Wil je je inschrijven voor de vacature alert?

Skip to content

FOURICT

We zien onszelf als een no-nonsense IT-bedrijf dat graag de uitdaging aangaat om samen met haar klanten te werken aan succesvolle projecten. Bij FourICT werken, betekent dat je jezelf kunt zijn, je eigen ding kunt doen en samenwerkt in een professioneel, gedreven en leuk team. En bovenal vinden we het belangrijk dat je plezier in het werk hebt. Alleen dan kun je optimaal presteren en het beste in jezelf naar boven halen. ‘Work hard, play hard’ is ons motto. We geven je de ruimte om flexibel te werken. Zo kun je je tijd efficiënt indelen en een goede balans houden tussen werk en privé voor jou, en voor ons. Samen gaan we voor jouw en ons succes!

Team FourICT

WERKEN BIJ FOURICT

Tijmen Kluiters - BPM Consultant

"Waar het mij om gaat, is het teamverband. Dat menselijke aspect vind ik heel belangrijk. We zijn een hecht team en we leren veel van elkaar. Iedereen heeft z'n sterke punten en we vullen elkaar goed aan. Ik help de klant van A tot Z, van de requirements tot het functioneel en technisch ontwerp, de implementatie en de nazorg."

Nick van Bruchem - Low Code Developer

"Ik krijg veel vrijheid en vertrouwen, maar ik word tegelijkertijd goed begeleid tijdens mijn eerste periode hier. We hebben vaste kantoordagen en zo kan ik het team goed leren kennen. De afwisseling met het thuiswerken, om daar met name te studeren, vind ik fijn. Plezier vind ik het belangrijkste in een baan, zin hebben om aan de slag te gaan, en dat heb ik hier zeker! Ik vind low code erg leuk om te doen, het is echt een goede match.”

Mark Barto - Senior Software Developer

"Ik wil geen nummer zijn in een organisatie en vind onderlinge binding met mijn collega's heel belangrijk. Bij FourICT krijg ik heel veel vrijheid om richting te bepalen en de mogelijkheid om mij te verbreden. De manier waarop we met techniek bezig zijn en nieuwe technieken toepassen, vind ik fantastisch."

Robert den Uyl - Managing Consultant BPM

"Werken bij FourICT is voor mij veel gezelligheid, vertrouwen in wat we met elkaar hebben, en veelzijdigheid van het werk. Ik word blij van het onderhouden van klantrelaties en dat je terugkrijgt dat ze blij met je zijn. Voor in ons team zoek ik een gedreven, gezellige collega die met ons voor de beste oplossing wil gaan."

ONZE OPLOSSINGEN

Auraportal

iBPMS is een intelligente en volledig nieuwe technologie die uw complete organisatie controle geeft over al uw processen en u helpt uw IT ecosysteem om te vormen in ÉÉN eenvoudig te bedienen intelligente oplossing, AuraPortal. Op de eerste plaats in elke categorie volgens OVUM, geprezen als 'beste Cloud product' op het gebied van iBPMS door de CEO van Microsoft en daarnaast winnaar van 'Meest innovatie applicatie op Microsoft Azure'.

Integratie

FourICT heeft ruime ervaring met het koppelen van systemen door het toepassen van onder anderen webservices en API’s (SOAP/XML, REST, JSON). Met name bij bedrijven waar meerdere bronsystemen en services reeds bestaan (zoals ERP, CRM, CMS / website). Een koppeling tussen het proces en een bron systeem of service kan direct vanuit iBPMS AuraPortal. Maar in complexe situaties is het wenselijk om een Enterprise Service Bus (ESB) in te zetten.

Web en app development

In projecten rondom het optimaliseren van bedrijfsprocessen doen zich situaties voor die vragen om een aanvullende oplossingen. Denk daarbij aan het kunnen raadplegen van informatie via een App, Portal, Dashboard of wellicht een digitale werkbon als uniek dossier voor de gehele informatie/productie keten. Ook deze diensten bieden we aan op het moment dat de situatie er om vraagt.

Volg FourICT op LinkedIn

Voor de laatste updates over (werken bij) FourICT