Wil je je inschrijven voor de vacature alert?

Skip to content

Accountmanager bij Creates

Nederland, Utrecht, Utrecht€ 4.500 - € 5.500 per maandCreates

Functieomschrijving

Creates heeft jou nodig om te groeien en een steeds groter wordende klantenbase te verwerven. Wij willen in het hart komen van onze klanten, zowel qua relatie als in de core van hun bedrijf, daar waar data en online beleving belangrijk is.


Vind jij het leuk om bij (nieuwe) klanten de samenwerking te starten en uit te bouwen door hen te helpen met data platformen en online customer experience? Dan zoeken we jou!


Een kundige gesprekspartner continu op zoek naar waarde

Als accountmanager bij Creates ben jij onderdeel van een geïntegreerd sales- en marketingteam. Samen met je collega’s Shagha, Daan, Annelie, Laura, Barend en Bob ben je verantwoordelijk voor het bouwen aan ons klantenbestand. Samenwerken is dan ook iets wat je van nature doet. Dat geldt zowel voor nieuwe als bestaande klanten. Door de vraag van prospects te doorgronden, vind je met onze pre-sales de best passende oplossing voor de klant. Tijdens de realisatie van de oplossing blijf je betrokken en signaleer je met de klant wat de volgende stap is. Je bent verantwoordelijk voor de omzet bij jouw klanten conform het door jou gedefinieerde budget.


Dit uit zich in onderstaande taken:

 • Je bent een vertrouwde gesprekspartner, door actief doorvragen destilleer je de vraag achter de vraag;
 • Je vertaalt signalen, pijn en behoeften uit de markt naar trends waarmee onze marketeers uit de voeten kunnen.
 • Je weet of zoekt uit hoe wij (nieuwe) klanten op basis van het technisch portfolio van Creates kunnen inspireren;
 • Je betrekt onze pre-sales tijdig om zo de juiste slagkracht te creëren aan tafel en intern draagvlak te organiseren voor kansen bij nieuwe klanten;
 • Met een offerte/delivery team ben jij in staat de beste oplossing te definiëren waarbij jij de regie hebt, criteria voor succes bepaalt en meeschrijft aan de offerte op basis van jouw kennis van de klantbehoefte;
 • Tijdens de realisatie van de oplossing help je, waar nodig, bij het managen van verwachtingen;
 • Je stelt een accountplan op om de klant te helpen met de volgende stap. Dit accountplan kun je vervolgens vertalen in een jaarplan met jaarbudget. Je regisseert dat dit plan werkelijkheid wordt;
 • Je inspireert je (sales)collega’s en wisselt best practices uit;
 • Je bouwt mee aan een groeiend Creates, waar mogelijk ook met andere talenten dan accountmanagement.


Over Creates

Creates is een creatief digital agency in Utrecht, onderdeel van de Caesar Groep. We creëren data inzichten en onderscheidende online beleving zodat onze klanten het verschil kunnen maken. 

Zo geloven wij erin dat data inzichten mensen kunnen helpen betere beslissingen te nemen en de juiste acties te ondernemen. Wij hebben de ambitie om data gebruikers hierin te laten excelleren. Dit doet ons data team met de Microsoft stack als basis. De gebruikers zijn hierbij ons startpunt. Mensen in staat stellen data te begrijpen en te gebruiken met een glimlach! 


Met ons customer experience team laten we bedrijven excelleren in beleving op het online kanaal. Door de juiste online strategie, vernieuwende concepten, gebruiksvriendelijk design en optimalisatie. Van idee tot realisatie. Klik na klik vooruitgang waarmee we de online beleving van miljoenen Nederlanders elke dag een beetje mooier maken. Dat is onze missie. 


We werken voor aansprekende klanten zoals o.a. INretail, Mediamarkt, Hogeschool Utrecht en Brocacef. 


Maar het belangrijkste is onze cultuur. Creates heeft de leukste professionals in dienst en heeft een informele, sociale cultuur. We zitten in de groei, dus ons motto is: samen bouwen. Dit geeft ruimte voor eigen invulling zolang het bijdraagt aan ons doel. Een paar opvallende zaken uit onze laatste medewerker tevredenheidsmeting die ons kenmerken zijn (scores op een schaal van 5):

 • Ik kan mezelf zijn: 4,9.
 • Ik kan op mijn collega’s rekenen als ik ze nodig heb: 4,6.
 • Management is gemakkelijk benaderbaar en prettig in de omgang: 4,6.
 • Ik wil hier een lange tijd blijven werken 4,3.

Ook scoren we goed bij onze klanten. Met een gemiddelde score van 8,4 voor kwaliteit, 8,4 voor tevredenheid en een 8,5 aanbeveling op een schaal van 1-10, gemeten in het afgelopen jaar. Als accountmanager kan je dus voor onze dienstverlening staan.

Vereisten

Jij & Creates

Als accountmanager weet je vanaf het eerste moment te verbinden en bouw je vertrouwen op. Natuurlijk ben je een uitgesproken ambassadeur voor Creates en waar we voor staan. Je hebt goede communicatieve- en luistervaardigheden, brengt positieve energie mee en vindt het leuk om je bezig te houden met de ontwikkeling en groei van onze toko. Een van je kerncompetenties is resultaatgerichtheid, omdat je echt impact wilt hebben bij je klant.


Verder zien we graag:

 • Een HBO of WO denk- en werkniveau;
 • Minimaal 2 jaar werkervaring als accountmanager in de ICT-sector;
 • Ervaring en affiniteit met het verkopen van projecten;
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal;
 • Ervaring en affiniteit met data en customer experience is een pré.


"Als ervaren sales kreeg ik twee jaar geleden van Caesar Groep de kans om managing director te worden van Creates. De beste keuze die ik had kunnen maken! Het voelt echt als onze toko die we samen steeds succesvoller maken. We zoeken versterking om ons weer op een hoger niveau te brengen. Ben jij op een punt in je carrière waarbij je denkt dat je met je talenten meer kan bijdragen dan je nu mag of doet? Kom dan eens praten". 

                                   - Annelie van den Boomen, Managing Director Creates


Dit krijg je ervoor terug

We vinden het belangrijk jou de faciliteiten, inspiratie en ruimte te geven om te groeien. Zo ontvang je tenminste 4 opleidingsdagen, €1.000 opleidingsbudget per jaar en ruimte om mee te doen aan zowel externe als interne leertrajecten en trainingen van onder andere de Caesar Academy. Verder kun je rekenen op de volgende arbeidsvoorwaarden:

 • Een salaris tussen € 4.500 en € 5.500 bruto per maand;
 • 10% vakantiegeld en 26 vakantiedagen en een netto onkosten vergoeding voor telefonie en internet voor het thuiswerken;
 • Een eindejaar bonus op basis van onze prestaties als Creates;
 • Een goede werkgeversbijdrage aan jouw pensioen en zorgverzekering;
 • Een mobiliteitsbudget, dat je kunt inzetten voor een leaseauto, NS-businesscard of laat uitbetalen als extra salaris;
 • Een laptop en mobiele telefoon die je zelf mag kiezen;
 • Gratis deelname aan a.s.r. Vitality en vele sportieve activiteiten hieromheen;
 • Leuke uitjes, zoals de jaarlijkse karaoke BBQ en maandelijkse Creates vrijdagmiddag borrel met activiteit.


Ben jij overtuigd en wil je reageren op deze mooie functie?

Denk je dat jij geschikt bent voor de functie van Accountmanager bij Creates en zie je het zitten om onze nieuwe collega te worden? Solliciteer dan snel via bijgaande sollicitatiebutton of laat simpelweg je gegevens bij ons achter. Heb je nog verdere vragen of wil je eerst even telefonisch kennismaken? Stuur onze recruiter Melvin dan gerust een WhatsApp berichtje op telefoonnummer 06 - 50 12 11 35 of contact hem per m.weerwag@caesar.nl.


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Aan het ongevraagd toesturen van CV’s, profielen of anderszins kunnen dan ook geen enkele rechten worden ontleend.

Nederland, Utrecht, Utrecht
€ 4.500 - € 5.500 per maand
Creates

of

SOLLICITATIEPROCES

sollicitatieproces kort

SHAREDFLEX CONSTRUCTIE

Een middenweg tussen een volledig dienstverband en ZZP'en

Overweeg je te gaan freelancen? Bekijk dan onze SharedFlex constructie! Jij bepaalt zelf in grote mate van zelfstandigheid de best bij jou passende opdrachten. Maar ook qua arbeidsvoorwaarden heb jij veel keuzevrijheid, want wij werken met de zogenaamde SharedFlex modellen. Heb je interesse in de SharedFlex constructie? Geef dit dan aan bij je sollicitatie.

Andere vacatures bekijken?

Bekijk alle vacatures of neem een kijkje bij onze bedrijven.

KANTOOR CAESAR GROEP

📍 Janssoniuslaan 80, Utrecht ✉️ recruitment@caesar.nl 📞 088-2404200

Ons kantoor is te vinden op het bedrijventerrein Papendorp. Makkelijk te bereiken met de auto, omdat we dicht aan de snelweg liggen en ook voldoende (gratis) parkeerruimte bieden. 

Ook met het openbaar vervoer zijn we eenvoudig te bereiken. Reis met de trein naar Utrecht Centraal en pak een van de vele bussen (195, 295, 85 etc.) die je naar P+R Papendorp óf Papendorp Zuid brengen. 

Bestemming bereikt? Dan staat er een lekker kopje verse koffie of thee voor je klaar.

Pand Caesar