Skip to content

Accountmanager bij Caesar Overheid

Nederland, Utrecht, UtrechtCaesar Overheid

Functieomschrijving

Accountmanager Caesar Overheid

Caesar Overheid heeft jou, als accountmanager die een stap verder wil maken in zijn of haar carrière, nodig om te groeien en een steeds groter wordende klantenbase te verwerven. Wij willen voor onze opdrachtgevers binnen de overheid de beste partij zijn voor het aangaan en uitnutten van meerjarige overeenkomsten voor levering van tijdelijke ICT-professionals door schaalbaar, betrouwbaar en concurrerend te voorzien in de wisselende capaciteitsbehoefte. Als accountmanager IT-detachering bij Caesar Overheid krijg je volop ruimte om je te ontwikkelen én ben je end-to-end verantwoordelijk voor ons salesproces. Jouw uitdaging: met het inzetten van expertise van zowel eigen als ingehuurde ICT-professionals bijdragen aan de realisatie van doelstellingen van deze overheid klanten.


Klanten en verantwoordelijkheden

Jij vertegenwoordigt Caesar Overheid bij de DMU’s van grote klanten. Wie dat zijn? Grote, complexe overheidsorganisaties, zoals de ministeries van Defensie, Justitie & Veiligheid, de kleine Vreemdelingenketen (IND, COA en DT&V) met vraagstukken die een enorme maatschappelijke impact hebben. Je bouwt hier actief een netwerk op, zodat je relevante ontwikkelingen altijd in het vizier hebt. Met die kennis koppel je de juiste expertise aan de klant, waarmee wij onze klanten helpen hun doelen te bereiken. Aanvraag in the pocket? Dan zal ons recruitment team de juiste kandidaat zoeken en deze vervolgens aanbieden in overleg met jou. Tegelijkertijd monitor je, in samenwerking met jouw Fieldmanager lopende opdrachten, stel je accountplannen op en deel je jouw kennis met collega’s. Zo bouw je mee aan het succes van onze organisatie én dat van onze klanten. Jij vormt samen met je collega Accountmanager Jeroen, Fieldmanager Merel, Resourcemanager Sabine, Bidmanager Michel en backoffice een solide accountteam. Gezamenlijk zijn jullie verantwoordelijk voor de dienstverlening van Caesar Overheid naar de opdrachtgevers en de ingezette ICT-professionals.

Vereisten

Wat is jouw profiel?

Als accountmanager weet je vanaf het eerste moment te verbinden en bouw je vertrouwen op. Natuurlijk ben je een uitgesproken ambassadeur voor Caesar Overheid en waar we voor staan. Je hebt goede communicatieve- en luistervaardigheden, brengt positieve energie en vindt het leuk om je bezig te houden met de ontwikkeling en groei van ons potentieel. Eén van jouw kerncompetenties is resultaatgerichtheid, omdat je echt impact wil hebben bij jouw klant. Verder heb je:

 • Een HBO- of WO-diploma binnen een relevante opleiding, zoals bedrijfskunde of ICT;
 • Ervaring in een commerciële functie, zoals accountmanager, recruiter of intercedent;
 • Ervaring met het verkopen van ICT-dienstverlening/detachering;
 • Ervaring met en kennis van de overheid;
 • Ervaring met het leveren van ICT-professionals via mantelcontracten aan de overheid;
 • Een resultaat/- klantgerichte drive en commercieel inzicht;
 • De wil om door te zetten; ook als het allemaal even tegenzit;
 • Een goede dosis humor, een energieke instelling en een hoge mate van zelfstandigheid;
 • Ambitie om door te groeien en jezelf te blijven ontwikkelen.

We zijn op zoek naar een fulltime dienstverband voor deze functie. Eigen indeling van jouw werkdagen behoort tot de mogelijkheden. Binnen Caesar Overheid werken we namelijk op basis van resultaat en niet op basis van uren.


Dit krijg je ervoor terug
We verwachten veel van je maar je krijgt er dan ook het nodige voor terug. Met name jouw ontwikkeling staat bij ons centraal. Op basis van jouw persoonlijke ontwikkelplan volg je eventueel met je collega's diverse trainingen en bezoek je met enige regelmaat verschillende events. Daarnaast kun je meedoen aan externe én interne leer- en coaching trajecten van de Caesar Groep en geniet je van de volgende arbeidsvoorwaarden:

 • Een salaris afhankelijk van jouw werkervaring maar ergens tussen de €4.300 en €5.500 (op fulltime basis);
 • Een mobiliteitsbudget dat je besteedt aan een leaseauto, eigen auto of OV-businesskaart;
 • Een einde (boek)jaar bonus op basis van onze prestaties als team;
 • 10% vakantiegeld, 26 vakantiedagen en een netto onkostenvergoeding;
 • Een goede werkgeversbijdrage aan jouw pensioen- en zorgverzekering;
 • Een laptop en mobiele telefoon naar keuze;
 • Een persoonlijk opleidingsbudget (inclusief dagen) om jezelf continu te verbeteren;
 • De mogelijkheid om je uren flexibel in te zetten en de mogelijkheid om thuis te werken;
 • Een inspirerende werkomgeving op bedrijventerrein Papendorp te Utrecht;
 • Volop fruit, koffie, thee, frisdranken en genoeg snacks;
 • Leuke uitjes, waaronder een jaarlijkse wintersport met onze eigen personeelsvereniging Julius.


Caesar Overheid

In een ICT-wereld van snelle kennisontwikkeling, digitale transformatie en flexibele arbeidsinzet zorgen wij voor een optimale ICT-sourcing, kennis en dienstverlening aan onze overheidsklanten; wij realiseren voor onze klanten de uitdaging om altijd en tijdig te beschikken over het juiste aantal, qua kennis en ervaring, passende ICT-professionals. Vanaf ons kantoor in Utrecht bemiddelen we duizenden professionals naar uitdagende opdrachten en regelen we vlekkeloos de contracten en facturatie. Op dit moment bestaat Caesar Overheid uit 12 interne medewerkers en ca. 200 ingezette professionals. Binnen Caesar ben je écht onderdeel van een stabiele organisatie en zien onze collega’s je als expert in jouw vakgebied. Zo krijg je alle ruimte geboden om je accountmanager werkzaamheden verder te ontwikkelen en je ervaringen binnen Caesar uit te dragen. Daarnaast kom je direct samen te werken met een aantal prettige collega’s die werkzaam zijn voor Caesar Overheid waarbij zij zich richten op het leveren van flexibele ICT-capaciteit aan de eindklant.


Melvin Weerwag: "Caesar Overheid staat bekend als een betrouwbare partij en de manier waarop wij samenwerken met leveranciers, partners en kandidaten past goed bij mij. Ik heb al eerder in deze markt gewerkt en het is leuk om de banden weer aan te halen met oude relaties. Ik kan echt zeggen dat ik elke dag met plezier naar mijn werk ga."


Is jouw interesse gewekt?

Denk je dat jij geschikt bent voor de functie van Accountmanager voor Caesar Overheid? Solliciteer dan snel via bijgaande sollicitatiebutton of laat simpelweg je gegevens bij ons achter. Heb je nog verdere vragen of wil je eerst even telefonisch kennismaken? Neem dan contact op met Sjoerd Groenenstein (Directeur Caesar Overheid) via telefoonnummer 06- 10430400 of per s.groenenstein@caesar.nl.


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.
Aan het ongevraagd toesturen van CV’s, profielen of anderszins kunnen dan ook geen enkele rechten worden ontleend.

Nederland, Utrecht, Utrecht
Caesar Overheid

of

SOLLICITATIEPROCES

sollicitatieproces kort

SHAREDFLEX CONSTRUCTIE

Een middenweg tussen een volledig dienstverband en ZZP'en

Overweeg je te gaan freelancen? Bekijk dan onze SharedFlex constructie! Jij bepaalt zelf in grote mate van zelfstandigheid de best bij jou passende opdrachten. Maar ook qua arbeidsvoorwaarden heb jij veel keuzevrijheid, want wij werken met de zogenaamde SharedFlex modellen. Heb je interesse in de SharedFlex constructie? Geef dit dan aan bij je sollicitatie.

Didier Jabroer Talent Acquisition Manager

Didier

Andere vacatures bekijken?

Bekijk alle vacatures of neem een kijkje bij onze bedrijven.

KANTOOR CAESAR GROEP

📍 Janssoniuslaan 80, Utrecht ✉️ recruitment@caesar.nl 📞 088-2404200

Ons kantoor is te vinden op het bedrijventerrein Papendorp. Makkelijk te bereiken met de auto, omdat we dicht aan de snelweg liggen en ook voldoende (gratis) parkeerruimte bieden. 

Ook met het openbaar vervoer zijn we eenvoudig te bereiken. Reis met de trein naar Utrecht Centraal en pak een van de vele bussen (195, 295, 85 etc.) die je naar P+R Papendorp óf Papendorp Zuid brengen. 

Bestemming bereikt? Dan staat er een lekker kopje verse koffie of thee voor je klaar.

Pand Caesar