleden van Caesar Groep de kans om managing director te worden van Creates. De beste keuze die ik had kunnen maken! Het voelt echt als onze toko die we samen steeds succesvoller maken. We zoeken versterking om onze salesorganisatie compleet te maken. Ben jij op een punt in je carrière waarbij je denkt dat je met je talenten meer kan bijdragen dan je nu mag of doet? Kom dan eens praten. - Annelie van den Boomen, managing director CreatesOver Creates

Creates is een creatief digital agency in Utrecht, onderdeel van de Caesar Groep. Wij geloven dat de mens het verschil maakt, ook in de digitale wereld. Daarom creëren we data inzichten én online belevingen zodat de eindgebruikers van onze oplossingen het verschil kunnen maken.

Zo bouwen we bijvoorbeeld een dataplatform voor de Mediamarkt en creëren we online kanalen voor de Hogeschool Utrecht. Hierbij is de eindgebruiker het uitgangspunt, of het nu de data consumer, website bezoeker, content beheerder of marketeer is. Zo maken we als digital partner de beleving van miljoenen mensen elke dag een beetje mooier én makkelijker. Dit doen we middels projecten en beheer én middels detachering.

Onze oplossingen realiseren we in de Microsoft stack: Power BI & Azure Synapse voor data oplossingen en Umbraco en Sitecore voor customer experience.


Het belangrijkste is onze cultuur. Creates heeft de leukste professionals in dienst en heeft een informele, sociale cultuur. We zitten in de groei, dus ons motto is: samen bouwen. Dit geeft ruimte voor eigen invulling zolang het bijdraagt aan ons doel. Een paar opvallende zaken uit onze laatste medewerker tevredenheidsmeting die ons kenmerken zijn (scores op een schaal van 5):

 • Ik kan mezelf zijn: 4,9.
 • Ik kan op mijn collega’s rekenen als ik ze nodig heb: 4,6.
 • Management is gemakkelijk benaderbaar en prettig in de omgang: 4,6.
 • Ik wil hier een lange tijd blijven werken: 4,3.

Ook scoren we goed bij onze klanten. Met een gemiddelde score van 8,4 voor kwaliteit, 8,4 voor tevredenheid en een 8,5 aanbeveling op een schaal van 1-10, gemeten in het afgelopen jaar. Als accountmanager kan je dus voor onze dienstverlening staan.Vereisten

Jij & Creates

Als accountmanager weet je vanaf het eerste moment te verbinden en bouw je vertrouwen op. Natuurlijk ben je een uitgesproken ambassadeur voor Creates en waar we voor staan. Je hebt goede communicatieve- en luistervaardigheden, brengt positieve energie mee en vindt het leuk om je bezig te houden met de ontwikkeling en groei van onze toko. Wij vinden het ook leuk om ons bezig te houden met jouw groei. Deel dus gerust je ambities. Wil je je bijvoorbeeld ontwikkelen richting projectverkoop? Daar kunnen we je goed bij helpen!


Verder zien we graag:

 • Een HBO of WO denk- en werkniveau;
 • Minimaal 2 jaar werkervaring als accountmanager in de ICT-sector;
 • Ervaring en affiniteit met detachering;
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal;
 • Je werkt tussen de 32 en 40 uur per week (bij voorkeur 32);
 • Ervaring en affiniteit met data en customer experience is een pré.

Dit krijg je ervoor terug

We vinden het belangrijk jou de faciliteiten, inspiratie en ruimte te geven om te groeien. Zo ontvang je tenminste 4 opleidingsdagen, €1.000 opleidingsbudget per jaar en ruimte om mee te doen aan zowel externe als interne leertrajecten en trainingen van onder andere de Caesar Academy. Verder kun je rekenen op de volgende arbeidsvoorwaarden:

 • Een salaris tussen € 3.000 en € 4.300 bruto per maand;
 • Hybride werken is onze standaard, waarbij dinsdag en vrijdag Creates op kantoor in Utrecht zit. Maar natuurlijk zit jij het meeste bij de klant;
 • 10% vakantiegeld en 26 vakantiedagen en een netto onkosten vergoeding voor telefonie en internet voor het thuiswerken;
 • Een eindejaar bonus op basis van onze prestaties als Creates;
 • Een goede werkgeversbijdrage aan jouw pensioen en zorgverzekering;
 • Een mobiliteitsbudget, dat je kunt inzetten voor een leaseauto, NS-businesscard of laat uitbetalen als extra salaris;
 • Een laptop en mobiele telefoon die je zelf mag kiezen;
 • Gratis deelname aan a.s.r. Vitality en vele sportieve activiteiten hieromheen;
 • Leuke uitjes, zoals de jaarlijkse karaoke BBQ en Creates vrijdagmiddag borrel..


Zie jij een match?

Wij - en onze (nieuwe) klanten - kunnen niet wachten om je te ontmoeten. Solliciteer daarom via de ‘solliciteer nu’ button en kom meebouwen aan Creates. Toch nog wat meer informatie? Stuur onze recruiter Melvin dan gerust een WhatsApp berichtje op telefoonnummer 06 - 50 12 11 35 of contact hem per m.weerwag@caesar.nl.


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Aan het ongevraagd toesturen van CV’s, profielen of anderszins kunnen dan ook geen enkele rechten worden ontleend.

of

SOLLICITATIEPROCES

sollicitatieproces kort

Andere vacatures bekijken?

Bekijk alle vacatures of neem een kijkje bij onze bedrijven.